Dodaj do ulubionych

Darmowy program PIT- bez narzucania komu oddać 1%

03.02.09, 19:17
Jest darmowy program do pobrania PIT-37, bez narzucania komu oddać podatek???
przeszukałam internet i są same programy, gdzie wgrane już są konkretne
instytucje, na których konto pójdzie 1% podatku.
A chciałabym sama zdecydować! Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: maciop Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 23:26
      www.pity.pl
      Można wybrać z listy ale można też wpisać ręcznie
      • Gość: fantek1 Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: 193.30.160.* 04.02.09, 09:33
        Tak,ale Excel do pobrania kosztuje prawie 7 zł sms-em..no w ostateczności
        ręcznie wypełnię..
        • Gość: maciop Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 00:27
          Jaki excel, jakim sms-em, o czym Ty mówisz ?
          Ja wpisuje ręcznie bez problemu
    • Gość: bywalec Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 10:13
      www.pitroczny.pl
      • Gość: fantek1 Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: 193.30.160.* 04.02.09, 10:44
        Dzięki, ale na stronie mają na razie udostępniony tylko z roku 2007, a program
        nie pozwoli na zmienienie na rok 2008
        • Gość: bywalec Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:08
          Faktycznie, wersja za rok 2008 będzie w połowie miesiąca.
          Wypełniałem pitem rocznym w ubiegłym roku.
          • Gość: fantek1 Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: 193.30.160.* 04.02.09, 11:23
            Poczekam w takim razie, dzięki :) o ile...o ile i oni nie dodadzą jakiejś fundacji..
            • Gość: sessooz Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 13:04
              Człowieku a co jest złego w oddaniu 1 % na jakąś fundację? Wyrażasz się o tym z
              taką pogardą jakby ktoś cię okradał. Sorry ale i tak oddasz ten 1 % państwu a
              jak przy okazji nie chcesz komuś pomóc to naprawdę wygląda to żałośnie.
              • Gość: marze_na Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 13:22
                Potrafisz czytać ze zrozumieniem?
    • Gość: Piotrek Narzucanie? Ręce opadają, wystarczy zmienić dane IP: *.tatarek.com.pl 04.02.09, 13:51
      Owszem, są sugerowane organizaje w odpowiednim polu, ale wszystko można zmienić wpisując tę, na którą chce się oddać 1% podatku. Ludzie, myślcie trochę!
      • Gość: fantek1 Re: Narzucanie? Ręce opadają, wystarczy zmienić d IP: 193.30.160.* 04.02.09, 14:06
        Proponowałabym najpierw ściągnąć jakiś program, wypełnić i przejść do ostatniej
        strony gdzie jest informacja o organizacji na jaką pójdzie 1% zanim się
        wypowie"Ludzie, myślcie trochę!"
        Nie można zmienić danych..wypełniałam wczoraj z 3 programy i żaden ani rusz!
        zakładka nie ruchoma! przecież nie zawracałabym głowy na forum.. gdyby było
        inaczej..
        • Gość: Piotrek Re: Narzucanie? Ręce opadają, wystarczy zmienić d IP: *.tatarek.com.pl 04.02.09, 14:52
          Proponowałbym... Tak się składa, że nie dalej niż w tym tygodniu korzystałem z programów:
          1) Pity2008
          2) Gofina
          3) Rzeczpospolitej
          4) IPS
          5) Inforu
          i wszędzie można wyedytować pole związane z przekazaniem 1% naszego podatku.
          • Gość: fantek1 Re: Narzucanie? Ręce opadają, wystarczy zmienić d IP: 193.30.160.* 04.02.09, 15:01
            Dzięki Piotrek!
            Spróbuję! :)
            • Gość: Piotrek polecam się IP: *.tatarek.com.pl 04.02.09, 15:28
              Powodzenia :)
              • Gość: qw Re: polecam się IP: *.static.korbank.pl 09.02.09, 22:39
                :)
    • Gość: PITbul Re: Darmowy program PIT- z propozycją komu oddać IP: *.chello.pl 06.03.09, 19:29
      1procent.zaginieni.pl/pobierz-program
      • Gość: adam Re: Darmowy program PIT- z propozycją komu oddać IP: *.cnow.pl 22.03.09, 11:19
        Spróbuj podatki.pl. Chyba o to Ci chodzi.
        • nastyyy Re: Darmowy program PIT- z propozycją komu oddać 22.03.09, 11:59
          A czy gdzieś tu jest napisane, żeby nie oddawać nikomu? Każdy z nas może mieć w
          swoim otoczeniu jakąś organizację, której chętniej odda pieniądze - wie na co
          idą itd niż jakieś obcej fundacji, które zna tylko nazwę.. I tak naprawdę nie
          wie, czy te pieniądze pójdą na chore dziecko, czy na co;/
    • ustreamer Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda 21.03.17, 06:56
      Nie ma co szukać, ja rozliczyłam za pomocą tego programu do PIT i wszystko gra : sh4refiles.pl/5370f17d
    • Gość: kacper Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: *.free.aero2.net.pl 09.01.19, 13:55
      ja w tym programie rozliczam wszystko co roku
      www.darmowepity.pl/
      darmowy, nie trzeba zakladac konta
    • Gość: adertw Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: *.skamex.pl 17.01.19, 13:54
      ja co roku rozliczam sobie pit przez ten program
      www.darmowepity.pl/
      i od razu przekazuje 1 % na fundacje
    • Gość: Tomek Re: Darmowy program PIT- bez narzucania komu odda IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.19, 20:31
      a czy to coś złego, że fundacje szykują gotowe programy? Ja korzystam z programów Fundacji ADRA Polska, która niesie pomoc Afryce lub Fundacji Pociecha, która jest fundacja pomocy dzieciom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka