katarynka_91 20.03.09, 21:18 Może ktoś wie dlaczego od około 2-3 dni po ulicach jeździ tyle radiowozów? Dzisiaj minęłam kilkanaście patroli od rana. Jakby było mało jakieś dwie godziny temu dwóch kolesi okradło mały sklepik na orzeszkowej;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati7912 Re: Policja na Ołbinie 20.03.09, 23:43 Katarynka_91 jesteś pewna, że to była tylko kradzież? Aż dziwne, bo tyle radiowozów przyjechało i karetka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarynka_91 Re: Policja na Ołbinie IP: *.lanet.net.pl 21.03.09, 15:31 Tak tylko kradzież. Z tego co wiem to jednego z napastników policjant postrzelił w nogę;/ a karetkę widziałam, ale wychodzili z bramy obok więc w sumie nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
pati7912 Re: Policja na Ołbinie 21.03.09, 18:01 Dzięki za odpowiedź. Wczoraj jak zobaczyłam tą karetkę, to niestety nie widziałam gdzie weszli, a po wcześniejszym najeździe policji miałam obawy czy komuś w sklepie nie zrobili krzywdy. A dzisiaj też się dowiedziałam, że to był któryś z kolei taki napad w ostatnich dniach. To tłumaczy dlaczego od kilku dni widywałaś w tej okolicy policję. Dowiedziałam się też, że ci kolesie podobno dopiero wyszli z więzienia, więc nie będę się użalać nad tym postrzelonym. Wręcz cieszę się, że ich złapali - może będzie trochę bezpieczniej. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś