Dodaj do ulubionych

firma do przeprowadzki

27.10.08, 10:12

Witam!
Czy ktos mi może polecić kogoś sprawdzonego do przeprowadzki.
Niewielka ilośc rzeczy ,wystarczy Bus.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • palmeer Re: firma do przeprowadzki 09.12.08, 19:23
      Zadzwoń najlepiej do kilku firm i zdecyduj po rozmowach z
      wszystkimi;-)

Zapraszam dododawania Waszych ogloszeniach o wolnych transportach i
      ładunkach na darmowym formu "Wolna Paka"
      adres strony:
      www.wolnapaka.pun.pl/forums.php
      Wystarczy sie zarejestrować!

Żadnych opłat!
      • Gość: Mariusz Re: firma do przeprowadzki IP: 152.62.109.* 16.06.09, 13:37
        Jeśli przeprowadzka w Warszawie lub okolicach to polecam dobreprzeprowadzki.pl.

Pozdrawiam,
        Mariusz
        • tomek854 Re: firma do przeprowadzki 05.09.10, 06:38
          Tak właśnie, przeprowadzka jest w Warszawie, dlatego autor pisze na forum
          "Wrocław".
    • Gość: Artur Re: firma do przeprowadzki IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.01.09, 13:52
      Ja polecam firme Dolmens. Robili u mnie przeprowadzke niedawno i w
      sumie wyszlo w miare szybko i nie drogo. o ile dobrze pamietam to
      ich strona w necie to www.przeprowadzki-wroclaw.com
      • Gość: nowaczyk Re: firma do przeprowadzki IP: *.as.kn.pl 02.06.09, 00:37
        Polecam firme Tml, u mnie byli dwa razy, za pierwszym razem zrobili kompletna
        przeprowadzke firmy a pare miesiecy pózniej przewiezli mi fortepian z Marlborka
        do Wrocław, sprawdzcie sami www.tml.wroclaw.pl
        • Gość: przeprowadzony Re: firma do przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:24
          u mnie przeprowadzke wykonala firma BG TRANSPORT.szybko i
          solidnie.polecam.ich strona: www.bgtransport.pl.
          tam znajdziesz namiary.
          pozdrawiam
      • Gość: kamila Re: firma do przeprowadzki IP: *.as.kn.pl 19.08.09, 19:51
        no ja skorzystałam z przeprowadzki Wrocław,
        firmy TML, zrobili wszystko sprawnie i tanio jak na warunki wrocławski
    • Gość: krzys Re: firma do przeprowadzki IP: *.as.kn.pl 14.06.09, 15:24
      sprobuj z TML przeprowadzki Wrocław to ich
      specjalizacja, te male i duze:)
      • Gość: koz Re: firma do przeprowadzki IP: *.wroclaw.mm.pl 12.08.09, 11:31
        ojoj, nowaczyk i krzys maja te same adresy ip i polecaja goraco te sama firme,
        na pewno to obiektywne..
    • Gość: zawiedziony Re: firma do przeprowadzki IP: 89.108.253.* 13.08.09, 18:59
      Uwaga, ta kobieta nie płaci za usługi!
    • Gość: malwinistka Re: firma do przeprowadzki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.09, 10:47
      Ja natomiast gorąco NIE POLECAM firmy Nika z Wrocławia. Robili mi kilka tygodni
      temu przeprowadzkę mieszkania i jedyną ich zaletą było to, że przyjechali na
      czas. Od pracowników śmierdziało alkoholem, natomiast (zapewne dla kontrastu)
      kierownik to jakiś przemądrzały młodzieniec o gładkiej gadce i cwaniackim
      podejściu do klienta. Porysowali mi blat stołu, co próbowali niezdarnie ukryć,
      zalepiając go taśmami pakowymi i folią, w dodatku próbowali zwalić winę na
      mnie, że stół był niegabarytowy i widocznie tak musiało być. Śmiech na sali,
      choć do śmiechu mi nie było.
      • Gość: klientka Re: firma do przeprowadzki IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.09.09, 11:06
        Miałam wątpliwą przyjemność korzystania z usług firmy NIKA PRZEPROWADZKI:
        1. Nie mają zielonego pojęcia o pakowaniu. Szkło (zapewne za sprawą sławetnej
        reklamy) zawijają jak świstaki... no może niekoniecznie w sreberka, ale w zwykłą
        a'la spożywczą folię, po czym pakują to wszystko do kartonów w błogiej nadziei,
        że się nie potłucze
        2. O magazynowaniu również bladego pojęcia nie mają
        3. Jakiekolwiek uszkodzenia mienia klienta tłumaczą, iż klient sam sobie to
        uszkodził i to zapewne celowo (taki kaprys) i teraz chce od nich coś wyłudzić
        W efekcie mam zniszczoną część sprzętu przewożonego i magazynowanego przez firmę
        NIKA i zostałam wyzwana od wyłudzaczek.
        NIKO, bardzo ci dziękuję i obiecuję, że solidnie i skutecznie będę informować
        wszystkich zainteresowanych o twojej "fachowości".
        Widać więcej jest jednak osób niezadowolonych. A to niespodzianka!
        • Gość: andrzej Re: firma do przeprowadzki IP: 212.2.96.* 24.09.09, 00:08
          nika to najgorsze co moze Was czekac:
          1. cena z kosmosu, nie informuja,ze doliczaja 50% w dni wolne
          2. opieszalosc - 3 dni mnie przeprowadzali, i wlasciwie nic nie zrobili,
          na moje pytanie kiedy koniec,przestali odbierac telefony,narazajac na koszty
          ekspresowej uslugi w innej firmie
          3.od pracownikow czuc alkohol,do tego ten przemadrzaly kierownik
          Generalnie za te pieniadze mozna wysilic sie na troche kultury.
          NIE POLECAM!!!
          • Gość: HM_ Re: firma do przeprowadzki IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.09.09, 10:00
            Z własnego doświadczenia mogę polecić pana Przemka, tel. 727240080. Przeprowadzka była sprawna i wg moich wskazówek. Z uśmiechem i bez grania na czas. Do tego rewelacyjne ceny o których nikt wyżej nie wspominał: 70 pln/h.
            • Gość: behelior48 Re: firma do przeprowadzki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 14:57
              Jasne, ja mogę polecić pana Zenka z kolegami - zrobią to za kratę piwa. Tylko
              jaki będzie efekt? Ktoś mi ubezpieczy mienie?
              Te 7 dych to pewnie za jakiegoś busa i gość nawet nie wie co to faktura...
              Moim zdaniem jeśli robimy przeprowadzkę to TYLKO z konkretną firmą, bo nasze
              rzeczy są czasem zbyt cenne, by powierzać je niesprawdzonym ludziom. Żądajmy
              referencji!
    • Gość: poszukaj Re: firma do przeprowadzki IP: *.igloonet.pl 08.11.09, 01:02
      poszukaj firmy przez agregat stron - tutaj z tego co pamiętam jest baza firm
      przeprowadzkowych - www.przeprowadzki1.pl
    • Gość: miodzio Re: firma do przeprowadzki IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.10, 15:54
      polecam pana Maćka - link:
      www.eurospiner.pl/
      • Gość: miodzio poprawka linka IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.02.10, 15:55
        przeprowadzki w miescie Wroclaw :)
    • Gość: Gość portalu Odradzam Besto IP: *.xdsl.centertel.pl 16.02.10, 19:01
      Wielkie rozczarowanie
    • aniawroclaw1 Re: firma do przeprowadzki 31.03.10, 13:19
      Polecam firmę TML transport.
      Fachowa, miła obsługa.
      Punktualni, słowni. Elastyczni.
      Wcześniejsza wycyna, dostarczenie kartonów, brak uszkodzeń w trakcie
      przeprowadzki.
      Jak dla mnie - tak właśnie powinno to wyglądać.
      Pozdrawiam !
    • Gość: przeprowadzki Re: firma do przeprowadzki IP: 217.149.249.* 28.05.10, 11:11
      Mogę polecić przeprowadzki warszawa , można zapytać czy w innych miastach też mają oddział. Sprawdziłem i są OK.
    • Gość: Marcin Re: firma do przeprowadzki IP: 217.149.249.* 15.06.10, 10:17
      Cześć polecam przeprowadzki warszawa korzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony
    • Gość: przeprowadzony Re: firma do przeprowadzki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.10, 03:29
      anie wiem czy działają we wrocku, ale są profeska, wszystko pakują, opakowują, właściwie się o nic nie martwisz, www.autor.pl
    • Gość: baska Re: firma do przeprowadzki IP: *.lanet.net.pl 03.09.10, 22:20
      a ja z całego serca polecam firmę, której nazwy za bardzo nie pamiętam, ale wygrzebałam ich
      numer 502352426, sprawnie i szybko mi wszytsko przewiezli i pomogli znosić i wnosić, a jeszcze do
      tego skóry ze mnie biednej studentki nie zdarli i trochę zaoszczędziłam na książki;))
    • tomek854 Re: firma do przeprowadzki 05.09.10, 06:41
      A ja nikomu nie ufam i na Twoim miejscu, skoro to niewielka przeprowadzka,
      wynająłbym sobie po prostu busa i poprosił paru przyjaciół o pomoc.
    • kris_wise Re: firma do przeprowadzki 07.09.10, 13:26
      skoro to mała przeprowadzka, zrobiłbym tak jak mówił poprzednik - po prostu wynajmij busa, bez ludzi. Np frima ablo-trans oferuję opcję "Wynajem samochodu z kierowcą - Przeprowadzka "Zrób to sam"" - płacisz tylko za busa, i rzeczy przenosi się samemu... Zminimalizuje to koszty ;]
    • Gość: Wroniu Re: firma do przeprowadzki IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.10, 21:35
      Polecam firmę NIKA PRZEPROWADZKI www.przeprowadzki-nika.pl, szybko, solidnie i za niewielkie (w stosunku do konkurencji) pieniądze. Zajmują się transportem mienia i osobiąście byłem bardzo zadowolony z ich usług.
    • Gość: jolanta Re: firma do przeprowadzki IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.10, 17:32
      Polecam firmę Przeprowadzki Wrocław "YAVID-AUTO" , www.jawidprzeprowadzki.republika.pl
      Bardzo jestem zadowolona z usług tej firmy. Mila i profesjonalna obsługa oraz wyjątkowo niskie ceny. Przeprowadzili mi mieszkanie i biuro we Wrocławiu oraz wyposażenie domu z Niemiec do okolic Wrocławia. Polecam
    • Gość: kasia Re: firma do przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 21:13
      Witam,

Ja wynajełam sobie busa: chyba mar-trans czy jakoś tak.

Oraz zakupiłam na allegro duuużo folii bąbelkowej: allegro.pl/folia-babelkowa-30-100-upominek-gratis-i1318180644.html

Oraz pudełka o takie: allegro.pl/kartony-przeprowadzkowe-600x400x450-5-warstwowe-i1303010291.html

A reszta to praca męża oraz szwagra.
      Jeśli macie troche czasu oraz nie dużo pieniedzy to polecam samemu przeprowadzić sie.
      DUżo taniej. W moim przypadku to o ok. 2500 zł taniej.

Pozdrawiam
      • Gość: nowicki Re: firma do przeprowadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 15:04
        Ja polecam firme Kaminscy sa naprawde profesjonalni korzystałem i byłem bardzo zadowolony
        tel 71-3-213-405 lub stronka kaminscy.com.pl wystarczy poczytac referencje i obejrzec galerie zdjec
    • Gość: gosc Mikiewiczowi powiedz NIE !!!! IP: *.lan.bermudy.net 02.03.11, 13:56
      Ta Firma to wielka pomyłka pijani pracownicy , klnący brudni jak by ze smietnika powychodzili ! Drogo i tragicznie zero uwagi na moje rzeczy ! jak poprosilam by uwazali to uslyszalam ze mam wyluzowac ! TRAGEDIA to za malo powiedziane ! A cena koncertowa jak szef stwierdzil 120 zl za godzine a pracownicy sie nie spiesza bo to cieżka praca !!!!
    • mrokar71 Re: firma do przeprowadzki 10.01.16, 22:03
      Polecam przeprowadzki Nowaczyk. 2 razy korzystałem z ich usług i jestem zadowolony nigdy nie było uszkodzeń na meblach które przewozili,jeśli chodzi o ceny, to są one naprawdę przystępne. Polecam z czystym sumieniem
    • tadeuszz76 Re: firma do przeprowadzki 26.06.17, 09:31
      ja polecam firmę seba-trans http://seba-trans.pl/
      mają w ofeercie transport hds, przeprowadzki firm i nie tylko
    • krzysiek_mpi Re: firma do przeprowadzki 02.11.17, 10:54
      Osobiście nie raz korzystałem z usług Krasnal Przeprowadzki Wrocław polecam bez obaw o jakość i cenę krasnal-przeprowadzki.pl/
    • ludwiqs Re: firma do przeprowadzki 21.05.18, 16:25
      Firma Japa & Co posiada w swojej ofercie różnego rodzaju katony. Zawsze służą fachową poradą. Przeprowadzki z Nimi to pryszcz. www.japa-przeprowadzki.com.pl/
    • Gość: malinowa20 Re: firma do przeprowadzki IP: 46.101.78.* 03.06.19, 10:15
      ja z Wrocławia do Warszawy przeprowadzałam się z firmą Wiki przeprowadzki i byłam bardzo zadowolona z ich usług, gdyż wszystko przebiegło szybko i sprawnie
      • Gość: marekzawicky Re: firma do przeprowadzki IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.20, 22:33
        Ja z kolei polecam firmę Przeprowadzki Tetris.
        Pakują profesjonalnie, jest opcja wypożyczenia kartonów na czas przeprowadzki.
        Znam firmy o których pisaliście, ponieważ w życiu przeprowadzałem się już 7 razy i muszę przyznać że Tetris zrobił najlepiej. Obyło się bez szkód, w przystępnej cenie no i pracownicy z fachowym podejściem, wyposażeni w profesjonalny sprzęt. Chyba jedyna firma we Wrocławiu którą jestem w stanie polecić z czystego serca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka