Dodaj do ulubionych

Noclegi wrocław

14.02.09, 19:46
Witam
Od razu powiem,że nie wiedziałem w który dziale napisać, więc jak coś
przepraszam a miejsce, ale przechodząc do meritum.

Bardzo często muszę przyjeżdżać do szpitala na Borowskiej i Hirszfelda. Czy
moglibyście mi podpowiedzieć jakieś bardzo tanie miejsca noclegowe w Waszym
mieście.
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedzi.

Pozdrawiam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • pawel_zet Re: Noclegi wrocław 14.02.09, 21:01
      Wrocław nie jest specjalnie dobrym miejscem, jeśli chodzi o tanie noclegi. Dość
      tanio jest chyba w DW Piast koło Dworca Głównego PKP. Stamtąd można dość łatwo
      dojechać do obu szpitali, o których piszesz.
      • Gość: Helmut Re: Noclegi wrocław IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.09, 22:04
        teraz "pojawilo" sie sporo, tanich hosteli. Jest w czym wybierac !
        • pawel_zet Re: Noclegi wrocław 14.02.09, 22:21
          Gdy się przyjrzysz cenom w tych hostelach, to zauważysz, że w większości ceny są
          dziwnie wysokie. Dla mnie 40-60 złotych od osoby za nocleg w jakimś dormitorium
          to przesada.
          • Gość: Helmut Re: Noclegi wrocław IP: *.dip.t-dialin.net 14.02.09, 22:24
            sorki, a nocleg za 20 zl, to normalnosc z prysznicem i sniadaniem do
            pokoju? Takie ceny w miescie obowiazuja i nic nie poradzisz.
            Pozostaje schronisko mlodziezowe, ale kto o takim dzisiaj pamieta!
          • vicodin Re: Noclegi wrocław 14.02.09, 22:32
            No właśnie. Ja akurat szukam noclegów w takiej cenie do 50. 40 zł byle samemu w
            pokoju to pasuje, bo legitymacje osoby niepełnosprawnej mam, więc mogę dojechać
            autobusami-tramwajami. A na schornisko bym się skusił jakby był pokój jedno
            osobowy, akurat jestem jeszcze w takim wieku i takiej sytuacji, że jeszcze nazwa
            "młodzieżowe" do nie dawna mnie obowiązywała, więc wstydu nie ma. Szkoda, że nie
            ma jakiś przyszpitalnych hoteli ; /
            Jeśli ktoś miałby jeszcze jakieś informacje o tanim noclegu to bardzo proszę
            napisać : )
            Bardzo dziękuje za poprzednie
            • Gość: ana Re: Noclegi wrocław IP: *.static.korbank.pl 14.02.09, 22:42
              Poszukaj na portalach miejsca noclegowe w mieszkaniach prywatnych ,korzystaja z
              nich studenci w weekendy ale w tygodniu chyba powinno byc latwiej ceny od
              25-35zl za dobe
              • Gość: dziwkarz Re: Noclegi wrocław IP: *.e-wro.net.pl 15.02.09, 14:01
                puhot.pl - wpadają tam chłopy z babami "na godzinkę" ale za to jest tanio.
          • Gość: jaco Re: Noclegi wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 17:06
            hiszpanska.com.pl tanie noclegi na nowym dworze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka