Dodaj do ulubionych

Dobry okulista

04.01.04, 18:59
Szukam dobrego okulisty. Im bliżej placu Bema, tym lepiej.

Z góry dzięki.

Pozdrawiam wszystkich Wrocławian,
Krzysiek
Obserwuj wątek
    • Gość: grzesrem Re: Dobry okulista IP: *.nd.e / *.e-wro.net 04.01.04, 20:30
      Najlepszy ośrodek okulistyczny we Wrocławiu mieści się przy ul. Stawowej 12,
      tel. 344-42-27, 344-79-62> Nie kosztuje mało, ale lepszego na DŚ nie ma.Wszyscy
      pracujący tam lekarze są rewelacyjni.Pozdrawiam!
    • Gość: ślepota Re: Dobry okulista - rzeczywiście na Stawowej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.04, 21:47
      Okuliści przyjmujący tam to nie tylko lekarze z tytułami, ale i praktycy AM
      szpitala ul.Chałubińskiego, badają dokładnie, nie straszą ale i pozbawiają
      złudzeń jak trzeba .Acha nie zmuszają by chodzić po sto razy jeśli nie jest
      to konieczne. Chodzię tam z dzieckiem i starszymi rodzicami (jaskra,
      róznowzroczność)i była okazja docenić.
      • diabelek2 Re: Dobry okulista - rzeczywiście na Stawowej 04.01.04, 22:36
        zdecydowanie zgadzam się z tym że najlepsi okuliści przyjmują na ul. stawowej!!
        ja jestm od dziecka pod kontrolą okulisty i miałam stycznośc już z bardzo duzą
        ilościa okulistw i wkońcu trafiam na stwową i wiem ze już tam zostanę.osobiscie
        polecma dr. Vecerową ale w sumie kazdy z pracujących tam lekarzy jest ok!!!
        serdecznie pozdrawiam.
        ps. a poza tym to wcale nie jest dlaeko od pl. Bema. wsiadasz na pl. Bema w 8
        lub 9, wysiadasz na kołątaja i idziesz 3 min i jetses na miejscu!!
        • Gość: aniel Re: Dobry okulista - rzeczywiście na Stawowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:27
          taa, a ja gdy kupowalam tam swoje pierwsze "kontakty" uslyszalam ,ze "teraz to
          rodzice nie maja na co wydawac kasy, tylko na zachcianki rozwydrzonych
          dzieciakow".
          fakt: bylo to x lat temu, i tylko tam soczewki byly dostepne, a ja bylam pare
          wiosen mlodsza:)
          dlatego ciesze sie, ze moje oczka zostaly naprawione i nie musze juz latac po
          okulistach
          • Gość: Bemol Kinika okulistyczna przy ul Olszewskiego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 10:01
            Dr Oficjalska.Sa tam i inni z pewnoscia dobrzy lekarze ale ja chodze do niej i
            jestem zadowolony.
            Jest to duzy, nowoczesny osrodek, bardzo dobrze wyposazony az po czesc
            operacyjna wlacznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka