kluncia 10.12.03, 19:23 No własnie moja coreczka konczy jutro roczek:-) Może wiecie gdzie można kupic dobry tort tak od reki bez zamawiania pozdrawiam , acha okolice centrum i krzykow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
han-ka Re: tort na roczek 11.12.03, 22:21 Całym sercem polecam cukiernię WOLAK przy ul. Legnickiej. Zamawiałam tam przepyszny tort na 2-latka mojej Zuzi. Tort był z bitą śmietaną i masą owoców. A co naważniejsze przystrojony był lukrowaną podobizną Misia Puchatka !!! Życzę smacznego i udanej imperzy !!! Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
ivek a zna ktos z Was moze link lub odpowiedni przepis 15.12.03, 15:31 na tort, ktory bylby odpowiedni dla 12 miesiecznego dziecka? Chcielibysmy upiec taki tort naszemu synowi sami. dziekuje z gory, Ivek Odpowiedz Link Zgłoś
anarpi Re: a zna ktos z Was moze link lub odpowiedni prz 16.12.03, 18:23 Może taki? W końcu tortem akurat synek najmniej będzie się zachwycał, bardziej goście ;) www.mniammniam.pl/pu.php?u=7&p=1140 Odpowiedz Link Zgłoś