chrust 14.01.02, 07:06 Pobudka!!! Wstawac wszyscy, wychodzic na forum, dalej do gimnastyki: raz dwa raz dwa obroty glowa, przysiady raz dwa raz dwa, wymachy ramion raz dwa raz dwa Wstawac i pisac mi tu bo sie zanudze!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Re: Pobudka!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.01.02, 12:32 zwariowałeś? W środku nocy? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Pobudka!!!!! 14.01.02, 12:35 zdanie dużEgo Śpiocha...się nie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Pobudka!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.02, 12:49 juz robie skłony... palca wskazujacego ku literce O. Iwszyscy razem! duzY! Wstawaj i cwicz... Magnolia - teraz Ty podaj ćwiczenie Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Pobudka!!!!! 14.01.02, 12:52 ...szpagat moi drodzy!...bardzo dobrze rozciągające ćwiczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Pobudka!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.02, 12:57 To ja juz wole rozciagnac sie, ale na lozku... Moze byc szpagat w wyobrazni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Magnoli, Homar - litości nie macie? IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.01.02, 12:59 O Homar, widze, że zacząłeś rozsądniej ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Magnoli, Homar - litości nie macie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.01.02, 13:03 Rety, musze leciec, wiec pocwiczcie w moim imieniu :) Oznacza to duzY, ze bedziesz musial zrobic pare sklonow za mnie, he he... Do napisania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Magnoli, Homar - litości nie macie? IP: *.chicago-13-14rs.il.dial-access.att.net 14.01.02, 13:49 Pompki,brzuszki, skretosklony.Drazki,skakanki,batuty-tanio odstapie z powodu lumbaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY Re: Magnoli, Homar - litości nie macie? IP: *.dtvk.tpnet.pl 14.01.02, 13:53 prędzej lumbago wyleczysz niż chętnego znajdziesz ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Magnoli, Homar - litości nie macie? IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 14.01.02, 15:14 Gość portalu: duzY napisał(a): > prędzej lumbago wyleczysz niż chętnego znajdziesz ;-))) Juz mi lepiej:))) Odpowiedz Link Zgłoś