Gość: Mago IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.03, 14:06 Czy ktos byl ostation w kinie Atom? Ja bylem dosyc dawno temu i bylem zdegustowany fatalna jakoscia dzwieku. Czy cos sie poprawilo w tym wzgledzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maja Re: kino Atom IP: *.ipt.aol.com 08.12.03, 23:58 Idz sobie do Heliosa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: kino Atom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.03, 14:04 jak słusznie zauważa maja można pójści do Heliosa. Tam jakość dziwęku zwala z nóg i powoduje ból bębenków (zwłaszcza w czasie przydługawych reklam przez każdym seansem). Byłam ostatnio (pod koniec listopada) w Atomie na "Dogville", a latem na "Porozmawiaj z nią" i uważam, że dźwięk był całkiem dobry. Nie było oczywiście efektu surround, ale natężenie dźwięku było właściwie ustawione. Mi odpowiadało. Miłych wizyt w kinie h. PS A propos Heliosa: polecam wątek "Czy lubicie kino Helios" (czy jakoś tak). PS 2. A w Atomie dla długonogich tylko rząd nr 10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mago Re: kino Atom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.12.03, 15:45 Dzieki. Do Heliosa moglbym pojsc ale generalnie wybieram kino w ktorym jest film, ktory chce obejrzec :-) Dlatego pytam o Atom. Odpowiedz Link Zgłoś