zdezorientowanaaa 29.07.09, 14:13 witam, poszukuje niedrogiego notariusza we Wrocławiu, ktoś ma namiar na kogoś godnego polecenia?? Proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eleonore82 Re: wrocław-notariusz potrzebny!! 14.12.13, 21:09 Ja korzystałem już kilka razy z usług kancelarii Anny Sobków-Kielar. Mają przystępne ceny i nie trzeba jechać do rynku, bo są obok Grabiszyńskiej - www.rejent.wroc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.internetia.net.pl 20.12.13, 23:26 Żartujesz? Chyba nigdy nie byłaś u tego rejenta. Brak szacunku do klientów, opóźnienia godzinne, obrażanie sie na klientów, wypraszanie klientów z kancelarii. Takie praktyki ty polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.14, 10:51 też nie słyszałem dobrych opinii o nich. Wręcz przeciwnie. Za to obiło mi się o uszy, że pan Szczęsny z Norwida jest dobrym i kompetentnym notariuszem. Odpowiedz Link Zgłoś
listopad50 Re: wrocław-notariusz potrzebny!! 13.01.14, 14:36 a ja skorzystalam z uslug pani Zaporowskiej. Jest kompetentna, z duzym doswiadczeniem, sympatyczna i przyzwoite ceny. Email: www.wroclaw-notariusz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Z. Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.14, 22:11 ja korzystałem z usług Szczęsnego i faktycznie jest dobry. Nie pracuje w pośpiechu, poświęci Ci twój czas i nie będziesz się czuł jak intruz w biurze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.14, 11:35 ja korzystałem z usług Pana Czyniewskiego. Świetny specjalista, działa szybko i nie bierze dużych opłat za czynności notarialne. to jest kontakt jeśli chcesz www.kancelariarejenta.pl/index.php/kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
ines0000 Re: wrocław-notariusz potrzebny!! 14.08.17, 22:54 Zupełnie nie zgadzam się z tą opinią. Jedyny ich atut to lokalizacja blisko centrum, tęczowa 11. Notariusz Wojciech Czyniewski niekompetentny - jedyne na co można liczyć to odczytanie umowy (choć i z tym ma problem więc można sie przynajmniej pośmiać). Ale aby polegać na ich opinii - nigdy. Poza tym p. Adamiła Czyniewska jest wyjątkowo arogancka, traktuje klientów z góry, bardzo niegrzeczna w kontaktach telefonicznych. Może i taksę mają kilkanaście złotych niższą ale jak za arogancję i zupełne niezorientowanie w temacie (prosta sprawa - sprzedaż lokalu) to zdecydowanie za dużo. Trzymajcie się od nich z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.static.ip.netia.com.pl 29.09.14, 12:15 kancelaria notarialna wroclaw na ulicy norwida. Oczywiscie zajmuja sie takimi rzeczami jak poswiadczenie dziedziczenia (wroclaw) czy umowy notarialne (wroclaw) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem co piszę Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.14, 17:42 niestety nie podzielam tej opinii!!! Pani roztrzepana, działająca w pośpiechu jakby chciała mieć już petenta z głowy a do tego arogancka!!!! ODRADZAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkan Re: wrocław-notariusz potrzebny!! 15.10.14, 18:01 www.notariusz-cennik.pl/Wroclaw/Notariusz-Joanna-Gawron-Jedlikowska.html Moim zdaniem Kancelaria jest ok. Korzystałam z usług z polecenia. Jestem bardzo zadowolona jak i inni z mojego otoczenia. Na stronie cennik, więc sama oceń czy bedzie Ci odpowiadać. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
michael_wittmann Re: wrocław-notariusz potrzebny!! 30.10.14, 12:12 telefon to chyba 71 329 29 29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Z. Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.finemedia.pl 15.11.14, 15:09 Oj, te posty chwalące Panią Małgorzatę jakoś podobne do siebie niezmiernie. Czyżby posty pisane na zamówienie? Dziwne jak dla mnie. Może przypadek jak zwykle, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina F. Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.finemedia.pl 15.11.14, 15:12 4/5 notariuszy jest w centrum miasta, to żaden atut. parkingów brak, żadna rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof, klient Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: 78.133.136.* 12.12.14, 17:04 Polecam notariusza Piotra Chmielewskiego. Tel 504 19 18 03, www.notariuszchmielewski.pl Bardzo rzetelny dokładny, kompetentny Pan notariusz. Bez pośpiechu i zrozumiałe wytłumaczył mi wszystko, cierpliwie odpowiedział na każde pytani. Zaletą było bezpośredni telefoniczny kontakt z notariuszem, nawet późnymi wieczorami. Godny polecenia. Poza tym miła obsługa w kancelarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krynia Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.15, 18:51 Polecam kancelarię p. dr hab. Rafała Wojciechowskiego na Grabiszynku- profesjonalizm i kultura w każdym calu, notarius.com.pl , e-mail: wojciechowski@notarius.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marcin19520 Re: wrocław-notariusz potrzebny!! 16.01.15, 14:39 Ja korzystam z usług Kancelarii Notarialnej Agnieszka Matuszewska i Magdalena Pudło-Rokita, przy ul. M .Curie - Skłodowskiej nr 49/2, to ich stronka: www.rejent.wroclaw.pl. Robię tam parę umów w miesiącu, wszystko bez zarzutu. Mogę z czystym sumieniem polecić. A i co ważne ceny dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Z. Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.06.15, 22:20 Z czystym sumieniem polecam kancelarię przy Placu Grunwaldzkim, jadąc w stronę zoo, ul. Norwida, Notariusz Szczęsny ma ogromną wiedzę i zawsze ta pyszna kawa... Ceny ma bardzo niskie, aż sama byłam w wielkim szoku. Pełen profesjonalizm, a przed podpisaniem aktu wszystko miałam bardzo dokładnie wytłumaczone. Rewelacja, POLECAM :-) Odpowiedz Link Zgłoś
0funky_koval0 Re: wrocław-notariusz potrzebny!! 21.07.15, 18:01 Ja mogę polecić Pana rejenta Macieja Hawranek, koło rynku, bardzo sympatyczny Pan, spokojnie wszystko tłumaczy i jest elastyczny, zarówno co do terminów jak i ceny, dodatkowo bez problemu umówiłam się na sobotę (u innych notariuszy raczej niechętnie) - uwaga - na godzinę 21! Aż mi było głupio ale sytuacja była pilna, rejent się uśmiechnął i powiedział że jak trzeba to czemu nie ;) Jak ktoś potrzebuje to jest namiar: notariusz.lex@gmail.com lub tel 666 20 66 66 .Zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
obstrukcjaszamana Re: wrocław-notariusz potrzebny!! 02.02.15, 22:39 Byłam w Timesie na Kazimierza Wielkiego, na przeciwko przystanu "Rynek". Na budynku jest taka tablica notariusz. W sumie to weszłam z ulicy, bo chciałam o coś zapytać. Miło się zaskoczyłam bo pani notariusz choć stosunkowo młoda, bardzo rzetelnie mi odpowiedziała na moje pytania i w sumie to zwróciła uwagę na rzeczy, o których inny notariusz mi nie powiedział a przede wszystkim dało się negocjować ceny. Podpisałam u niej umowę zakupu mieszkania. Jestem bardzo zadowolona. Z czystym sercem polecam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WacławM Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: 5.174.69.* 17.02.15, 15:01 Ja mogę polecić notariuszy Tarkowskich www.tarkowski.pl byłem u nich wczoraj i sprawa super załatwiona! Chodziło konkretnie o podział majątku - profesjonalne podejście, dyskretnie i miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nido Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.15, 01:26 Hej, polecam Ci wybrać takiego notariusza, który nie będzie jedynie najtańszy, ale takiego, który jest najlepiej oceniany wg. kryterium CENA/JAKOŚĆ. Jeśli jest to umowa deweloperska to poleciłbym not. Kamińskiego, który ponoć ma najtaniej, a jego kancelaria przerabia te umowy na skalę "masową". Jeśli inne sprawy to polecam notariuszy doświadczonych - taki wybór pozwoli Ci uniknąć takich sytuacji, jak np. konieczność ponownej zapłaty opłaty sądowej (często 200 a nawet 800 zł) z powodu niedopatrzenia w akcie notarialnym. Na Piłsudskiego w budynku NOT jest doświadczony notariusz słynący ze skrupulatności. Zniżkę też tam otrzymasz, o ile oczywiście o nią zapytasz, bo z urzędu to raczej nigdzie nie obniżają :-))). Aha, no i pamiętajcie, że notariusze mogą obniżać tylko taksę notarialną i ew. koszt wypisów. Jeśli kwota jest duża to prawie zawsze każdy coś obniży. Jeśli jest to drobna czynność to raczej idą normalne stawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem co piszę Re: wrocław-notariusz potrzebny!! IP: *.static.ip.netia.com.pl 03.07.15, 22:48 Małgorata kornaś na świdnickiej - zdecydowanie odradzam no chyba że ktoś jest masochistą! Odpowiedz Link Zgłoś
0funky_koval0 polecam tego notariusza! 21.07.15, 18:03 Ja mogę polecić Pana rejenta Macieja Hawranek, koło rynku, bardzo sympatyczny Pan, spokojnie wszystko tłumaczy i jest elastyczny, zarówno co do terminów jak i ceny, dodatkowo bez problemu umówiłam się na sobotę (u innych notariuszy raczej niechętnie) - uwaga - na godzinę 21! Aż mi było głupio ale sytuacja była pilna, rejent się uśmiechnął i powiedział że jak trzeba to czemu nie ;) Jak ktoś potrzebuje to jest namiar: notariusz.lex@gmail.com lub tel 666 20 66 66 .Zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
panmorten Re: wrocław-notariusz potrzebny!! 23.03.18, 10:29 ja mogę polecić Kancelarię notarialną Anny Poswy tu link Kancelaria Notarialna Anna Poswa Odpowiedz Link Zgłoś