anuszka_ha3.agh.edu.pl 26.06.09, 13:56 Zupełnie nie rozumiem, po co autor artykułu na siłę robi z tego śmichy-chichy. Liczy na to, że wszyscy czytelnicy Gazety Wyborczej to gimnazjaliści? 8-\ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Czekam na święte oburzenie ryjowców IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 08:38 o matko, ale co w tym śmiesznego, to normalne znaleziska, czu autor tego mdło chichotliwego artykuliku był w jakimś muzeum np. w grecji??? "chichot" to takie znalezisko może wywołać u ucznia podstwówki... Odpowiedz Link Zgłoś
leprosus-aeternus Re: Czekam na święte oburzenie ryjowców 29.06.09, 08:46 Wydaje mi się, że ten "chichot" dobrze odzwierciedla podejście pewnej części naszych rodaków do seksu, seksualności i wszystkiego co z tym związane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobre diablo Re: Czekam na święte oburzenie ryjowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 09:03 A mnie się zdaje, że jakieś takie .... no małe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me plakiety przypominają..dildo IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.06.09, 09:55 widać to stary wynalazek Odpowiedz Link Zgłoś
hollowcat ale o co chodzi? 29.06.09, 09:36 seksualność to cześć naszej natury. Bez tego nie było by nas. Nasi przodkowie to byli maniacy seksualni, ale trudno się dziwić - nie było książek, TV, internetu ani nawet z kim pogadać. Strasznie się nudzili i tyko jedno w głowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Gadżet z historycznego sex-shopu 29.06.09, 10:06 Bardzo sympatyczny i ciekawy artykuł. Fajnie się czytało :) Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel z kamienia? 29.06.09, 11:05 mój też podobno jest jak z kamienia. pytanie czy "wstydliwy" ton artykułu nie jest mocno przegięty, skoro piszę sie bez żenady o gejach lesbijkach itp. Rozumiem podśmichująca pani archeolog i zidiociała dziennikarka debatują nad kamiennym członkiem sprzed 800 lat. Zajebiście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmatan Re: z kamienia? IP: 91.198.246.* 29.06.09, 11:15 Tak, wszędzie ta obrzydliwa perwersja. Na Stos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pobre diablo Re: z kamienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:42 gelbigel napisał: > mój też podobno jest jak z kamienia. A z piaskowca z granitu? Odpowiedz Link Zgłoś
money.pl Wszelkie mozliwe przypuszczenia oprocz tego najbar 29.06.09, 11:58 dziej oczywistego: ze to byl namiastka wspolczesnego wibratora. I ze zapewne nie raz byl juz w cipce nagrzanej ,owczesnej kobietki. Odpowiedz Link Zgłoś
delfin100 Gadżet z historycznego sex-shopu 31.07.09, 21:23 nic lepiej nie charakteryzuję osoby na zdjęciu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
delfin100 Re: Gadżet z historycznego sex-shopu 31.07.09, 21:27 nic lepiej nie charakteryzuje osoby na zdjęciu!!!:)))Strzał w 10 panie doktorze! Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Gadżet z historycznego sex-shopu 31.07.09, 21:46 Zaraz odezwie się jakiś pedał, lamentując, szaty rozdzierając, że gadżet ten jest politycznie niepoprawny - wszak mieciutcy chłopcy nie używali sztucznych penisów, bo mieli własne. Odpowiedz Link Zgłoś
delfin100 Gadżet z historycznego sex-shopu 31.07.09, 22:09 "Bo czy wypada dać się sfotografować z takim znaleziskiem?"Eee tam... ważne czy pasuje.Niektórym jak widać z nim bardzo do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś