Dodaj do ulubionych

WRÓCIŁEM...................................

23.01.02, 21:26
To ja prawdziwy, "stary" Roberto, nie jakiś tam klon. Witam
wszystkich "starych" i nowych forumowiczów. Po kilku miesiacach przerwy (praca
i jeszcze raz praca), znów tu jestem i to teraz już na bardzo, bardzo długo.
Widzę, ze pod moją nieobecność na forum rozmnożyło się tu wiele osób
podszywajacych się pod moją skromną osobę. Widze także że sporo namnożyło się
tu wszelkiej maście klonów. No cóż, tak to jest z największymi i najlepszymi
forami, że zawwsze znajdą się tacy, którzy wszelkimi sposobami będą pragnęli na
takim forum zaistniec, choćby to istnienie miało polegać wyłacznie
na "dowalaniu" komuś, obrażaniu go, wyzywaniu itd itp...

Pozdrawiam także całą redakcję GAZETY !

A teraz czas na odpisy na te wątki, które zostały tu założone od mojej
ostatniej bytności na tym forum...

Czas zakasać "rękawy" i do dzieła...
Obserwuj wątek
    • Gość: marsha Re: WRÓCIŁEM................................... IP: *.kask.net.pl 23.01.02, 21:32
      trudno uwierzyć,że to możesz być w końcu "prawdziwy TY"!!! jeśli tak-to witam
      serdecznie! :)
      i do roboty!- stolyca nas goni...
      • #roberto65 Re: WRÓCIŁEM................................... 23.01.02, 21:35
        Gość portalu: marsha napisał(a):

> trudno uwierzyć,że to możesz być w końcu "prawdziwy TY"!!! jeśli tak-to witam
        > serdecznie! :)
        > i do roboty!- stolyca nas goni...

...to ja we włąsnej osobie..., na forum jestem od wczoraj, ale
        wczoraj "odrabiałem zaległości' tzn wertowałem wszystkie posty na naszym forum
        tak jakoś od końca pażdziernika...

Witaj Marsho ! I do dzieła (tzn do pracy na FORUM)...

• Gość: tyrysek Re: WRÓCIŁEM................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:40
          jesli udalo Ci sie przejrzec wszystkie, to gratuluje! ;-))
          • #roberto65 Re: WRÓCIŁEM................................... 23.01.02, 21:49
            Gość portalu: tyrysek napisał(a):

> jesli udalo Ci sie przejrzec wszystkie, to gratuluje! ;-))

...szczerze...przejrzałem pobierznie jakieś 200-250 wątków, starałem się ponmijać
            wątki założone przez klonów wszelakiej maści... Pzdr Tyrysku !
        • Gość: Janek Re: WRÓCIŁEM................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.01.02, 21:42
          Cześć Roberto. Nareszcie trochę odpocznę. Uff. Teraz wierzę, że palmy
          pierwszeństwa tak szybko nie oddamy.
          • #roberto65 Re: WRÓCIŁEM................................... 23.01.02, 21:50
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Cześć Roberto. Nareszcie trochę odpocznę. Uff. Teraz wierzę, że palmy
            > pierwszeństwa tak szybko nie oddamy.

Witaj Druchu Drużynowy. Obiecałem, że jak tylko skończę swoją pracę w Berlinie,
            to znów powrócę na nasze forum. A ja staram sie dotrzymywać obietnic...
            • Gość: hrabiaa Re: WRÓCIŁEM................................... IP: 213.77.64.* 23.01.02, 22:29
              Musisz dac dowod, iz to tys jest.
              • #roberto65 Re: WRÓCIŁEM................................... 23.01.02, 22:31
                Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Musisz dac dowod, iz to tys jest.

Witam Jaśnie Pana Hrabiego ! I jak tam nasze sprawy w magistracie?

• Gość: hen Re: WRÓCIŁEM................................... IP: 156.17.85.* 24.01.02, 10:22
                  Witam i pozdrawiam.
                  • dlugopis Re: WRÓCIŁEM................................... 24.01.02, 11:15
                    Pozdrowionka
                    • Gość: Jajaccek Re: WRÓCIŁEM................................... IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 24.01.02, 11:17
                      Witaj w domu.:))
                      • mag_nolia Re: WRÓCIŁEM................................... 24.01.02, 11:24
                        a kim jest ten Roberto???
                        • Gość: Gadzio Re: WRÓCIŁEM................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 11:27
                          Magnolia, Ty tępa pamparucho! Nie wiesz kim jest ROBERTO?! Wstydź się!
                          ..Chociaż jesteś na dobrej drodze do tego samego ocipienia co on.
                          • mag_nolia Gadzio.............................. 24.01.02, 11:31
                            Gość portalu: Gadzio napisał(a):

> Magnolia, Ty tępa pamparucho! Nie wiesz kim jest ROBERTO?! Wstydź się!
                            > ..Chociaż jesteś na dobrej drodze do tego samego ocipienia co on.
                            to on jest na drodze do ocipienia?, hmmm
                            a pamparucha mój drogi-to kto?

• Gość: Jarosz Re: WRÓCIŁEM................................... IP: *.vogel.pl 24.01.02, 11:26
                        Super :-))) Witamy z powrotem!!!
    • lobuziak Re: WRÓCIŁEM................................... 24.01.02, 11:26
      No co prawda się nie znamy bo jestem jednym z "nowych forumowiczow", ale i tak
      się dolączam do powitań i pozdrowień :-)))

• Gość: geniusz Re: WRÓCIŁEM................................... IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.02, 13:16
      dzien dobry
      • twoja.zmora Re: WRÓCIŁEM................................... 24.01.02, 13:28
        ROBUSIU! Bardzo mnie cieszy Twój powrót. Zawsze dostarczałeś szerokiej braci
        forumowej tyle rozrywki. Smutno było bez Ciebie.
        No, teraz będzie zabawa.
        • ja-wroc Re: WRÓCIŁEM................................... 24.01.02, 13:52
          Klaniam sie wielkiemu Roberto! Ja jako ja-wroc jestem wprawdzie od niedawna,
          ale od dawna dzialam tu pod roznymi pseudami. Pozdrawiam! I do dziela!
          • walkiria.ochudzka Re: WRÓCIŁEM................................... 24.06.02, 01:25
            ha ha , nigdy juz nie wrócisz
            • walpurga.jarzabek Re: WRÓCIŁEM................................... 24.06.02, 01:34
              walkiria.ochudzka napisał(a):

> ha ha , nigdy juz nie wrócisz

Ale mnie wystraszyłaś!
              • walkiria.ochudzka Re: WRÓCIŁEM................................... 24.06.02, 01:37
                walpurga.jarzabek napisał(a):

> walkiria.ochudzka napisał(a):
                >
                > > ha ha , nigdy juz nie wrócisz
                >
                > Ale mnie wystraszyłaś!

Przepraszam. Rzeczywiscie to głupi żart.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka