ripper666 23.10.03, 22:28 Rozpoczęła się już kilku etapowa przebudowa placu Grunwaldzkiego, czy w planach jest także uwzględniona przebudowa przystanku dla tramwaji jadących z biskupinu w stronę placu dominikańskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
svarte_sjel Re: Grunwaldzki 24.10.03, 09:28 ripper666 napisał: > Rozpoczęła się już kilku etapowa przebudowa placu Grunwaldzkiego, czy w Nic się nie zaczęło. > planach jest także uwzględniona przebudowa przystanku dla tramwaji jadących z > biskupinu w stronę placu dominikańskiego?? A który przystanek masz na myśli? Jeśli ten pryz Skłodowskiej-Curie to on jest przecież przeznaczony do odstrzału. Odpowiedz Link Zgłoś
ripper666 Re: Grunwaldzki 25.10.03, 11:46 Myślałem, że przebudowa nitki do mostu szczytnickiego jest traktowana jako 1 etap przebudowy, ale nie czepiajmy się szczegółów. Dokładnie o ten przystanek mi chodzi. Czy to oznacza, ze przystanek będzie dopiero na Szczytnickej?? Odpowiedz Link Zgłoś
mikwo Re: Grunwaldzki 26.10.03, 16:57 jeśli wszystkie przystanki ( oprócz 1.) pójdą do odstrzału bo się utworzy węzeł przesiadkowy na środku no to tego przystanku "Plac Grunwaldzki" nie będzie na Szczytnickiej (a propos, Szczytnicka zaczyna się dopiero od Reja) tylko na środku placu w tym "jajku" czy jak to tam będzie wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
svarte_sjel Re: Grunwaldzki 27.10.03, 11:44 ripper666 napisał: > Myślałem, że przebudowa nitki do mostu szczytnickiego jest traktowana jako 1 > etap przebudowy, ale nie czepiajmy się szczegółów. Nie, to nawet nie była przebudowa tylko bieżący remont nawierzchni. > mi chodzi. Czy to oznacza, ze przystanek będzie dopiero na Szczytnickej?? Jak już inni pisali Odpowiedz Link Zgłoś