karolinaibiza 25.10.08, 19:27 kobitki polećcie dobrego alergologa jestem w 2 m-cu ciąży i mam duszności chce się dostać do dobrego alergologa I Ile za wizyte bierze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nuna Re: dobry alergolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.08, 19:42 Polecam dr Wojciech Barga na NFZ w Przychodni na Kozanowie.Szybka rejestracja.Ja ostatnio dzwoniłam w jeden dzien a na drugi byłam przyjęta.Przyjmuje w przychodni Kozanów ul Dokerska 9. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaibiza Re: dobry alergolog wrocław 25.10.08, 19:46 jest tylko jeden problem musze czekac na skierowanie od swojego lekarza tydzien bo do niego cięzko się dostać a czy prywatnie przyjmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna Re: dobry alergolog wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.10.08, 21:09 Aha,chyba raczej nie.Wiem ze pracuje na Traugutta i w tej przychodni co pisałam.Musisz poszukac kogoś innego, ale chyba ciężko bedzie, napewno bedziesz musiała przynajmniej 1 tydzień czekać.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alija Re: dobry alergolog wrocław IP: 193.201.68.* 28.10.08, 14:40 Cześć, polecam dr Krystynę Gietkiewicz, leczę u niej astmę. Przyjmuje na kasę chorych, niestety bardzo długo się czeka,ale też przyjmuje prywatnie. Nie wiem jaki jest koszt wizyty. Podaję namiary: Wrocław 50-443, ul. gen. Pułaskiego 42e, tel. (0) 605075019 . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaibiza Re: dobry alergolog wrocław 31.10.08, 19:29 Mędrala Wojciech, prof. dr hab. nauk med. Spec. chorób wewn. i alergologii czy ktoś leczył się z was u tego lekarza?? Odpowiedz Link Zgłoś