Dodaj do ulubionych

Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 18:38
RENOMA Ato będzie wtopa. już raz ją reaktywowali i była porażka
Obserwuj wątek
    • Gość: slowo Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: 217.96.115.* 30.03.09, 19:23
      Co jak co, ale Niemcy potrafili budowac. Szybko.
      • Gość: blecharz Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.09, 20:01
        np most szczytnicki
        • Gość: co Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.static.korbank.pl 30.03.09, 22:06
          Co ostatnio otwarto w terminie? wroclaw.fotolog.pl
    • Gość: magda Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.219.146.194.generacja.pl 30.03.09, 22:34
      czy ktoś wie czy mo że w Renomie będzie Marks&Spencer? Uwielbam ten sklep ale
      jakoś mimo kilku galerii handlowych nie możemy sie go doczekać we w=Wrocławiu :(
      • Gość: madonna Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.chello.pl 14.04.09, 22:22
        hej, wejdż sobie na www.renoma-wroclaw.pl/ i spójrz. jak nie ma jeszcze
        listy sklepów to pewnie na dniach będą i sobie monitoruj:)

też nie moge się doczekać otwarcia. nie narzekajcie już tak na tą obsuwę ;)
    • Gość: Romanek Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.arr.gov.pl 31.03.09, 08:03
      To czy w ogóle otworzą, to mało istotne, ale kto i dlaczego tak
      niefrasobliwie zgodził sie na zdewastowanie Podwala. Te metalowe
      płoty na chodnikach to chyba po to aby klienci nie mogli uciec ze
      sklepu. Co bedzie, gdy trzeba będzie przepuścić pogotowie?
    • Gość: q Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.wroclaw.mm.pl 31.03.09, 08:09
      > RENOMA Ato będzie wtopa. już raz ją reaktywowali i była porażka
      Sam jesteś wtopa. Skoro inne nowoczesne galerie sobie radzą, to czemu ulokowana najlepiej z nich miałaby sobie nie poradzić? Najwyraźniej w tym mieście jest miejsce dla dużej liczby takich przedsięwzięć. Ale marudź dalej, za rok przekonasz się, że byłeś w błędzie.
      • Gość: marcin.jaw Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.wroclaw.vectranet.pl 31.03.09, 10:25
        > Sam jesteś wtopa. Skoro inne nowoczesne galerie sobie radzą, to czemu
        ulokowana najlepiej z nich miałaby sobie nie poradzić? Najwyraźniej w tym
        mieście jest miejsce dla dużej liczby takich przedsięwzięć. Ale marudź dalej, za
        rok przekonasz się, że byłeś w błędzie.

Prawda taka jest dobrze ulokowana jednak blisko jest do Galerii Dominikańskiej i
        Arkad Wrocławskich. Według mnie za wiele ich będzie i zaczną się wzajemnie
        wykańczać. Za jakiś czas usłyszymy o wielkim zamknięciu i to będzie któraś z
        nich. Przecież nikt nie będzie dopłacał do interes :P
        • Gość: gosc koszmarne Arkady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 23:24
          > Według mnie za wiele ich będzie i zaczną się wzajemnie
          > wykańczać. Za jakiś czas usłyszymy o wielkim zamknięciu i to będzie któraś z
          > nich. Przecież nikt nie będzie dopłacał do interes :P

Niech diabli wezmą koszmarne Arkady. To typowo biurowy budynek i niech takim
          stanie się w całości.
    • Gość: sarmata Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.lanet.net.pl 31.03.09, 09:38
      Dlaczego w tym kraju nic nie moze byc otwarte na czas ????
      • Gość: xxx Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: 62.233.177.* 31.03.09, 11:13
        bo fachowcy wyjechali :)))))))))))
    • Gość: lk1982 Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.as.kn.pl 31.03.09, 10:53
      Arkady już się zwijają. Biura są bardziej dochodowe niż sklepy. Tylko akwarium żal.
      • engman Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego 31.03.09, 11:47
        A coz takiego jest w arkadach? Kilka sklepow, jest tam brzydko,
        tanie wykonczenia i na sufit im zabraklo...to jest najgorsze CH we
        wrocku. Renoma zmiecie arkady z rynku wroclawskich centrow
        handlowych!
        • Gość: xxx Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: 62.233.177.* 31.03.09, 14:00
          To nie byłeś/byłaś w Marino :D
        • Gość: we Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.03.09, 14:17
          Co takiego jest w Arkadach? Jak chce kupić garnitur, koszule czy krawat to tylko
          w Arkadach, sklepy z odzieżą dla mężczyzn maja prawdziwa obsługę, która jest
          nastawiona przyjaźnie do klienta, a nie olewatorsko.
    • Gość: halfliner A ja ciągle we wsi Wrocław nie mogę kupić IP: *.e-wro.net.pl 31.03.09, 12:31
      porządnych butów tenisowych.
      • zat4ra Dziwne to co piszesz 31.03.09, 14:41
        Ze w tym zapyzialym miescie na wschodnich rubiezach Europy
        nie mozna sobie normalnie kupic butow Gucci czy Prady,
        to ja wiem. Ale tenisowych? Toz na kazdym rogu sa przerozne
        sklepy sportowe z pelnym wyborem. Nie?
        • Gość: cez Re: Dziwne to co piszesz IP: *.mas.airbites.pl 01.04.09, 10:40
          Do wtopy może się przyczynić kiepski dojazd , korki .Wg mnie parter zbije kokosy . Pozostałe kondygnacje mogą zwijać interes .
        • Gość: . Re: Dziwne to co piszesz IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.04.09, 23:51
          > Ze w tym zapyzialym miescie na wschodnich rubiezach Europy
          > nie mozna sobie normalnie kupic butow Gucci czy Prady

już widzę tych dresiarzy i ich rodziny w kolejkach po Pradę
    • Gość: jogi Re: Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.171.244.23.static.crowley.pl 14.04.09, 23:34
      Pewnie jeszcze przesuną...
    • Gość: michcio Renoma: opóźniona inauguracja domu handlowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 02:00
      no ciekawe jak zrobią remont, mam nadzieję że będzie tak jak na wizualizacji :)
      trzeba będzie pójść ze znajomymi na zakupy :P
      • Gość: gosc wygląd elewacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 17:38
        > no ciekawe jak zrobią remont, mam nadzieję że będzie tak jak na wizualizacji :)

Na wizualizacji wygląda nieźle, zapowiada się bardzo dobre połączenie starszej
        architektury z nowoczesną, jednak obawiam się, że życie skoryguje ten dobry
        wygląd zasłaniając fasady płachtami z durnowatymi reklamami i... wyjdzie tak jak
        zwykle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka