cyfer 27.01.02, 19:17 taka informacje podala TVN. podobno scenariusz "matrixa" jest tylko opracowaniem ksiazki jakiegos malo znanego polskiego autora... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lemur Re: IP: *.ict.pwr.wroc.pl 28.01.02, 12:54 tez to slyszalem. to by bylo piekne- taki scenariusz spod piora pollskiego pisarza! oby to byla prawda. Lemur p.s.Igor,a co ty na to ?zagladasz w ogole na forum czy kujesz do sesji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: 28.01.02, 12:59 choc nawet mimo posadzen o plagiat milo jest zobaczyc w "liscie plac" swojsko wygladajace nazwiska tworcow... przeciez rezyserami sa bracia wachovsky... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geniusz Re: IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.02, 13:54 Dlaczego zawsze po polsce chodza jakies takie mity i legendy ... jak juz Matrix jako plagiat to ja myslalem ze chodzi o "ghost in the shell" fantastyczny film animowany. Co prawda chodzi o cos troche innego, ale styl ( i nawet ujecia!) sa takie same - lecz w anime wszystko jest troche podobne (n.p. Akira) ... jak ja widzialem ten film 2 1996, to od razu chcialem tez to nakrecic w formie prawdziwego filmu. Tylko polecam ten film! Widocznie bracia wachowscy tez sobie to pomýsleli... Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: 28.01.02, 13:57 w "shreku" tez znajdziesz odniesienia do "matrixa" :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: 28.01.02, 19:06 nie słyszałam nic o tym, napiszcie proszę coś więcej kto jest tym autorem ? i gdzie był od 1999 roku ?(premiera filmu) dziwne, że dopiero teraz się zorientował.. Odpowiedz Link Zgłoś
cyfer Re: 28.01.02, 19:10 nic wiecej na ten temat nie wiem. powtorzylem tylko rewelacje przekazana przez media... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: IP: 62.8.156.* 28.01.02, 19:13 ##wera## napisał(a): > nie słyszałam nic o tym, napiszcie proszę coś więcej > kto jest tym autorem ? i gdzie był od 1999 roku ?(premiera filmu) > dziwne, że dopiero teraz się zorientował.. Nie mógł się zorientować, bo zdaje się już nie żyje. Nazwiska nie przypomnę sobie, ale słyszałem wczoraj tę wiadomość, bodjże na TV Puls. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
##wera## Re: 28.01.02, 19:16 dziękuję za odzew !!! darowałam sobie wczoraj wszelkie dzienniki,(ze w/g na lowców..) a tu takie rewelacje.Ciekawe, zobaczymy co czas pokaże.. Odpowiedz Link Zgłoś