Dodaj do ulubionych

Coś walnęło w forum!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 11:40
Aż do tej pory nie można było wejść na forum. Co to się stało? Może Warszawa
przebazowanie robiła? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • dlugopis Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! 26.01.02, 11:41
      Nooo
      Tez probowalem od 9.00 i nic.
      • Gość: Janek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 11:46
        To było ogólnokrajowe. Warszawa jeszcze nie weszła.
        • dlugopis Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! 26.01.02, 11:51
          Trzymaj sie cieplo.
          Ja koncze prace i juz za 5 godzin bede we Wrocku.
          Pozdrowionka
    • Gość: Jajaccek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 26.01.02, 13:14
      Mialem to samo.cala noc mi zepsuli.Pzdr.
      • Gość: Janek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.02, 13:18
        Pierwszą moją myślą było, że może z uzależnienia pod przymusem sie wyleczę, bo
        na inne fora poza GW nie wchodziłem, nie wchodzę i nie będę wchodził. Tak mi
        etc...
        • Gość: Jajaccek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 26.01.02, 13:36
          Ja mialem podobne odczucia.Nie wiem jak to sie dzieje, ale Forum GW ma cos,
          czego gdzie indziej brakuje.Nawet olopodobni, czy rywalizacja z Wawka, czy info-
          szybsze od innych mediow, nadaja charakteru.
          • Gość: feran Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.txucom.net 26.01.02, 16:54
            Serwer GW wczoraj padl.Moze pogotowie z Lodzi emigrowalo do Wa-wy, i Pavulonem
            zaczeli po dyskach,pogrzebowcy podplacili?Wszystko mozliwe.

Dzieki temu po raz pierwszy Lodz znalazla sie w swiatowym serwisie BBC.Caly
            swiat juz wie o stachanowcach-pogrzebowcach z dziarskiej Lodzi.
            • Gość: Jajaccek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 26.01.02, 16:58
              Czesc Feran,
              Kiedy podawali cos o Lodzi.Bo przegladam wlasnie Chicago Sun i nic nie ma na
              temat.Pozdr.
              • Gość: feran Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.txucom.net 26.01.02, 17:49
                Ja( a wlasciwie moja zona) tylko BBC ogladam,czasami,bo forum za duzo czasu
                zajmuje, a i na skibke chleba trzeba zarobic.

Jade teraz do Houston odebrac nowe BMW 330Ci,zamowione,oczywiscie,przez
                internet na obstalunek(bez zasranego szyberdachu!).Ciekaw jestem jak to
                pojdzie,targowanie sie z dealerem.Dam znac wieczorem.
                • Gość: hrabiaa Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: 213.77.64.* 26.01.02, 17:56
                  Feran juma w Houston ? Te same wozki sa do wziecia u nas, no najwyzej w
                  Berlinie.
                  • Gość: MKK Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 00:01
                    Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Feran juma w Houston ? Te same wozki sa do wziecia u nas, no najwyzej w
                    > Berlinie.

To prawda... tylko niektórymi nie wolno jeździć po Psim Polu ;(
                  • Gość: Jajaccek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 27.01.02, 03:07
                    Gość portalu: hrabiaa napisał(a):

> Feran juma w Houston ? Te same wozki sa do wziecia u nas, no najwyzej w
                    > Berlinie.

Tylko podobne.Tutaj maja wieksze pojemnosci i inne atesty
                    bezpieczenstwa.Wzmocnienia i jeszcze jakies bajery.A u nas zajumali mojemu
                    koledze trzy BMW-ice.Ostatnia z parkingu hotelu 'Wroclaw'.Za strate dwoch
                    poprzednich, ubezpieczyciel niemiecki zdzieral maksymalna stawke.I co taki ma
                    robic?.Chodzi nogami, na piechote.
                • Gość: Janek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.02, 02:15
                  Feran. Przez Ciebie spać nie idę, bo miałeś dać znać wieczorem. Poczułem sie
                  prawie jak Filon!!!!!! :))))) Ale już nie czekam bo jawora nigdzie nie ma, a
                  do Jawora za daleko.
                  • Gość: feran Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.txucom.net 27.01.02, 06:33
                    Jestem z powrotem.Samochod dostalem.Ladny ale maly.Strasznie fajnie sie
                    prowadzi.Wracalem po takiej obwodnicy wokol miasta ,platnej, 3-4
                    pasy,maksymalna predkosc w nocy 100 , a tu droga prawie pusta to tak troche
                    ten samochod sam zaczal jechac szybko ,zona (jak to zona)zaczela narzekac.

Zawsze lubie(jak to chlop)zapach nowego samochodu ,ale ten to za bardzo
                    smierdzi,zostawilem szyby otwarte na noc,moze grzechotniki nie wleza.

Jeden z licznikow pokazuje ile mil z galona,pierwszy raz cos takiego
                    widzialem.Tutaj benzyna 1,o3 za galon,czyli 4x tansza niz w PL.
                    • Gość: feran Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.txucom.net 27.01.02, 06:52
                      Drogi tu lepsze niz w Wa-wie bo nie obesrane psim g-nem jak w stolicy.
                    • Gość: karbol Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 06:53
                      Gość portalu: feran napisał(a):

> Jestem z powrotem.Samochod dostalem.Ladny ale maly.Strasznie fajnie sie
                      > prowadzi.Wracalem po takiej obwodnicy wokol miasta ,platnej, 3-4
                      > pasy,maksymalna predkosc w nocy 100 , a tu droga prawie pusta to tak troche
                      > ten samochod sam zaczal jechac szybko ,zona (jak to zona)zaczela narzekac.
                      >
                      > Zawsze lubie(jak to chlop)zapach nowego samochodu ,ale ten to za bardzo
                      > smierdzi,zostawilem szyby otwarte na noc,moze grzechotniki nie wleza.
                      >
                      > Jeden z licznikow pokazuje ile mil z galona,pierwszy raz cos takiego
                      > widzialem.Tutaj benzyna 1,o3 za galon,czyli 4x tansza niz w PL.

Ale tam Murzynów biją.
                      • Gość: feran Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.txucom.net 27.01.02, 07:24
                        Kto tu kogo bije to roznie bywa.Nikt tam sie specjanie nie skarzy.Idzie po
                        rowno.
                      • Gość: feran Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.txucom.net 27.01.02, 07:37
                        Jajacku: jak juz o samochodach to widzialem w dilerszipie(to tzw polish-
                        american;kto zgadnie co to karlosz?) nowy model BMW 740,ktory zostal
                        wypuszczony na rynek 3 tygodnie temu.BMW podarowalo pierwszy egzemplarz
                        skretarzowi ONZ + 10 000$ na benzyne.
                        To jest zupelnie nowy model ,chyba pierszy od 5-6 lat.Kosztuje 75 000$.Na moich
                        oczach klient kupil pierszy woz dostarczony do Houston.
                        Nawet drzwi nie trzeba zamykac,zamykaja sie same.Nie ma dzwigni zmiany biegow
                        tylko przycisk przod/tyl.Wszystko totalnie skomputeryzowane.
                        Wystroj w srodku coskolwiek w stylu Art Deco.Calosc wyglada jak dzielo
                        sztuki,nadaje sie do muzeum.No mozna sie w tym zakochac.
                        • Gość: Jajaccek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 27.01.02, 17:36
                          Gratuluje zakupu:))Chodze na Chicago Auto Show.Zwykle okolo 14lutego.Cos mi
                          swita o 740-ce.
                          100 - czego robiles w nocy??Tutaj jest 55-65mil/h +10%.Maksymalnie jechalem
                          95mil/h, ale to ryzyko, bo od zeszlego roku wprowadzili policje miejska na
                          expressway`e. Przedtem byla tylko stanowa.Jezdze Lincolnem 97r i mam te
                          liczniki, o ktorych piszesz.Pokazuja ile mil z galona( moja krowa robi 18), lub
                          ile litow/100km. Do Downtown, jednak zdecydownie lepsza jest Honda.Sprytna i o
                          parking latwiej.Paliwko w Ilinois jest najdrozsze: 1,09/gal na przedmiesciach-
                          1,49 w samym Chicago.
    • #roberto65 Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! 27.01.02, 17:38
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Aż do tej pory nie można było wejść na forum. Co to się stało? Może Warszawa
      > przebazowanie robiła? Pozdrawiam.

To na pewno był jakiś SABOTAŻ...
      • Gość: Jajaccek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.chicago-23-24rs.il.dial-access.att.net 27.01.02, 17:41
        Nie przypuszam, ze sabotaz.To robota Borowskiego.
        A na powanie serwery GW zbyt czesto siadaja.Moze oleju nie zmieniaja?
        • Gość: feran Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.txucom.net 28.01.02, 00:40
          Jajacku ja pisze o szybkosciach tak aby pisac.Mnie samemu to ganz egal.Juz
          jestem za stary ,niestety nie bawi mnie.Jak bylem mlody to mialem starego
          dziurawego dzanka wtedy to bym sie cieszyl ale nie bylo dane.
          • Gość: Jajaccek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 28.01.02, 01:24
            Ja pisze o szybkosciach z technicznego p.widzenia.Nie miale moznosci
            zwiedzenia Stanow, bo krotko tu jestem, ale pewnego dnia wsiade w auto i rusze
            w droge.Dobrze jest znac zwyczje tam gdzie sie jedzie.Np. w Wiscosin Dels za
            6mil powyzej limitu-areszt.I jeszcze miejscowa gazeta o tym napisze.:)))
            Pierwsze prawo jazdy otrzymalem dosyc dawno.Zdawalem jazdy na Vauxhall Viva, i
            na jednym z rond, odpadl mi drazek zmiany biegow.)))Tam sie jezdzilo lewa
            strona.
            • Gość: feran Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.txucom.net 28.01.02, 02:29
              W Texas w dzien na wiekszosci drog jest 70 mil,wszyscy jada 75, a ito od czasu
              do czasu ktos wyprzedza.Policja raczej rzadka lapie.Ja od 7 lat nie dostalem
              mandatu.Policja zwykle szuka narkotykow,bo wtedy moga skonfiskowac auto i
              sprzedac.To w dzien, w nocy ograniczenie do 65 mil.
              • Gość: Jajaccek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.chicago-18-19rs.il.dial-access.att.net 28.01.02, 03:34
                Najdalej bylem dotychczas w NYC, jachalem 14godz w jedna strone, w Indianie
                policja upierdliwa w Pennsylwanii mniej, ale tak trzymalem sie 65=10%.Nie
                wiedzialem o ograniczeniach w nocy.
    • Gość: Pafik Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: 10.101.1.* 01.02.02, 18:11
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Aż do tej pory nie można było wejść na forum. Co to się stało? Może Warszawa
      > przebazowanie robiła? Pozdrawiam.

Janku, zebys znowu sie nie niepokoil, a jednoczesnie mogl wyspac, to specjalnie
      dla Ciebie wklejam ponizej wiadomosc z grupy pl.internet.komunikaty.
      Pozdrawiam! :)

W dniu 2.02.2002, w związku z planowaną w godzinach porannych (05:00-08:00)
      konserwacją sieci energetycznej, niedostępne będą usługi i serwisy oferowane
      przez Agora S.A. (www.gazeta.pl, wyborcza.gazeta.pl, archiwum.gazeta.pl, poczta,
      chat, forum i inne).

Przepraszamy za utrudnienia.
      • Gość: Janek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 18:28
        Dziękuję Pafiku. Być może to uratowało wszystkie moje ustrojstwa od zbędnej
        regulacji.
        • Gość: Jajaccek Re: Coś walnęło w forum!!!!!!!! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 01.02.02, 19:38
          I moje tez!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka