Dodaj do ulubionych

Mamy z Nowego Dworu

25.11.08, 11:19
Witam wszystkich serdecznie. Jestem mamą 2-miesięcznego chłopczyka. Mieszkam
na Nowym Dworze i zastanawiam się, czy są na forum jakieś mamy z okolicy.
Jeżeli tak, to może wybierzemy się na wspólny spacer z naszymi pociechami,
odkryjemy nowe trasy spacerowe i poplotkujemy o pieluszkach i nie tylko:)
Obserwuj wątek
    • anita258 Re: Mamy z Nowego Dworu 26.11.08, 20:50
      Hej.Jestem z Nowego Dworu.Mam dwóch synków Kuba 4 lata i Łukaszek 3
      miesiące.Teraz ze spacerami różnie bywa(wiadomo pogoda).Ale mozemy pogadać też
      na forum.Pozdrawiam.
      • anekka28 Re: Mamy z Nowego Dworu 01.12.08, 08:03
        No to twoja młodsza pociecha jest prawie w wieku mojego szkraba:) chodzisz z nim
        do naszej osiedlowej przychodni? Mi nie bardzo szczerze mówiąc odpowiadają
        pediatrzy stamtąd. Pogoda faktycznie nie sprzyja teraz spacerom, ale może
        znajdzie się jeszcze kilka pogodnych dni.
        • anita258 Re: Mamy z Nowego Dworu 01.12.08, 21:33
          Chodzę do naszej przychodni.W sumie jestem zadowolona z dr.Szczepańskiej u
          dzieci zdrowych.Ze starszakiem chodziła do niej od urodzenia i teraz też
          zamierzam.A do dzieci chorych to chodziłam do do dr.Dziekanowskiej ale niestety
          już u nas nie pracuje(super była)teraz ma dyżury w weekendy na Horbaczewskiego
          i chyba tam pracuje w tygodniu.Była w szoku jak pojechaliśmy właśnie tam na
          dyżur i jak weszliśmy to ona od razu Kubę poznała.A nie widział go chyba z
          rok.Teraz to byłam u dr.Stencel ale mały boi się jak ona zakłada maseczkę na
          twarz,ale dr.Warzech też jest spoko.U tej trzeciej też była ale nie pamiętam jak
          się nazywa,ale do niej to nie barzdo bo podczas 15 minut wizyt pytał się 4 razy
          czy karmie małego piersią i wogle jakaś tak powolna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka