Dodaj do ulubionych

Deweloperzy Wrocław

16.01.09, 10:20
Witam wszystkich
Chciałbym kupić dom w Smolcu pod Wrocławiem, z tego co mi wiadomo domy
sprzedaje tam firma deweloperska S-dom. Może ktoś miał styczności z tą firmą i
jest mi w stanie powiedzieć czy warto nawiązać z nią współprace?? czekam na
wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • bibolek6 Re: Deweloperzy Wrocław 30.05.14, 11:58
      a mają jakąś stronę internetową? ja nie miałem styczności z nią, ale jak sprawdzałem swojego dewelopera to zacząłem od przejrzenia jego strony a potem pytałem i szukałem na forach. Dobrym choć troche starą metodą jest też szukanie na IRC-u. Są specjalne kanały tematyczne z opiniami o deweloperach. Poza tym istnieją w internecie serwisy umożliwiające weryfikację dewelopera i jego inwestycji.
      • artek6660 Re: Deweloperzy Wrocław 31.03.15, 10:57
        Skontaktuj się z biurem nieruchomości Verso, udzielą na pewno kilka istotnych informacji. www.verson.com.pl
    • 82qwerty Re: Deweloperzy Wrocław 07.07.14, 23:07
      Czyli otwieramy stronę o deweloperach we Wroclawiu, inwestycjach itd ? dobrzem bo ostatni temat straszne juz zagęstniał. Ja wrzucam na razie krótkie info od WPB o Obornickiej 99 ich nowej inwestycji :) ale tylko tylko tyle mam na razie ;( www.facebook.com/photo.php?fbid=709807812421722&set=a.485150241554148.1073741826.152142168188292&type=1&theater
      • remoskolhasos Re: Deweloperzy Wrocław 09.07.14, 14:13
        kurcze czekam w takim razie na jakies info gestsze o tej Obornickiej. Jakby cos Ci wiecej wskoczylo to dawaj znac. Ok?
        • 82qwerty Re: Deweloperzy Wrocław 22.07.14, 00:05
          na razie tylko taki fragmrnt znalzłem: Przy ul. Obornickiej 99 zostanie wybudowany pięciokondygnacyjny budynek wielorodzinny. W ofercie znajdą się mieszkania dające duże możliwości aranżacyjne. Zakres metraży od 28 mkw. do 75 mkw. pozwala na zakup mieszkania zarówno singlom, a także młodym parom i rodzinom z dziećmi. Ceny mieszkań maja rozpoczynać się od 4980 zł/mkw. Będzie istniała możliwość wyboru pomiędzy jedno-, dwu, trzy- i czteropokojowymi lokalami.

sporo i nie sporo zlapie cos wiecej wrzuce od razu
          • highonfire Re: Deweloperzy Wrocław 28.07.14, 19:53
            cena spoko. zobaczymy jak wyjdzie realizacja, bo wizualizacje, które znalazłem w necie zapowiadają się raczej w porządku. Tymczasem sprzedam Wam info o klolejnym etapie Parku Domaszczyn pod Wrocławiem - www.parkdomaszczyn.pl/CMS/projekty_domow/kompaktowy_blizniak.html
            nie znam terminów kiedy zbuduja, ale ciekawi mnie ta opcja z tak małym metrażem. Nie do końca wiem jak to chcą rozegrać w praktyce jesli chodzi o sprzedaz - pewnie domki bedą odpowiednio tańsze, bo sa małe i nie mają garażu. Myślicie, że to pójdzie? Sama architketura jest oszczedna i nowoczesna, ale obawiam się o metraż. Wy też?
          • remoskolhasos Re: Deweloperzy Wrocław 30.07.14, 21:23
            82qwerty napisał(a):

> na razie tylko taki fragmrnt znalzłem: Przy ul. Obornickiej 99 zostanie wybudow
            > any pięciokondygnacyjny budynek wielorodzinny. W ofercie znajdą się mieszkania
            > dające duże możliwości aranżacyjne. Zakres metraży od 28 mkw. do 75 mkw. pozwal
            > a na zakup mieszkania zarówno singlom, a także młodym parom i rodzinom z dziećm
            > i. Ceny mieszkań maja rozpoczynać się od 4980 zł/mkw. Będzie istniała możliwość
            > wyboru pomiędzy jedno-, dwu, trzy- i czteropokojowymi lokalami.
            >
            > sporo i nie sporo zlapie cos wiecej wrzuce od razu

podobno z komunikacją tez ma być nieźle. Patrze własnie na mapę googla, liczę trasy i jest maks 15 min tramwajem do rynku - nieźle nieżle.
            • karol_wilczy Re: Deweloperzy Wrocław 18.07.15, 18:03
              Bardzo podoba mi się ta inwestycja i mieszkania w Smolcu również, ale jedna z nich już jest sprzedana i trzeba czekać na drugi etap, tylko teraz nie pamiętam dokładnie o którą chodzi. W Smolcu jest kilka sklepów, apteka więc można na miejscu zaopatrzyć się w potrzebne rzeczy, a dojazd do Wrocławia jest bardzo szybki i łatwy, więc moim zdaniem warto. Inne inwestycje, podobne na InfoDeweloper ale Smolec to super miejsce, warto tam kupić.
    • 10miron Re: Deweloperzy Wrocław 10.09.15, 15:50
      Dobrym deweloperem we Wrocławiu jest www.blockpol.pl/
    • wl3344 Re: Deweloperzy Wrocław 07.02.16, 22:14
      Hej :) Ja polecam odwiedzenie targów :) byłam ostatnio w maju w hali Orbita, duży wybór i można ze wszystkimi pogadać w jednym miejscu. targi-naswoim.pl/wroclaw/
    • franek8373212 Re: Deweloperzy Wrocław 13.10.16, 15:23
      Jeśli chodzi o dewelopera z Wrocławia to ja w ostatnim czasie nawiązałam współpracę z tą firmą www.mojdom.com.pl/ Być może jest wam znany ten wrocławski deweloper, jego nieruchomości są ładne wizualnie, ja spotkałam się z samymi dobrymi opiniami, dlatego zdecydowałam się zainwestować i jestem zadowolona
    • matematyczka72 Re: Deweloperzy Wrocław 25.05.18, 22:20
      Hej, ja polecam Mieszkanie od Lokum Deweloper, moim zdaniem ten deweloper jest akurat najlepszy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka