maj_mama 13.06.09, 11:50 Drogie Mamy, czy widziałyście w sklepach słoiczki Gerbera z samym tylko kurczakiem i indykiem (malutkie - 80g)? Gdzie je mogę we Wrocławiu kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinder0610 Re: Gdzie można kupić...? 13.06.09, 14:30 W TESCO np. Magnolia, bywają w Carrefurze ale nie zawsze i jeszcze w Askocie. Odpowiedz Link Zgłoś
anita258 Słoiki??? 18.06.09, 12:21 Może orietujecie się gdzie można kupić słoiki począwszy od takich małych po duże .Najlepiej jakby to było w dzielnicy fabryczna ale jak w innej dzielnicy to tez super.Kurde bo zlikwidowali nam gospodarczy na osiedlu i nie mam gdzie kupić a przetwory chcę porobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
vivianna_82 Re: Sory miałam załozyć nowy wątek:) 18.06.09, 18:55 słoiczki gerbera są w delikatesach T&J w pasażu grunwaldzkim. Nie wiem czy są same mięska. Ale kiedyś w tamtejszym rossmanie kupilam puree z indyka (samego) Odpowiedz Link Zgłoś
grama31 Re: Sory miałam załozyć nowy wątek:) 18.06.09, 21:34 W delikatesach w Galerii Grunwaldzkiej są zarówno słoiczki z samym indykiem jaki i z kurczakiem, wczoraj kupowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś