Dodaj do ulubionych

Ortopedia-operacja

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.09, 15:44
Mam skierowanie do szpitala na operacją stawów w stopach. Do którego szpitala i do jakiego lekarza radzicie się udać? Może ktoś ma pozytywne doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Green Re: Ortopedia-operacja IP: *.md4.pl 27.08.09, 18:10
      forum.gazeta.pl/forum/w,790,97231382,97231382,Klinika_Ortopedii_i_Traumatologii_ASK_Opinie.html
      Jeśli to coś nie za bardzo skomplikowanego to powinni sobie poradzić :)- chociaż
      sam mam o nich złe zdanie na temat organizacji i tych całego kolesiostwo (czyt.
      kto po znajomości, kto nie)
      Pozdrawiam
      • Gość: była pacjentka Re: Ortopedia-operacja IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.09, 20:57
        ASK... dziadowski szpital, bałagan, kolejki generowane przez "pierwszeństwo dla
        pacjentów którzy skorzystali z konsultacji prywatnej". Warunki pobytu ok, ale to
        nie hotel i nie o to chyba chodzi.
        • Gość: też była... Re: Ortopedia-operacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 10:14
          Ołbińska. Ordynator to dobry fachowiec. Miałam tam 6 zabiegów, w tym na stopie. Trzeba zadzwonić i się umówić na konsultację, bo on nigdzie prywatnie nie przyjmuje.
          • Gość: agnieszka Re: Ortopedia-operacja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.09, 18:10
            Dziękuję:) Wątek powyższy już dawno przeczytałam i nie napawa on optymizmem, niestety...
            Czy ten ordynator na Ołbińskiej to dr Stec? Może masz numer telefonu:)
    • Gość: carpe_diem Re: Ortopedia-operacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 14:31
      Polecam lekarzy z Zakopanego i udać się do kliniki ortopedii i rehabilitacji w
      Zakopanem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka