Dodaj do ulubionych

Dobra wiadomość.

IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 09:13
To już tylko 2 dni.
Obserwuj wątek
    • Gość: Homar Re: Dobra wiadomość. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 09:21
      DuzY!
      Rozumiem, ze spales dzis z nartami na nogach, co?
      :))))
      • mag_nolia Re: Dobra wiadomość. 30.01.02, 09:22
        a do czego dwa dni?
        • Gość: Homar Re: Dobra wiadomość. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 09:25
          DuzY jedzie do.. Moskwy!
          Zartowalem - w gory!
          :)
          • mag_nolia Re: Dobra wiadomość. 30.01.02, 09:26
            ja to dużY?
            przecież wszyscy byliśmy na kulig umówieni...???
            • Gość: Homar Re: Dobra wiadomość. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 09:33
              duzY nabral wody w usta...
              • Gość: duzY Re: Dobra wiadomość. IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 09:53
                1. Spałem z nartami na nogach.
                2. Do Moskwy też bym pojechał.
                3. Kuligi robi się po płaskim a ja jade w góry.
                4. W ustach miałem kawę.
                • Gość: Janek Re: Dobra wiadomość. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 15:16
                  A kto naleśniki wyjada? A wiadomość rzeczywiście dobra, bo za dwa dni człowiek
                  w Homarexie porządnie się posili, bo tak od rana już nic nie ma. :)))
                  • Gość: duzY Re: Dobra wiadomość. IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 15:19
                    A ja widzę głodomorze, że rzuciłes opuchanie sie o 24:00. Albo zszedłes do
                    podziemia?
                    • Gość: Janek Re: Dobra wiadomość. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 15:30
                      II-gą zmianę obstawiam. Po I-szej nawet okruchów nie zostawiacie.
                      • Gość: duzY Re: Dobra wiadomość. IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 15:32
                        I bardzo dobrze. Nie lubie marnotrawstwa.
                        • Gość: Janek Re: Dobra wiadomość. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 15:38
                          Wracam na trzecią zmianę. Jajacek przynajmniej kanapkami częstuje i z termosa
                          polewa. Mniej roboty, bo Warszawiacy jakby wcześniej spać chodzili.
                          • Gość: duzY Re: Dobra wiadomość. IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 15:39
                            Z tego co widziałem Jajaccek gdzies postradał zakrętke od termosa, zresztą
                            nawet termosa nie wziął ze sobą.
                            • Gość: Janek Re: Dobra wiadomość. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.02, 15:42
                              Podeślę mu sprzęt ogólnowojskowy, dla całej III-zmianowej drużyny.
                              • Gość: duzY Re: Dobra wiadomość. IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.01.02, 15:50
                                czuję jak mi soki żołądkowe buzują
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka