oels 01.12.08, 07:55 To jest żart jakiś!Otworzyli most, włączyli sygnalizację świetlną, puścili tramwaje i korek aż za mosty Jagielońskie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eka Re: Szczytnicki IP: *.lanet.net.pl 01.12.08, 11:49 A było tak fajnie i komu to przeszkadzało ? Ustawienie sygnalizacji to jakiś koszmar. Na moście stoją i samochody i MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Szczytnicki IP: 87.105.189.* 01.12.08, 16:57 A do tego ruch przed mostem od strony Kochanowskiego blokuja kierowcy jadacy od Rozyckiego, ktorzy uwierzyli, ze po ponad 2 latach tym cholernym urzedasom i ich protegowanym robolom udalo sie wyremontowac 64 metry biezace mostu! Wjazd na most zamkniety, wiec wpychaja sie na wysokosci serwisu Daewoo, co powieksza i tak juz monstrualne korki. NEO(EZN), nie pisz tu przypadkiem, ze ten most to kolejny sukces twojego prezydenta i korkow nie ma, BO SA. Dzis rano o 8:00 samochody staly od Szczytnickiego do Jagiellonskich! Pie...na wiocha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Szczytnicki IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.08, 18:44 Już tyle osób wydało wyrok na tę inwestycję a zapomnieliście, że na pl. Grunwaldzkim jak go otworzyli to też były jęki że do bani. Wystarczyło wyregulować światła i jęków coś nie słychać. Także poczekajcie kilka dni, dajcie wypowiedzieć się urzędnikom to wtedy będzie można dokonać rzetelnej oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Szczytnicki 01.12.08, 20:36 Gość portalu: Neo[EZN] napisał(a): > Wystarczyło wyregulować światła i jęków coś nie słychać. Ale patrz w ilu miejscach się to zdarza. Czy to nie skandal aby ktoś brał pieniądze za projekt sygnalizacji, jak rozumiem łącznie z programem, żeby potem trzeba było to poprawiać? Tu nie chodzi o sekundowe wyregulowanie cykli ale o spartaczoną robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Szczytnicki IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.12.08, 22:03 Zgadza się. Dla mnie to jakaś paranoja że przez 2,5 roku nie potrafiono zaprojektować odpowiednich cykli świetlnych. Co prawda skrzyżowanie nie jest najprostsze ale ktoś za to bierze niemałe pieniądze i powinien to zrobić dobrze za pierwszym razem a nie jak zwykle ludzie będą musieli przez kilka dni stać w korkach, żeby ktoś to raczył naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokodyl cieszcie sie cieszcie bo w 02.zamkną Zwierzyniecki IP: *.wroclaw.mm.pl 01.12.08, 18:03 na razie jest luzik, a jak zamkną do remontu w lutym Zwierzyniecki to dopiero będzie milusio ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: cieszcie sie cieszcie bo w 02.zamkną Zwierzyn IP: *.lanet.net.pl 01.12.08, 19:03 Stałe dziś jak za (nie)dawnych remontowych czasó - od mostów jagiellońskich. Koszmar! A tak było dobrze przez te kilka dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cieszcie sie cieszcie bo w 02.zamkną Zwierzyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 19:35 ja jechałam tamtędy dziś 3 razy i ani razu korka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: police czy Neo(enz) jest na etacie urzędu miejskiego ? IP: *.wroclaw.mm.pl 01.12.08, 21:08 bo tak wazelinuje każdą inwestycję Odpowiedz Link Zgłoś