Gość: Tamara IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.09, 14:46 Witam, niestety wynik HSG wykazał, że mam niedrożne jajowody i teraz czeka mnie laparoskopia. Gdzie najlepiej ją wykonać (może być na NFZ lub prywatnie)? Dziękuję z góry za wszelkie wskazówki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ; Re: Laparoskopia - niedrożne jajowody - gdzie? IP: *.gprs.plus.pl 05.02.09, 21:16 W klinikach na Chaułbinskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Laparoskopia - niedrożne jajowody - gdzie? IP: *.as.kn.pl 12.02.09, 15:41 na Dyrekcyjnej maja zepsuty laparoskop. ale podobno na Pilczycach w prywatnej poliklinice robią to na NFZ. I nic się nie martw -ja miałam tak jak Ty i zaraz po laparoskopii zaszłam w ciążę! pozdrawiam i głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Prywatna Poliklinika "Na Grobli" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 22:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prywatna Poliklinika "Na Grobli" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 14:34 polecam Mediconcept i dra Pochwalowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: Prywatna Poliklinika "Na Grobli" IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 15:58 Na Chaułbińskiego jest specjalista od endoskopii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgo Re: Prywatna Poliklinika "Na Grobli" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.09, 20:03 a jak sie nazywa ten specjalista ????? tez jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga P. Re: Prywatna Poliklinika "Na Grobli" IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.02.09, 15:17 Mnie operował dr Karmowski guza jajnika w laparoskopi i nie mam ani śladu to super doktor i przypadkowo się mną zają w klinice. Elegancki i szarmancki lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin dr POCHWałowski I - uważam najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 13:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: dr POCHWałowski I - uważam najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 16:25 Zgadzam się w 100%! Polecam! Sama miałam u dr Pochwalowskiego operację laparoskopową. Wcześniej robiłąm obszerne rozeznanie,spotkałam się z wieloma pochlebnymi recenzjami... Wśród nich były też młode pacjentki -z podobnym problemem-niedrożne jajowody.... Warto się do niego udać-choćby na konsultacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: dr POCHWałowski I - uważam najlepszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.02.09, 11:33 Dzięki serdeczne za cenne wskazówki! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: dr POCHWałowski I - uważam najlepszy IP: 85.128.102.* 24.02.09, 18:11 Lepiej poczytaj sobie o Karmowskim i Pochwałowskim na innych forach. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=790&w=55642230 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=790&w=68362646&a=68362646Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: dr POCHWałowski I - uważam najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 19:27 Chyba te opinie sie troche różnią między sobą. Z dr Karmowskim miałam do czynienia kilka lat temu -posrednio, ktoś z mojej rodziny miał poważny problem. Faktycznie b dobry lekarz, ale.... Natomiast dr Pochwalowski operował mnie samą. Jest rewelacyjny i zawsze będę to powtarzać. A poza tym sama sytuacja-leczenie tylko i wyłącznie prywatnie-jest po prostu ,,zdrowa" -wiem, ile będę musiała zapłacić i albo się na to godzę albo nie. Mój wybór.Mokt mnie do niczego nie zmusza. Tylko że czasami nawet za wielkie pieniądze-potrafią lekarze narobić bałaganu... A do dr Pochwalowskiego można iść ,,w ciemno" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: dr POCHWałowski I - uważam najlepszy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.02.09, 21:40 Prof. Karmowski jest genialny technicznie to Ci powiedzą wszyscy i myślę że nawet sam dr Pchwałowski jak go zapytasz też przyzna rację, ale ponoc jego syn jest świetny od laparoskopii. Operuje duże guzy laparoskopowo, zapytac nie szkodzi , to sie przekonasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klin Re: dr POCHWałowski I - uważam najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 11:33 ja również ponownie potwierdzam,że dr Pochwałowski jest jednym z najlepszych operatorów laparoskopu na Dolnym Sląsku - też osobiscie miałam przyjemnosc go poznać . rzeczywiscie nie wiem jak jest w ramach NFZ z laparoskopią ale z tego co wiem to dr już na DYrekcyjnej nie pracuje tylko w jednej z prywatnych klinik ginekoloicnzych więc zabieg jest i tak odpłatny. polecam - perfekcyjnie, nieurazowo, maleńkie blizny i przy cc inny gin stwierdził ,ze pięknie zrobiony był zabieg patrząc już bezpośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12Ewi Re: Dr Karmowski the best IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.09, 15:09 Polecam Dr Karmowskiego zrobił mi plastykę jajowodów w operacji laparoskopowej i zaszłam w ciążę mimo ,że wcześniej leczyłam się 5- lat na niepłodnośc i operowali mnie w klinice dwa razy!! Gośc jest Super i do tego bardzo młody!!. O dr Pochwałowskim też słyszałam i podobno jest świetny , ale ja nie żałuje wyboru i polecam gorąco wszystkim kobietom , które szukają lekarza o wyjątkowej fachowości i dżentelmena w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Re: Dr Karmowski the best IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.09, 15:30 Czy dr Karmowski operuje prywatnie czy na NFZ, jeśli tak, to gdzie? Wiem tylko, że przyjmuje na Więziennej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popi Re: Dr Karmowski the best IP: *.gprs.plus.pl 02.03.09, 18:58 Jestem pacjentką Prof. Karmowskiego, który przyjmuje z synem Dr Karmowskim zajmującym sie laparoskopią. Dr Karmowski operował mnie w laparoskopi i usunął dużego guza jajnika ratując jajnik; gdzie inni zapewniali że nie da się w laparoskopi. Byłam w świetnej formie dwa dni po operacji. Czy doktor operuje w prywatnej klinice nie wiem ale tel do rejestracji jest w necie. Polecam z czystym sumieniem i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś