Dodaj do ulubionych

SZKOLA NIEMOWLAKA- ZAJECIA MAM Z MALUCHAMI( GDYNIA

22.04.05, 08:59
CHODZĘ Z 9 CIO MIESIACZNYM SYNKIEM OD PONAD POL ROKU NA TAKIE ZAJECIA W
GDZYNI- JEST TO KONTYNUACJA SZKOLY RODZENIA, LECZ ZAJECIA SA Z JUZ
NARODZONYMI MALUSZKAMI.DZIECI SA W ROZNYM WEIKU OD 2 MIESIECZNYCH DO 9-CIO
MIESIECZNYCH.SUPER.POLECAM.
Obserwuj wątek
    • trudy77 Re: SZKOLA NIEMOWLAKA- ZAJECIA MAM Z MALUCHAMI( G 22.04.05, 09:43
      Jestem z Gdyni. Napisz coś więcej. Gdzie to się odbywa, kiedy, co robicie itd.
      Jeśli wolisz to podaję swój adres lucyna_pj@tlen.pl. Pozdrawiam. Lucyna
    • est3 Re: SZKOLA NIEMOWLAKA- ZAJECIA MAM Z MALUCHAMI( G 26.04.05, 22:10
      Ja taż proszę o więcej informacji. Est
      • madzikrze Re: SZKOLA NIEMOWLAKA- ZAJECIA MAM Z MALUCHAMI( G 28.04.05, 08:51
        Droga Est,pecam tę szkołe, bo sa to ciekawe zajęcia,pozyteczne,daja wiele
        radości mamie i dziecu.Fajna rozrywka na początek tygodni. Odbywa sie to na
        Pogórzu, w szkole rodzenia Bobas,prowadzi p.Basia ( npołozna, pielęgniaraka,
        Zona ginekologa, doradzca laktacyjny). Zajęcia sa w poniedziałki o 17.00,
        trwaja godzinę, koszt 8 zł.
        • est3 Re: SZKOLA NIEMOWLAKA- ZAJECIA MAM Z MALUCHAMI( G 28.04.05, 11:44
          Dzięki za namiary, ale niestety, z Dąbrówki to trochę daleko ((((. A chętnie
          bym skorzystała. Pozdrowienia. Est
          • madzikrze Re: SZKOLA NIEMOWLAKA- ZAJECIA MAM Z MALUCHAMI( G 10.05.05, 16:08
            owszem jest dalekko, bo ja jestem z karwin i dojezdzam ponad 20 minut.ale
            oplaca sie - milo i przyjemnie.
    • madzikrze Re: SZKOLA NIEMOWLAKA- ZAJECIA MAM Z MALUCHAMI( G 18.06.05, 16:22
      juz nie chodze na w/w zajecia.....brak czasu, z reszta Natan juz ma 11 miesiecy
      jest go ciezko upilnowac cwiczac..
      • piola1 Re: SZKOLA NIEMOWLAKA- ZAJECIA MAM Z MALUCHAMI( G 18.06.05, 21:49
        Witam,
        panią Basię znam ipolecam, chodziłam do niej do szkoły rodzenia 3 lata temu jak
        byłam w ciąży, co roku są organizowane zjazdy na dzień dziecka dla absolwentów
        szkoły. Na zajęciach tych po urodzeniu dziecka nigdy nie byłam ale szkołę
        polecam. Pani Basia to osoba miła, ciepła, o każdej porze można zadzwonic do
        niej po poradę. Sama nieraz po porodzie korzystałam telefonicznie z jej porad smile.
        A i musze tu uściślić, szkoła znajduje się na Obłużu a nie na Pogórzu smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka