IP: 10.197.112.* 29.01.02, 08:04
To ostatecznie kiedy i o której ?
Obserwuj wątek
    • Gość: MKK Re: Kregle... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 10:25
      Przez ten kalendarz FraMauro wiem tylko, ze o godz. 21.30 - Sienkiewicza ;)
      • Gość: ninus Re: Kregle... IP: *.dtvk.tpnet.pl 29.01.02, 15:13
        A przypadkiem nie o 21 w sobote? :)
        • repo Re: Kregle... 30.01.02, 15:34
          w piątek o 21.30 na Sienkiewicza w Stajni?
          • Gość: ninus Re: Kregle... IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 16:16
            Hmmm dobrze by bylo gdyby odezwala sie tu organizatorka, bo z tego co ja
            widzialam stanelo na sobocie 2 lutego o 21 ;))
            pozdrawiam :)
            • Gość: FraMauro Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.02, 04:02
              potwierdzam termin.przyznaje, ze wczesniej byly perturbacje kalendarzowe i
              rezerwacyjne ale teraz termin jest ostatecznie zaklepany.
              pozdrowka,
              • Gość: nell Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 IP: *.provider.pl 31.01.02, 12:43
                no to sorki, a szkoda ...
              • silencium Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 31.01.02, 13:44
                a znak rozpoznawczy?
                Na-ra,
                • Gość: aniel Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 23:13
                  Ja niestety nie mogę dotrzeć. Życzę wam wszystkim dobrej zabawy. pozdro
              • Gość: marsha Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 IP: 192.168.0.* 01.02.02, 10:25
                FraMauro- możesz mnie następnym razem wykorzystać jako tarczę do rzutek...
                nie mogę przyjść-z ważnego powodu (spędzę weekend przy łożku szpitalnym)
                udanej zabawy!
                Marta
                • Gość: FraMauro Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 10:30
                  Martus,zaluje ze wypadlo Ci cos tak przykrego.Jest rzecza oczywista,ze nie
                  mozesz z nami byc.Nic sie nie martw-beda i inne mile okazje do spotkania sie.
                  (moze rzutki, a moze herbata cynamonowa ?)Pozdrawiam, A.
                  • Gość: ninus Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.02.02, 17:59
                    Hmmmm z tego co widze nie za wiele nas tam bedzie...ale jestem pewna ze i tak
                    bedzie milo ;)) A wlasnie, czy te tory rezerwowane sa dla forum? Bo tak sie
                    zastanawiam jak ja was tam rozpoznam ;))
                    • Gość: FraMauro Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.02, 22:33
                      Tam sa tylko 4 tory, poza tym bedzie nas w sam raz .Nic sie nie martw :)
                      • ##wera## Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 02.02.02, 14:54
                        hmm, mnie nie będzie.
                        Życzę Wam udanego wieczoru !!!

• Gość: FraMauro Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 14:58
                          Podsumujmy zatem, kto zglosil udzial: ninus+ osoba towarzyszaca, silencium,
                          osiek, FraMauro,MKK,Kirkol,znajomy MKK i Kirkola.Czy nie pominelam nikogo?
                          Bardzo prosze o punktualnosc, abysmy mogli rozpoczac gre o czasie.
                          Bye !
                          • Gość: ninus Re: Kregle...-sobota 2 lutego o 21:00 IP: *.dtvk.tpnet.pl 02.02.02, 15:58
                            No u nas z punktualnoscia moze byc problem, pojawimy sie dopiero ok 21:30,
                            wczesniej niestety nie damy rady :(
                            Ale sie pojawimy ;))
      • Gość: Janek Re: Kregle... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 17:14
        Gosiu. Jak katarek? :-)))
        • Gość: MKK Re: Kregle... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 17:17
          Gość portalu: Janek napisał(a):

> Gosiu. Jak katarek? :-)))

Ten wczorajszy był tylko preludium do prawdziwego kataru! Ale każą mi iść ;( na
          te kręgle. Jutro cały Wrocław będzie kichał...
          • Gość: Janek Re: Kregle... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 17:20
            No tak. Ale na kręgle kichać nie można. :)
            • Gość: MKK Re: Kregle... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 23:07
              Oświadczam, że rzuciłam koty za płoty. Udało mi się wrzucić kule do okienka.
              Dziękuję za grę Ninus i jej przyjacielowi.

Teraz bolą mnie dwa łokcie, ale katar jakoby zelżał ;)
              • Gość: Janek Re: Kregle... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 23:17
                Nie przypominam, zeby w kręglach łokciami należało się podpierać. :)))
                • Gość: Gregor Re: Kregle... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.02, 23:20
                  No i jak bylo?? Duza frekwencja!! Nie zdemolowaliscie lokalu :)))
                • Gość: MKK Re: Kregle... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 23:27
                  Gość portalu: Janek napisał(a):

> Nie przypominam, zeby w kręglach łokciami należało się podpierać. :)))

Takie są moje początki ;( poświęciłam wszystko: łokieć, korzonki, stawy
                  kolanowe... zabawa przednia!
    • Gość: Janek Re: Kregle... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:41
      Należy oczekiwać sprawozdania pozostałych uczestników gry w kręgle. Oczywiście
      po wyleczeniu kontuzji. Walka ostra była, nawet w przyziemiu. :)))
      • Gość: FraMauro Re: Kregle... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:47
        MKK to ukryty talent.Grala po raz pierwszy a juz zrobila dwa "strike'i" tj.
        obalenie wszystkich kregli jedna kula, ze nie liczyc innych pomniejszych
        sukcesow. Mi jakos nie szlo-regularnie "odkurzalam rynny" .Za to ninus
        przyprowadzila przyjaciela, ktory zna sie na rzeczy :) -dzieki niemu wygrana
        druzyny kirkola, cze 1 i lysego nie byla triumfalna wcale :(
        • Gość: Janek Re: Kregle... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.02, 00:53
          MKK kontuzją łokci sukces opłaciła. A Monil napisała, ze gra w kręgle to jak
          taniec - bolą ręce i pośladki. :)))
        • jum Re: Kregle... 03.02.02, 13:48
          Nie przesadzajmy :PPP
          Az taki ze mnie mistrz nie jest.
          Poza tym wcale druga druzyna nie wygrala :)
        • Gość: ninus Re: Kregle... IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.02.02, 13:19
          No w koncu mnie do komputera dopuscili ;)
          Hihi ze moj "przyjaciel" sie zna na rzeczy to wiem, ale zeby tak kobiety
          ograc...ale dzieki temu pozniej przez caly wieczor byl baaaaardzo mily, chyba
          go musze czesciej na kregle zabierac ;)))
          A co dotyczy gry poczatkujacej MKK to jestem pod wrazeniem, tu niby nie umie a
          co chwile byl jakis strike ;)))
          pozdrawiam ;)
    • silencium Re: Kregle...Sorki 04.02.02, 11:55
      ale w ostatniej chwili musialem niestety zrezygnowac a
      nie majac dojscia do sieci nie moglem nikogo
      powiadomic; mam nadzieje, ze nie bylo z tego powodu
      klopotow (kosztow). Sorki za zamieszanie.
      Mam nadzieje, ze dobrze sie bawiliscie i ze nastepnym
      razem i mnie sie uda!
      Pozdrawiam goraco,
      Silencium

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka