iks22 23.12.08, 12:36 We Wroclawiu mieszkam od niedawna i stad prosze Was o rade. Poszukuje sprawdzonego salonu kosmetycznego najepiej w okolicach ul.Grabiszynskiej, Rynku, Arkad.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ella Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.08, 14:57 Tomzalezy co robuisz.Ja chodzę do salonu kosmetycznego z długą tradycją bo nie mam zaufania do tych nowych wyrastajacych jak grzyby po deszczu.Nic nie zastąpi doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margobe Re: Kosmetyczka IP: *.chello.pl 24.12.08, 15:17 Dołączam się do pytania autorki wątku. Ja poszukuję sprawdzonej pedikuirzystki, bo niestety byłam ostatnio bardzo zawiedziona usługą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja polecam to IP: *.media4.pl 24.12.08, 19:02 www.levisage.pl/ jestem bardzo zadowolona z usług. Fryzjerstwo i kosmetyka 1 klasa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia Re: Kosmetyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 13:55 Polecam na Żeromskiego taki gabinet.Nazywają się Juwil Kosmetyka Profesjonalna.Znajdziesz namiary w sieci.Chodzę tam już bardzo długo ,są bardzo kompetentni. Odpowiedz Link Zgłoś