Dodaj do ulubionych

Ginekolog?

13.05.09, 22:54
Macie jakieś namiary na kogoś sprawdzonego, kompetentnego i w w miarę
rozsądnej cenie ginekologa? Będę wdzięczna za każde info - tu,
albo na maila gazetowego :)

dobra, Naparstnico_purpurowa, przyznaję się - nadal nie ogarniam struktur tego
forum... ;P

Obserwuj wątek
    • joan-1980 Re: Ginekolog? 16.05.09, 08:10
      Polecam dr Łątkowskiego na Bulwarze Ikara, wizyta 80zł.
    • Gość: Joanna Re: Ginekolog? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 09:35
      Ja byłam u dr.Płatek w Dolmedzie,jestem pod
      wrażeniem,miła,kompetentna,nie rozwleka wizyty i nie naciąga na
      dodatkowe koszty,a co najważniejsze ,jest skuteczna w
      leczeniu,polecam!
      • Gość: Zoska Re: Ginekolog? IP: *.opera-mini.net 19.02.14, 10:10
        Ja i moja przyjaciółka chodziliśmy do doktora Michalika. Ma swój salon we Wrocławiu. Przyznam się, że byłam u wielu ginekologów, ale tego polubiłam najbardziej. Profesjonalnie i rzetelnie podchodzi do pacjentki oraz posiada nowoczesny sprzęt do USG 3D/4D. Jako ciekawostkę dodam, że z jego strony możliwa jest rejestracja online. Sprawdźcie same ginekolog-michalik.pl
        • Gość: uważna Re: Ginekolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.15, 10:16
          Zastanawiające są liczne wątki zachwyconych pacjentek dra Michalika... Nie twierdzę, że to zły lekarz, ale wypowiedzi "pacjentek" nie wydają mi się wiarygodne.
          • Gość: Luiza223 Re: Ginekolog? IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.07.15, 13:24
            Też miałam wątpliwości widząc tyle pochwalnych postów, jednak poszłam do gabinetu doktora Michalika na jedności narodowej i jestem bardzo zadowolona. Polecam szczerze tego ginekologa każdej dziewczynie, kobiecie, która szuka prawdziwego specjalisty. Fajnie, że można się do niego zapisać on-line na jego stronie - ginekolog-michalik.pl
      • farara098 Re: Ginekolog? 29.05.15, 22:19
        Mogę polecić świetny gabinet w centrum Wrocławia. Chodziłam tam, gdy byłam w ciąży i miło wspominam opiekę doktora. Tutaj są namiary ginekolog-michalik.pl
    • nikita978 Re: Ginekolog? 23.06.15, 18:15
      Ja polecam na osiedlu Różanka, ul. Obornicka , doktor Frydlewicz. Znakomite podejście do pacjentki, doradzi, dokładnie zbada. Polecam . Cena 120 zł z cytologią, usg i badanem piersi.
      • Gość: Zuzka Re: Ginekolog? IP: 78.10.133.* 25.06.15, 18:52
        Zdecydowanie polecam doktora Michalika, najlepszy ginekolog we Wrocławiu.
        Miałam problemy po trzeciej ciąży, odbiło się to na naszej relacji z mężem, szukałam skutecznego rozwiązania i trafiłam do tego lekarza. Jestem zadowolona, zabieg laserem przebiegł pomyślnie i bezboleśnie. Nie trzeba się skazywać na męczarnie i brak jakiegokolwiek zadowolenia! ginekolog-michalik.pl/.
    • Gość: dendra Re: Ginekolog? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.15, 11:51
      Przestańcie już namolnie promować jeden i ten sam gabinet! Taka pseudoreklama nie ma sensu, mnożone na potęgę "wypowiedzi zadowolonych pacjentek" są łudząco do siebie podobne.
      • Gość: juleńka28 Re: Ginekolog? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.08.15, 20:24
        Wydaje mi się, że jak jest specjalista, dobry, do którego warto iść, to trzeba go promować. W końcu każda z nas szuka kogoś, kogo dużo ludzi poleca.

Byłam u wielu ginekologów, szukając takiego, do którego będę chciała wrócić, przy którym będę się czuć swobodnie i zdecydowanie jest to Michalik, lepszego we Wrocławiu nie ma.
        • Gość: maradonna Re: Ginekolog? IP: *.121.158.6.speedy.net.pe 19.11.15, 13:27
          ja się czuję skrępowana u faceta ginekologa zawsze, więc wolę chodzić do kobiety, i to zabawne nieco bo moja ginekolog którą moge z czystym sumieniem polecić się bardzo podobnie nazywa - magdalena miś-michałek :D
    • umatur Re: Ginekolog? 01.12.15, 12:54
      to ja dorzucę od siebie Magdalenę Miś Michałek, babka jest bardzo konkretna i nie stara się puścić w skarpetach :D @tonks666 a potrzebujesz kogoś na tylko zwykłe wizyty czy coś się dzieje poważniejszego? Miś Michałek jest ze specjalizacji ginekolog położnik, najbardziej ją mamom polecam właśnie, ale na kontrolne wizyty oczywiście też się nada ale to zmarnowany potencjał jest :D pomagała mi zajść w ciąże, jako jedyna dobrała mi terapię hormonalną tak, że się udało, i to już w 2 miesiące po pierwszej wizycie :) no mistrzyni normalnie
    • elvis.alive Re: Ginekolog? 25.02.16, 19:10
      Cóż, ja zdecydowanie polecam gabinet z jedności narodowej (ginekolog-michalik.pl/cennik/), ceny rozsądne, ginekolog sprawdzony przeze mnie (chodzę do niego od 3 lat) - kompetentny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka