maczek1 18.12.08, 20:34 Drogie Mamy, Czy któraś z Was korzysta z usług Medicover i może polecić pediatrę z tego Centrum we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.blanki Re: pediatra Medicover 18.12.08, 21:30 Witam! Polecam dr Donatę Olszowiec, moja corka ma obecnie 15mcy od urodzenia jest pod jej opieką. Sympatyczna, kompetentna i co dla mnie liczy sie najbardziej - poswieca dziecku duzo czasu, bada dokladnie i ma rewelacyjne podejscie do maluchow:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maczek1 Re: pediatra Medicover 18.12.08, 23:53 Dziękuję za informację:) A czy szczepienia wykonywane sa również w Medicover? Ja mam niemowlaczka, który wymaga szczepień i zamierzam szczepić skojarzonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
merche Re: pediatra Medicover 21.12.08, 22:13 tak, szczepią, idziesz do pediatry po receptę, wykupujesz szczepionkę w aptece, przynosisz i w zabiegowym mogą Ci dziecko zaszczepić. Jeśli chcesz skorzystać ze szczepionek refundowanych - to nie tu. Dlatego my szczepimy się w Biogenesie: świetna pielęgniarka, bardzo delikatna (na tyle, na ile można być delikatnym przy szczepieniu;-), szczepionki (w tym skojarzone) mają na miejscu, trzeba tylko wcześniej zapowiedzieć, jaką chcesz podać, a płaci się za te dodatkowe po zabiegu. Osobiście bardzo mi odpowiada to, że nie muszę biegać po mieście ze szczepionką wartą kilkaset złotych, co niestety w Medicoverze jest normą. Odpowiedz Link Zgłoś