Dodaj do ulubionych

Rusza remont Dworca Głównego

IP: *.coxfiber.net 05.01.04, 18:20
Szempinski cos Ty narobil?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafis Re: Rusza remont Dworca Głównego IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 05.01.04, 20:25
      hip hip? :)
      • Gość: Dzidek Re: Rusza remont Dworca Głównego IP: *.benet.uu3.net 05.01.04, 21:46
        Ratujcie naszą kulturę! To nasze regionalne dobro! Ten nasz wkład w mozaike
        jednoczącej się Europy! Ratujmy budy z ciepłą strawą! Ratujmy Hot-Doga i Pitę.
        Przede wszstkim - nie dajmy wyrwać sobie KNYSZY!!!
        • akm Re: Rusza remont Dworca Głównego 05.01.04, 23:24
          Teraz pora zabrać się za nagonkę na Nadodrze, czy ktoś tam był, że nie wspomnę
          o wizycie wieczornej?
      • Gość: xxx Re: Rusza remont Dworca Głównego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.01.04, 11:48
        Oby nie były to jedynie prace kosmetyczne oparte na nieprzemyślanej bądź
        nieistniejącej koncepcji. Dworzec wymaga głębszego przemyślenia! Niewiele,
        przynajmniej na podstawie tego artykułu można tymczasem na ten temat
        powiedzieć. Oby jedynym realnym pomysłem nie było wprowadzenie na dworzec
        McDonalda.
        PS. Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany architekturą Bilbao i Neapolu to
        zostawiłem kilka linków pod artykułem na temat inwestycji na Bierutowskiej
        • Gość: yoga Re: Rusza remont Dworca Głównego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 14:05
          śmierdzący dworzec nie jest wizytówką miasta chwała bogu że ktoś się
          wrescie za to zabrał
        • Gość: Rafis Re: Rusza remont Dworca Głównego IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 06.01.04, 16:28
          Gość portalu: xxx napisał(a):

> Oby nie były to jedynie prace kosmetyczne oparte na nieprzemyślanej bądź
          > nieistniejącej koncepcji. Dworzec wymaga głębszego przemyślenia! Niewiele,
          > przynajmniej na podstawie tego artykułu można tymczasem na ten temat
          > powiedzieć. Oby jedynym realnym pomysłem nie było wprowadzenie na dworzec
          > McDonalda.
          > PS. Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany architekturą Bilbao i Neapolu to
          > zostawiłem kilka linków pod artykułem na temat inwestycji na Bierutowskiej

Też mam nadzieje, ż enie skończy sie tylko an tych kosmetycznych zmianach. Co
          do Neapolu to widziałem, dzieki. Jednak w naszym CP chyba jest miejsce tylko
          na 1 takie pasmo wieżowców(w Neapolu sa 2 pasma).
          zajrzyj czasem na:
          www.wroinvest.prv.pl

pzdr.
    • ja22ek Re: Rusza remont Dworca Głównego 06.01.04, 16:16
      Czy niestety wymienią też płytki podłogowe? Z takich, co przetrwały
      kilkadziesiąt lat, na takie, co po pół roku popękają :( vide przejście w
      kierunku PKS-u.
      • Gość: Rafis Re: Rusza remont Dworca Głównego IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 06.01.04, 16:21
        ja22ek napisał:

> Czy niestety wymienią też płytki podłogowe? Z takich, co przetrwały
        > kilkadziesiąt lat, na takie, co po pół roku popękają :( vide przejście w
        > kierunku PKS-u.

ale trzeba im przyznac, że dość regularnie wymieniaja te pęknięte ;)
    • Gość: czas Re: Rusza remont Dworca Głównego IP: *.coxfiber.net 13.01.04, 19:07
      1. Co tutaj robi Dworzec, to sa sprawy 'Poortu Lootniczego'.
      2. Jak juz balagan to czemu nie. Jesli chodzi o nowe strefy i oznakowanie
      parkingowe w miescie. Artykol czytaj w dziszejszym wydaniu sygnowany przez pana
      M. Szempinskiego.
      a.Pokaz znaki o ktorych piszesz i objasnienia do nich. To ludziom przejasni w
      glowach.
      b.Pokaz schematyczna mapke nowej strefy. Uwaga, Mapka powinna byc opracowana
      przez Urzad a nie przez Gazete. Gazeta moze tylko puplikowac material
      dostarczony natomiast nie jest odpowiedzialna za bledy jesli takie beda.
      Policzmy profesionalizm Urzedu przy tej okazji. Bo jak wiemy, gadac to oni
      umieja. To zadanie dla Pana Marka. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka