Gość: antygerman IP: 147.162.125.* 23.11.03, 21:57 Ciekawem jakie miny beda mieli, jesli Niemcy przeforsuja projekt konstytucji UE, w ktorym zredukuja nas do panstwa podrzednego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jewropa Zgroza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 12:42 Jak słucham ubolewań Pana Czumy nad zrządzeniami historii, to nóż mi się w kieszeni otwiera. Szkoda, że nie można już ukarać Piłsudskiego, że tak póżno przyjechał do Warszawy. W listopadzie zamiast w maju. No, ale eurofederaści już pracują, aby 1 maja był głównym Swiętem. Już widzę tych sponsorów, którzy dadzą bańkę na organizacje Święta. Oczywiście, że zapłacimy za to wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Jak we Wrocławiu będziemy świętować przystąpi IP: 212.127.78.* 24.11.03, 15:25 A forsują taki projekt, czy też po prostu znalazłeś upodobanie w roli fałszywego świadka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewropa tak znalazłem upodobanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 11:34 ..i jestem pewnie za mało inteligentny, aby dostrzec tak jak Ty Rybaku pożytki jakie płyną z przystąpienia do UE. Tacy jak Ty pewnie myślą, że każdy kto ma wątpliwości, to musi być jełopem z LPR-u, Samoobrony albo od Korwina. Myśl, że można być poza tym wszystkim i nie kochać UE wydaje się niemożliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Jak we Wrocławiu będziemy świętować przystąpi IP: *.coxfiber.net 24.11.03, 19:27 Jeszcze jedna okazja zeby sie uchlac za pieniadze podatnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Statek tonie a my świętujemy 24.11.03, 21:13 A może zamiast wydawać w błoto milion zygli otworzyć rodzinny dom dziecka imienia UE? Albo wybudować fragment obwodnicy imienia UE? Albo zrobić coś równie trwałego i pożytecznego, a nie przejeść, przepić i wyrzygać ten milion złotych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriti Re: Statek tonie a my świętujemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 19:50 już wiem jak uczcimy - dutkiewicz w tyrolskim kapelusiku z komplami z auskandu wjadą na siwych koniach na rynek , a my będziemy zbierać końskie łajno dziękując że nas zaproszono Odpowiedz Link Zgłoś