Gość: h IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 16:43 szkoda ze nie ma zadnych zdjec z wydarzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: viper Re: Wybory Studentki Roku 2003 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.03, 17:06 Dokladnie, najgorsze jest to że nie ma żadnych zdjęć z tak ciekawej imprezy studenckiej ;-) Na pewno są ale trzeba będzie na nie troszkę poczekać na co czekam na pewno nie tylko ja ale i ponad 5 tys. innych studentów i studentek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_v Re: Wybory Studentki Roku 2003 16.11.03, 17:09 Gość portalu: viper napisał(a): > Dokladnie, najgorsze jest to że nie ma żadnych zdjęć z tak > ciekawej imprezy studenckiej ;-) Na pewno są ale trzeba będzie > na nie troszkę poczekać na co czekam na pewno nie tylko ja ale i > ponad 5 tys. innych studentów i studentek ;-) a skąd ta liczba 5 tys. ??? GUS powiada że we Wrocławiu jest ich tysięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Wybory Studentki Roku 2003 IP: *.wroc.gazeta.pl 16.11.03, 17:19 Gość portalu: viper napisał(a): > Dokladnie, najgorsze jest to że nie ma żadnych zdjęć z tak > ciekawej imprezy studenckiej ;-) Na pewno są ale trzeba będzie > na nie troszkę poczekać na co czekam na pewno nie tylko ja ale i > ponad 5 tys. innych studentów i studentek ;-) cierpliwości, zdjęcia na pewno będą Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ot targowisko próżności. 16.11.03, 19:40 "Patrzcie jaka jestem mądra, piękna i wspaniała". Żałosne widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ot targowisko próżności. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.03, 12:49 piekna ?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urtuell Re: Wybory Studentki Roku 2003 IP: *.wns.uni.wroc.pl 20.11.03, 15:39 Ja odnośnie komentarza pod zdjęcia: Jakimi walorami miały się jeszcze wykazać? Przepraszam, ale byłem tam i nie powiem, żeby to się różniło od zwykłych wyborów miss czymś poza mniejszym rozmachem i gorszą organizacją. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predo Re: Wybory Studentki Roku 2003 IP: *.dtvk.tpnet.pl 20.11.03, 17:18 boshe looknijcie na te stronke - ta Monika Ganowska startuje tez w tym konkursie a zdjecie chyba ma najbrzysze ze wszystkich kandydatek... co to wogle jest!?!?! www.studio-ewa.com.pl/r_edycja10.html Odpowiedz Link Zgłoś