Dodaj do ulubionych

W Polsce rośnie zapotrzebowanie na egzorcystów

• Gość: gosć Re: W Polsce rośnie zapotrzebowanie na egzorcystó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 21:42
      Frezja ma stuprocentową rację.
      Jestem ze środowiska medycznego. Znam niejeden przypadek choroby psychicznej po tzw kursach ćwiczenia umysłu ( nazwy nie chcę wymienić ). Niektórzy sięgali najpierw po pomoc egzorcystów ale ci stwierdzali , że to nie opętanie a choroba więc egzorcyści to nie są średniowieczni naciągacze . Opętanie to rzecz odwracalna a choroba psychiczna poniewiera do śmierci.
      • Gość: Adrianna Dobra egzorcystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 23:14
        Masz rację jak ktoś jest opętany to nie chory psychicznie , ja byłam opętana właśnie po jednym z kursów... a efekt był taki, że lekarze po kursie leczyli mnie na chorobę psychiczną i bez rezultatów , sąsiadka podała mi stronę Sylwi Jacewicz i dopiero ona mnie z tego uwolniła , wcześniej próbowałam u innych i tylko mnie naciągali
        • Gość: Gosiaczek Re: Dobra egzorcystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 20:52
          Dzięki za info o egzorcystce ja dodam jeszce jej strone jak ktoś będzie potrzebował pomocy to do niej, sprawdzona i naprawde pomaga , babka sie nie certoli mówi jak jest i co trzeba "odrobic" ale warunek jest, ze trzeba się zastosowac do jej rad i mi pomogło a byłam juz na silnych psychotropach bo wmówiono mi schizofrenię, obecnie nie biorę nic i jakos czuję sie dobrze wiec polecam: www.sylwiajacewicz.pl
    • truten.zenobi pieniadz wprawia w ruch ten świat... 17.01.11, 23:35
      za komuny niby piekielnicy rządzili a o egzorcystach się nie słyszało...
      a teraz niby katolicka polska, katolicy u steru władzy nawet katolickie radyjko po katolicku katolikom wytłumaczy jak należy żyć po katolicku... a tu nagle egzorcystów trzeba?

albo coś nie jest tak z tymi katolickimi sternikami albo to wszystko jest do d.... i tylko ktoś kasę zwietrzył...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka