Dodaj do ulubionych

Dobra fryzjerka we Wrocławiu !

01.12.03, 11:38
szukam dobrej fryzjerki we Wrocławiu, ewentualnie fryzjera . Ale chodzi mi o
taką naprawdę dobrą i miła Panią, a nie fryzjerkę z przypadku, która jeszcze
popatrzy na Ciebie, że się niedobrze robi.pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: vija Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.lanet.wroc.pl 01.12.03, 12:16
      ja taka zanlazlam w Tesco w salonie /Gabriel na Bielanach..Pani Malgosia to
      zawodowiec praktyczny i w dodatku mily.Polecam serdecznie...
      v.
    • Gość: at Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 15:01
      skoro, jak piszesz, SZUKASZ - to może użyj wyszukiwarki, np. na tym forum, taki
      wątek jest średnio co 10 dni (i są konkretne adresy) :)
      wyszukiwarki są dla ludzi! ;)
      • Gość: Amadea Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 15:10
        nie bądź taki mądry , ok ? forum jest dla ludzi, o ludziach i o tym co ludzkie.
        żeby zasięgnąć potrzebną mi opinię zwracam się z pytaniem właśnie na forum.
        jedynie tutaj mogę dowiedzieć się czegoś prawdziwegi i sprawdzonego.
        • diabelek2 Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! 01.12.03, 15:17
          Kochana , to Ty bądź trochę madrzejsza i czytaj wyraźnie co ludzie do Ciebie
          piszą, koleżance chodziło o to że masz wyszukiwarke na forum , gdzie jak
          wpiszesz fryzjer to Ci wyskoczy 100 wątków o fryzjerze, wystarczy tylko torchę
          pomysleć , i bywać na forum częściej...
          i tyle
          pozdrawim, zycze udanej fryzury
          aga
      • Gość: as Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.03, 18:48
        może od tego czasu się coś zmieniło! pojawił się nowy fryzjer, a jak się nie
        podoba to nie czytaj
    • wielki_czarownik CO ZA GŁUPI BABSZTYL!! PEWNIE BLONDYNKA!! 01.12.03, 15:54
      Masz na forum opcję "szukaj na tym forum" wklepujesz tam słówko "fryzjer" albo "fryzjera", kilkasz "w treści" potem "OK" i masz 20 - 30 - 50 (albo i 100) wątków na temat dobrych fryzjerów z Wrocławia!
      Ludzie myślenie nie boli!
      • diabelek2 do Wielkiego-!! 01.12.03, 16:51
        Wielki!!
        nie chcę być upierdliwa ani domagać się od Ciebie komplementow, ale dlaczego
        nie czytasz tego co napiszą przedmówcy, czyli ja!!
        przeciez właśnie napisałam to samo:)))
        ciepło pozdrawiam
        aga
        • wielki_czarownik Diabełek 01.12.03, 18:28
          Pamiętaj, że mężczyzna musi mieć własne zdanie (nawet jeśli pokrywa się ono ze zdaniem kobiety). ;)
          • diabelek2 do Wielkiego:) 01.12.03, 21:21
            haha i za to Cie Wielki lubię:), choć wiesz o tym doskonale że czasem mnie
            strasznie denerwujesz, ale zbliżają się święta a ja jestem w swiątecznym
            nastroju i wybaczam potknięcia :)))))
            aga
      • wera131 Re: Czarownik jak z koziej ... waltornia 28.12.03, 13:00
        Lepiej zastanów się nad swoimi "mądrymi" postami na tym forum, zamiast wtrącać
        się do każdego na temat fryzierstwa, kosmetologii i innych dla Ciebie
        drażliwych.
        Twoje wypowiedzi i błyskotliwe rady w tych wątkach dla niewtajemniczonych
        zachowaj na swój skromny użytek. Zawsze możesz też założyć forum prywatne>.

Wera131
    • Gość: kievit Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.ifa.uni.wroc.pl 01.12.03, 16:55
      polecam Marzenkę w salonie Jean Louis David koło uniwerku
    • Gość: kik Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 22:26
      według mnie najlepsze salony we wrocławiu to SALONIKI
      tam zawsze jak pójdziesz to będziesz bardzo zadowolona
      naprawdę super fachowcy, świetnie wyszkoleni , miło przyjemnie i jak na jakość
      oferowanych usług i kosmetyki na których pracują to wcale nie tak drogo
      polecam
      salonik na piłsudskiego przy hotelu holiday inn w pasażu
      ( marzenka, ela,ewa)
      tel 785 09 05
      salonik w rynku - przejście garncarskie tel 343 14 41
      iza, asia, karolina ,agnieszka,sebastian....)
      polecam !!!!!!
    • Gość: Zuzik Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:04
      sama chodzę od lat do wspaniałej fryzjerki, umie doradzić, wymyśleć coś nowego
      fajnego i wygodnego, poza tym ma do tego dryg, bardzo lubi to co robi i jest
      naprawdę miła, można pogadać o wszytskim, polacam. Salon mieści się przy
      pl.Pereca i moge podac nawet numer telefonu: 332-47-85 prosić p.Elwirę
    • zuzikk Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! 02.12.03, 23:09
      sama chodzę od lat do wspaniałej fryzjerki, umie doradzić, wymyśleć coś nowego
      fajnego i wygodnego, poza tym ma do tego dryg, bardzo lubi to co robi i jest
      naprawdę miła, można pogadać o wszytskim, polacam. Salon mieści się przy
      pl.Pereca i moge podac nawet numer telefonu: 332-47-85 prosić p.Elwirę.
    • Gość: Domino Fryzjer - zjawisko, Artur Żukowski- Maxim Studio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.03, 20:12
      Polecam Pana Artura Zukowskiego - jego firma mieści się na Świętokrzyskiej
      numer telefonu 3224682 już chyba 7 lat strzże mi włosy oraz wszystkim moim
      znajomym.
      Pozdrawiam Dominika
    • mm282 Re: Dobra to za mało bardzo dobra fryzjerka . 28.12.03, 21:34
      sprwdziłam osobiście a poleciła mi koleżanka a jej inna

pani Kasia na ul. TRAUGUTTA ok nr 100 za komisariatem 30 m w strone

pogotowia . na Goldwelu solidnie i nie drogo , teraz też się wybieram .

Agata

goldwelu
    • Gość: bart Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.media4.pl / *.media4.pl 04.01.04, 16:01
      Pani Monika z saloniku na ostatnim groszu!!!
      Jest revelacyjna
    • Gość: bart Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.media4.pl / *.media4.pl 04.01.04, 16:01
      Pani Monika z saloniku na ostatnim groszu!!!
      Jest revelacyjna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka