kirsza1 01.08.09, 18:53 Jakoś te w marketach mnie nie przekonują, a chciałabym świeże rybki dobre kupić, takie jak sandacz, sola, kargulena,tilapia a nie wiem gdzie, ewentualnie moga byc mrożone, jak wiecie podajcie ceny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chłopy Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 19:17 W tej chwili ja kupuję w miejscowości Chłopy blisko Sarbinowa. Rewelacyjne flądry - świeżusieńkie smażone na patelni. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kirsza1 Re: Gdzie kupujecie ryby? 01.08.09, 19:25 ale mnie chodzi o takie zebym moga obiad w domu z nich sama zrobic a nie jechac i zjesc usmazona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.as.kn.pl 01.08.09, 20:15 Markety, niestety, wykosiły całkowicie tradycyjne sklepy rybne. Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Gdzie kupujecie ryby? 01.08.09, 21:23 Najświeższe trafić można, moim zdaniem, a Auchan na Bielanach. Wszędzie indziej zwyczajnie śmierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
baca63 Re: Gdzie kupujecie ryby? 01.08.09, 21:41 Kiedyś był dobry sklep na ul. Pomorskiej. Czy dalej jest, nie wiem. Dawno tam nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 11:26 W sklepie rybnym w Leśnicy przy ul. Średzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiop Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 22:40 Emerycie, węch Ci już zaginął? Ryby ze Średzkiej to nawet dla kota się nie nadają... Odpowiedz Link Zgłoś
jezior48 Re: Gdzie kupujecie ryby? 03.08.09, 21:53 Potwierdź to bo w błędzie może jestem, po za tym twoja wypowiedź jest nieetyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: 185.21.148.* 14.11.13, 00:43 Wąchać nie wąchałam, bo nie było co.. Asortyment marniutki, co chciałam, to nigdy nie było;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.09, 14:07 Rozumiem, że ktoś chce kupić świeżego pstrąga, sandacza, w miarę świeżego dorsza, ale solę? Tilapię? Zdajesz sobie sprawę, gdzie te gatunki są odławiane?? Odpowiedz Link Zgłoś
alicez Re: Gdzie kupujecie ryby? 02.08.09, 16:46 Hala Targowa przy Armii Krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.chello.pl 02.08.09, 21:08 Też bym chętnie kupiła, ale tych z marketów się brzydzę. Mieszkam na Biskupinie i na Armii Krajowej to troszkę za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 6ciopak Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.09, 11:00 Na Szczytnicką masz niedaleko, ale czy tam świeże są tego nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Gdzie kupujecie ryby? 04.08.09, 07:26 Skoro mieszkasz na Biskupinie, to przejdź się na targowisko przy Bacciarellego róg Canaletta. Idąc w kierunku wału, po prawej stronie sklepik mały zauważysz, gdzie ryba podobno najświeższa. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Gdzie kupujecie ryby? 03.08.09, 00:16 jest rybny w trójkącie na ul. Traugutta (niedaleko WPO Albo, po drugiej stronie ulicy) ale tam nie byłam, bo mi nie było specjalnie po drodze świerze ryby mają z lodu w Epi tylko, ze drogo i ryby (z lodu a nie mrożone) kupiłam kilka razy w Tesco w Magnolii. BYłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regi Re: IP: *.lanet.net.pl 03.08.09, 00:21 kupuję w tesco i np.ostatnio dorsz w za 9.99, czy coś z nim nie tak? lubię kupić w almie -szczególnie pstraga albo łososia ale to nie to co świeże na pomorzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iska Re: Świeże ryby IP: 212.127.90.* 03.08.09, 08:23 Zawsze w środę świeże ryby na Szczytnickiej w rybnym,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 09:25 Sklep rybny jest jeszcze a kwadracie na placu Hirszfelda (mniej więcej naprzeciw szpitala onkologicznego). Pewnego dnia pani poinformowała mnie, że świeże ryby mają przywożone co tydzień chyba w piątek z tego jak dobrze pamiętam i chyba w poniedziałek, wtorek dowożą jak coś mają i jak są po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
liczek Re: Gdzie kupujecie ryby? 03.08.09, 19:54 Rybnego na Traugutta już dawno nie ma (szkoda, bo fajny był). Mam ten sam problem z marketowymi rybami... nie ufam im. Te niby świeże w lodzie, to po przyciśnięciu sprzedawcy okazują się być rozmrożonymi w lodzie, czyli nie powinno się ich powtórnie zamrażać... Kerguleny są paczkowane, mrożone w Makro, po 17-19 zł za 600 g. Kiedyś słyszałam, że w Szczodrym są jakieś stawy i tam co nieco można kupić, ale jeszcze tam nie dotarłam. Kiełczów, od strony Wilczyc - jest smażalnia i szyld, że można kupić żywe ryby - widziałam przejeżdżając, może ktoś wie coś bliżej???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.wroclaw.mm.pl 03.11.09, 09:40 Na Traugutt jest rybny, tylko nowy, ryby naprawde godne pochwalenia, czekałem na taki pare lat, niestety otwarty został w momencie jak przeprowadziłem sie w okolice Legionów:/ jest jakis rybny w tych okolicach?? Odpowiedz Link Zgłoś
baca63 Re: Gdzie kupujecie ryby? 03.11.09, 17:43 Gość portalu: Magda napisał(a): > Sklep rybny jest jeszcze a kwadracie na placu Hirszfelda (mniej więcej naprzeci > w > szpitala onkologicznego). Pewnego dnia pani poinformowała mnie, że świeże ryby > mają przywożone co tydzień chyba w piątek z tego jak dobrze pamiętam i chyba w > poniedziałek, wtorek dowożą jak coś mają i jak są po drodze. Niestety, sklepu na Hirszfelda już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
alicjalawendowa Re: Gdzie kupujecie ryby? 03.08.09, 23:02 jesli chcesz mieć pewność co do świeżości to tylko Epi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: estka Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 20:40 w kiełczowie jest smazalnia teczowy pstrag oni maja tylko swieze ryby łapane na oczach klientów z basenu mozna kupic takze patroszone bo łąpia i odrazu patrosza jesli ktos chce takze polecam oprocz pstraga mozna kupic tez inna rybe ostatnio byly tez karpie i amury Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Na Hali Taargowwej 27.08.09, 20:45 kirsza1 napisała: > Jakoś te w marketach mnie nie przekonują, a chciałabym świeże rybki dobre > kupić, takie jak sandacz, sola, kargulena,tilapia a nie wiem gdzie, > ewentualnie moga byc mrożone, jak wiecie podajcie ceny Jest sklepik rybny Społem. Może go odwiedzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
makro.candc Re: Gdzie kupujecie ryby? 14.09.09, 16:24 Witamy serdecznie! W imieniu firmy MAKRO Cash & Carry pragnę serdecznie zaprosić Państwa na naszą nowopowstałą platformę rybną. Jest to największa i najnowocześniejsza platforma rybna w Polsce, gwarantująca codziennie świeże i zróżnicowane gatunkowo ryby. Z częścią naszych możliwości mogą się Państwo zapoznać podczas tegorocznych Targów Polagra-Food. Serdecznie zapraszamy na nasze stoiska. Odpowiedz Link Zgłoś
baca63 Re: Gdzie kupujecie ryby? 14.09.09, 16:54 makro.candc napisał: > Witamy serdecznie! > > W imieniu firmy MAKRO Cash & Carry pragnę serdecznie zaprosić > Państwa na naszą nowopowstałą platformę rybną. Jest to największa i > najnowocześniejsza platforma rybna w Polsce, gwarantująca codziennie > świeże i zróżnicowane gatunkowo ryby. > Z częścią naszych możliwości mogą się Państwo zapoznać podczas > tegorocznych Targów Polagra-Food. Serdecznie zapraszamy na nasze > stoiska. Tylko jest jeden problem. Pewnie większości z nas tam nie wpuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.11.13, 18:48 Polecam sklep RYBNY ul. Średzka 28 www.facebook.com/dobrarybanr1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babs Re: Gdzie kupujecie ryby? IP: *.wroclaw.mm.pl 21.11.13, 20:04 Koi na Piłsudskiego Odpowiedz Link Zgłoś
mol-gazetowy Ryby 22.11.13, 09:37 Ryb się nie je. Ryby to też zwierzęta, myślą, czują, chcą żyć, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Ryby 22.11.13, 10:52 mol-gazetowy napisał: > Ryb się nie je. A załóż się. :) Odpowiedz Link Zgłoś