debil13 28.10.08, 11:48 Słyszałem w magistracie plotkę, że 50% kontolowanych dokumentów wsiakła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wykonawca Re: CBA zatrzymuje wrocławskich wojskowych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.08, 14:19 No to jeszcze został płk. FILUŚ, jego koleżka Zsawka i inni (piszę o tym grubym). Tam biora wszyscy tylko do tej pory sprawę głaskał prokurator z Żandarmerii we Wrocławiu, ale jak się za to wziął Poznań to wyszło to co wyszło tylko, że to jest wierzchołek góry lodowej. O tym wiedzieli wszyscy MON, przed Filem jego poprzednik Grządka. Nikt nic nie zrobił bo RZI to zsyłka jak zostaje jeden nieudacznik i nie ma co z nim zrobić to robą szefa RZI. Teraz pewnie będzie wielkie teatralne zdziwienie, jak to możliwe przecież to tacy fajni ludzie byli, zawsze się kłaniali. A sprawa była prosta płacili im za roboty które nie były wykonywane. Jak przychodziły kontrole z MON (leśne ludki przed emeryturą) to zapraszali ich na kawę i było po kontroli. Kto będzie leciał na obiekt oddalony np. o 80 km i sprawdzał co zrobili a za co zapłacili? Standard czuli się tak pewnie, ale teraz powodzenia chłopacy idą po was... a my oczywiście tradycyjnie spotkamy się w sądzie i przegrasz Filu kolejną sprawę, ale nie myśl ze ci odpuszczę to dopiero początek, figle Filu wyjdą na wierzch. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 oj sypnie sie cały układzik 28.10.08, 15:31 nie będzie wiecej wmeldowywania rodzin MSWiA do mojego mieszakania, Które to mnie zamurowaliście odcinając prądy, oswietlenie, domofon,skrzynke POcztowa, Naliczacie mnie czynsz za metry których mi nie daliście, do tego to nękanie czyli przegrywanie moich firm z fikcyjnymi firmami w sądach Wrocławskich 3 instancje z łamiących prawo odsetkami rocznimi 182,5% rocznie, a ta nieudona legalizacja fikcyjnej firmy u mojego nauczyciela którego miałem za wzór Dolaty Dolnosląskiej Izby skarbowej , a to jak PO przegranyej prawie rodzinnej w okręgówce tydzień PO uprawomocnieniu sie niekorzystnego wyroku dostaję z sądu Okregowego pismo o uzupełnienie braków formalnych. Jak długo mozna mnie i moją rodzine było okradac i fałszerstwami urzędowymi nekać. a P szef prokuratury Okregowej brat prezydenta senatora umarzac sprawy fikcyjnych firm które mnie okradły? Basta w imierniu swoim i Narodu POlskiego i Europejskiego. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio CBA zatrzymuje wrocławskich wojskowych IP: *.mas.airbites.pl 28.10.08, 22:13 Teraz już wiem dlaczego przegrywałem tam przetargi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprawiedliwy CBA zatrzymuje wrocławskich wojskowych IP: *.devs.futuro.pl 29.10.08, 07:28 Zabrać złodziejomi trepowskie emeryturki! Jeżeli zostaną skazani przez sąd ich przywileje, na które wszyscy płacimy, powinny im zostać odebrane. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 albo 100 % dokumentów ginie w 29.10.08, 08:44 magistracie tak jest w moim przypadku na Wrocławczyka aż wezwałem POlicję która szefową wzięła na zaplecze PO czym wyszli do mnie i POwiedzieli że zapewne wszystko będzie dobrze moja teczka cała się znajdzie a ja do dzisiaj jestem w zamurowanym mieszkaniu bez prądu skrzynki, domofonu i wmeldowanym zarządem MSWiA ale zapewne sam szef trzyma rekę na moich zamkach ? Czy czasami PO takiej POlicyjnej interwencji nie należy wszcząć POstępowania bo wszystko umilkło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: albo 100 % dokumentów ginie w IP: *.acheron02.dus.dg-i.net 29.10.08, 09:36 Jak nie masz prądu i innych mediów to skąd masz internet, debilu? Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: albo 100 % dokumentów ginie w 29.10.08, 11:46 zobacz to na www.youtube.com/watch?v=11pLudbjvbs to wyjaśni sprawę mieszkania słowo "debil" jest obraźliwe i karalne. mój nik to "debil 13" przeproś mnie za zniewagę albo cię namierzę. Jestem informatykiem . Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: albo 100 % dokumentów ginie w 29.10.08, 11:52 znalazłem swój ukradziony komputer w Wałbrzychu umawiając tego co nim władał z POlicją Komendy Głównej, wojewódzkiej i miejskiej raPOrty sa. Drań nawet dysk wymienił i to nie uchroniło go od mojej lokalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: albo 100 % dokumentów ginie w 29.10.08, 13:11 debil13 napisała: > Jestem informatykiem . Jeśli po KUL-u to raczej nie ma się czego bać. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: albo 100 % dokumentów ginie w 29.10.08, 13:26 www.twojprezydent.pl/kampania/zdjecia/dypl%20PWr.JPG Odpowiedz Link Zgłoś