puszysta_gimnazjalistka Re: pol-ska!!! 24.01.10, 21:44 Momentami atak był genialny, dobry mecz z trudnym rywalem. Odpowiedz Link
funny_game Re: pol-ska!!! 25.01.10, 15:35 No ja zaczęłam, nowa w tym jestem, jeszcze nie zawsze kumię, o co ten krzyk, te kartki, te kary. I to nam, a nie im, bo jak im, to zawsze słusznie :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pol-ska!!! 26.01.10, 13:24 funny_game napisała: > No ja zaczęłam, nowa w tym jestem, jeszcze nie zawsze kumię, o co ten krzyk, te > kartki, te kary. to sie nie przejmuj bo nawet najstarsi górale lukający ręczną mają zgryz 20 razy podczas meczu, bo to subiektywna dosc dyscyplina do oceny i duzo zalezy od widzimisie sędziów, raz gwiżdżą potem za to samo nie gwiżdżą, tego karaja tamtego nie karają mimo ze na oko sfaulował bardziej i inne takie cuda na kiju:] ale ogólnie dobrze sie luka, szczególnie jak nasi wygrywają:) i tekscik zczuba o Wencie i innych tu > I to nam, a nie im, bo jak im, to zawsze słusznie :D > Odpowiedz Link
funny_game Re: pol-ska!!! 26.01.10, 14:38 No dziś też będę :) A zczubowy tekst podaję dalej, bo świetny :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pol-ska!!! 26.01.10, 15:00 funny_game napisała: > No dziś też będę :) i ja i ja :D warto lukać,ładna paka jest, oby tak dalej żarło, omijały kontuzje to w niedziele mamy mistrza Europy i 5 milionów Polaków idzie do roboty w poniedziałek na kacu ;) > > A zczubowy tekst podaję dalej, bo świetny :D > Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pol-ska!!! 26.01.10, 21:45 Jiiiiichaaa!:DD Hitchcock to neptek przy tym co sie dzieje na meczach naszej repry :] Odpowiedz Link
funny_game Re: pol-ska!!! 26.01.10, 21:54 A gdybym był obrotowym? Na kole z piłką szalał? To co byś powiedziała? Czy coś byś przeciw miała? :DDD Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pol-ska!!! 26.01.10, 22:44 funny_game napisała: > A gdybym był obrotowym? > Na kole z piłką szalał? > To co byś powiedziała? > Czy coś byś przeciw miała? > > :DDD > Chciałabym, Bartku, chciała :] Odpowiedz Link
funny_game Re: pol-ska!!! 26.01.10, 23:02 Ty, Mariolka, to byś zawsze chciała. Dobranoc :D Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pol-ska!!! 26.01.10, 23:03 funny_game napisała: > Ty, Mariolka, to byś zawsze chciała. > Dobranoc :D > oł je! branoc:) bedzie sie jeszcze działo:] Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: pol-ska!!! 27.01.10, 00:55 Ilość błędów jakie dziś popełniali woła o pomstę do nieba, powinni brać przed meczem jakieś leki aby się uspokoić i lepiej koncentrować. Odpowiedz Link
maple_syrup Re: pol-ska!!! 27.01.10, 09:13 Kurcze, a ja nie mam telewizora i nie mogę meczów oglądać :( Siedzę i cierpię, bo dzień bez piłki ręcznej dniem straconym... Odpowiedz Link
zoofka Re: pol-ska!!! 27.01.10, 09:49 weź się na półfinał chociaż wkręć do jakiegoś sąsiada :) Odpowiedz Link
maple_syrup Re: pol-ska!!! 27.01.10, 12:36 Nawet na to nie mam szans - w weekend mam zjazd na studiach, na dodatek examy, więc nie mogę sobie odpuścić. Bida z nędzą w tym roku jeśli chodzi u mnie o piłkę ręczną - wszystkie mecze, które mogłabym obejrzeć na żywo albo w tv odpadają bo albo zjazd, albo praca, albo inne takie... eh... Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pol-ska!!! 27.01.10, 23:25 maple_syrup napisała: > Kurcze, a ja nie mam telewizora i nie mogę meczów oglądać :( Siedzę i cierpię, > bo dzień bez piłki ręcznej dniem straconym... > a neta masz chocby przyzwoitej przepustowosci? to znajdz jakiegos streama i lukaj, jest sporo streamów z ME niektóre całkiem dobrej jakosci, stabilne i bez monitów typu "wykup premium" czy coś Odpowiedz Link
maple_syrup Re: pol-ska!!! 28.01.10, 08:47 Że są takie sposoby wiem nie od dzisiaj, ale korzystam z mobilnego internetu i to nie działa tak jak powinno. Ale nic to, za niewiele ponad tydzień mam mecz w swoim mieście - co prawda kobiety i 1/8 pucharu EHF, więc będę chłonąć atmosferę hali i tępić ludzi dookoła siebie, którzy używają trąbek, a jak dobrze pójdzie, to nawet na konferencję prasową się załapię :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pol-ska!!! 28.01.10, 22:19 zoofka napisała: > ej! kciuków nasza reprezentacja potrzebuje!!! w sobote, w sobote i w niedziele:] Odpowiedz Link
zoofka Re: pol-ska!!! 28.01.10, 22:39 no dziś niby towarzysko, ale w sobotę liczę na więcej :) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: pol-ska!!! 28.01.10, 23:48 zoofka napisała: > no dziś niby towarzysko, ale w sobotę liczę na więcej :) przeciwnik ciezki, Chorwacja, ale powinnno byc OK Odpowiedz Link
wiarusik Re: pol-ska!!! 28.01.10, 22:45 "-jasiu,co dała polska? -polska dupy dała panie majster -o to to,podkreśl to jasiu wężykiem" Odpowiedz Link