amadea_22 01.12.03, 11:38 szukam dobrej fryzjerki we Wrocławiu, ewentualnie fryzjera . Ale chodzi mi o taką naprawdę dobrą i miła Panią, a nie fryzjerkę z przypadku, która jeszcze popatrzy na Ciebie, że się niedobrze robi.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vija Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.lanet.wroc.pl 01.12.03, 12:16 ja taka zanlazlam w Tesco w salonie /Gabriel na Bielanach..Pani Malgosia to zawodowiec praktyczny i w dodatku mily.Polecam serdecznie... v. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 15:01 skoro, jak piszesz, SZUKASZ - to może użyj wyszukiwarki, np. na tym forum, taki wątek jest średnio co 10 dni (i są konkretne adresy) :) wyszukiwarki są dla ludzi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadea Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.12.03, 15:10 nie bądź taki mądry , ok ? forum jest dla ludzi, o ludziach i o tym co ludzkie. żeby zasięgnąć potrzebną mi opinię zwracam się z pytaniem właśnie na forum. jedynie tutaj mogę dowiedzieć się czegoś prawdziwegi i sprawdzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! 01.12.03, 15:17 Kochana , to Ty bądź trochę madrzejsza i czytaj wyraźnie co ludzie do Ciebie piszą, koleżance chodziło o to że masz wyszukiwarke na forum , gdzie jak wpiszesz fryzjer to Ci wyskoczy 100 wątków o fryzjerze, wystarczy tylko torchę pomysleć , i bywać na forum częściej... i tyle pozdrawim, zycze udanej fryzury aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.03, 18:48 może od tego czasu się coś zmieniło! pojawił się nowy fryzjer, a jak się nie podoba to nie czytaj Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik CO ZA GŁUPI BABSZTYL!! PEWNIE BLONDYNKA!! 01.12.03, 15:54 Masz na forum opcję "szukaj na tym forum" wklepujesz tam słówko "fryzjer" albo "fryzjera", kilkasz "w treści" potem "OK" i masz 20 - 30 - 50 (albo i 100) wątków na temat dobrych fryzjerów z Wrocławia! Ludzie myślenie nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 do Wielkiego-!! 01.12.03, 16:51 Wielki!! nie chcę być upierdliwa ani domagać się od Ciebie komplementow, ale dlaczego nie czytasz tego co napiszą przedmówcy, czyli ja!! przeciez właśnie napisałam to samo:))) ciepło pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Diabełek 01.12.03, 18:28 Pamiętaj, że mężczyzna musi mieć własne zdanie (nawet jeśli pokrywa się ono ze zdaniem kobiety). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 do Wielkiego:) 01.12.03, 21:21 haha i za to Cie Wielki lubię:), choć wiesz o tym doskonale że czasem mnie strasznie denerwujesz, ale zbliżają się święta a ja jestem w swiątecznym nastroju i wybaczam potknięcia :))))) aga Odpowiedz Link Zgłoś
wera131 Re: Czarownik jak z koziej ... waltornia 28.12.03, 13:00 Lepiej zastanów się nad swoimi "mądrymi" postami na tym forum, zamiast wtrącać się do każdego na temat fryzierstwa, kosmetologii i innych dla Ciebie drażliwych. Twoje wypowiedzi i błyskotliwe rady w tych wątkach dla niewtajemniczonych zachowaj na swój skromny użytek. Zawsze możesz też założyć forum prywatne>. Wera131 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kievit Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.ifa.uni.wroc.pl 01.12.03, 16:55 polecam Marzenkę w salonie Jean Louis David koło uniwerku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.03, 22:26 według mnie najlepsze salony we wrocławiu to SALONIKI tam zawsze jak pójdziesz to będziesz bardzo zadowolona naprawdę super fachowcy, świetnie wyszkoleni , miło przyjemnie i jak na jakość oferowanych usług i kosmetyki na których pracują to wcale nie tak drogo polecam salonik na piłsudskiego przy hotelu holiday inn w pasażu ( marzenka, ela,ewa) tel 785 09 05 salonik w rynku - przejście garncarskie tel 343 14 41 iza, asia, karolina ,agnieszka,sebastian....) polecam !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzik Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:04 sama chodzę od lat do wspaniałej fryzjerki, umie doradzić, wymyśleć coś nowego fajnego i wygodnego, poza tym ma do tego dryg, bardzo lubi to co robi i jest naprawdę miła, można pogadać o wszytskim, polacam. Salon mieści się przy pl.Pereca i moge podac nawet numer telefonu: 332-47-85 prosić p.Elwirę Odpowiedz Link Zgłoś
zuzikk Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! 02.12.03, 23:09 sama chodzę od lat do wspaniałej fryzjerki, umie doradzić, wymyśleć coś nowego fajnego i wygodnego, poza tym ma do tego dryg, bardzo lubi to co robi i jest naprawdę miła, można pogadać o wszytskim, polacam. Salon mieści się przy pl.Pereca i moge podac nawet numer telefonu: 332-47-85 prosić p.Elwirę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Fryzjer - zjawisko, Artur Żukowski- Maxim Studio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.03, 20:12 Polecam Pana Artura Zukowskiego - jego firma mieści się na Świętokrzyskiej numer telefonu 3224682 już chyba 7 lat strzże mi włosy oraz wszystkim moim znajomym. Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
mm282 Re: Dobra to za mało bardzo dobra fryzjerka . 28.12.03, 21:34 sprwdziłam osobiście a poleciła mi koleżanka a jej inna pani Kasia na ul. TRAUGUTTA ok nr 100 za komisariatem 30 m w strone pogotowia . na Goldwelu solidnie i nie drogo , teraz też się wybieram . Agata goldwelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.media4.pl / *.media4.pl 04.01.04, 16:01 Pani Monika z saloniku na ostatnim groszu!!! Jest revelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Dobra fryzjerka we Wrocławiu ! IP: *.media4.pl / *.media4.pl 04.01.04, 16:01 Pani Monika z saloniku na ostatnim groszu!!! Jest revelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś