Dodaj do ulubionych

TO NIE GRAFFITI U FOOLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19.10.03, 01:45
Co za madrzy ludzie caly czas uwazaja, ze kazde mazniecie sprayem(lub czyms
innym) jest juz forma sztuki jaka jest graffiti!Czy tak trudno to
rozroznic.Dosyc juz mam tego calego szumu i nagonki.Nawet nie wiem jakim
teraz
porownaniem trzasnac zeby to uzmyslowic.
Ja tez nie moge gdy widze jak jakis dzieciak prysnal farba -ALE NIE NAMALOWAL
Graffiti - na odnowionej, nowej,starszej,bardzo starej elewacji elewacji-to
jest chore a czasy bombingu rodem z Nowego Yorku juz dawno za nami i trzeba
sie
dostosowac do nowych standardow!Wiec ja mowie - kary za bazgrolenie bo?omazow
na czymkolwiek - TAK ale wyrazam stanowczy sprzeciw wobec tak ponizajacego
traktowania (teraz) juz sztuki ulicy!!!!!!
Kto sie nie zgadza niech sie nie zgadza - to jest moja subiektywna opinia=)

Obserwuj wątek
    • henry.morgan sam jestes pacan 19.10.03, 09:23
      w bardzo małym i ciasnym musisz żyć świecie, jeśli jakiekolwiek smarowanie po ścianach jest dla ciebie sztuką. dla mnie to po prostu wandalizm i mało mnie obchodzi, co autor bohomaza miał na myśli, bo to dzięki takim ludziom w mieście jest brud i syf.
      • krisqu071 Re: sam jestes pacan 19.10.03, 11:11
        To sie czlowieku wczytaj bardzej w to co napisalem,prosze!Zauwazylbys ze w
        duzej mierze sie zgadzamy=)
      • Gość: mr_pope Re: sam jestes pacan IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.10.03, 11:11
        No cóż, są gusta i gusta. Ciekaw jestem jaka jest zatem definicja sztuki i
        dlaczego bohomazy na prześcieradle idą za tysiące dolarów a jak na murze to
        zupełny idiotyzm:/
      • Gość: lolobolo Re: sam jestes pacan IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 19.10.03, 16:29
        bez przesady kolo...
        niektore obrazy sa naprawde zajebiste
        i urozmaicaja szara zabudowe miasta (tworza jego specyficzny klimat)

natomiast "tagi" to wandalizm i wszystkich "tagujacych" powinno sie karac -
        sami graficiarze wsrod swoich powinni tez negowac bezsensowne bazgranie bo to
        niczego dobrego im nie przyniesie...

koledze anty polecam ulice Wejcherowska od Kwiskiej do Parku
        • Gość: Plastyk Re: A co myślicie o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.03, 17:50
          grafitti na samochodach osobowych? Dla mnie to element urozmaicenia szarzyzny
          na jezdni. Zwłaszcza w te jesienne dni byłoby milej i weselej gdyby po ulicach
          miasta jeździły kolorowe samochody.
          • Gość: Krisqu071 Re: A co myślicie o IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.03, 20:28
            Graffiti rowniez na samochodach - tyle ze ciezarowych, vanach i mniejszych
            dostawczych - we Francji to praktyka na porzadku dziennym - jako chwyt
            reklamowo-marketingowy wiec...=)
            • Gość: !! Re: A co myślicie o IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.03, 22:54
              autor postu ma 100 % racji, nie nazywajcie na Boga jakis idiotyczych nnapisow
              na murze (ktore rzeczywiscie sa wandalizmem) mianem grafitti !! grafitti to
              jedno, debilne gówniarskie napisy to juz co innego...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka