Dodaj do ulubionych

czy wasz manager (mgr) to tez burak??

IP: *.midd.adsl.virginmedia.com 18.10.10, 21:46
czasem brak mi słów jakimi miałabym okreslić tępote mojego, totalny brak wychowania, chamstwo, ignorancję i to nie tylko mojego....
Obserwuj wątek
    • micnur2275 Re: czy wasz manager (mgr) to tez burak?? 19.10.10, 09:01
      ...czyli normalka.
    • Gość: Pracownik tesco uk Re: czy wasz manager (mgr) to tez burak?? IP: *.mcr-bng-011.adsl.virginmedia.net 19.10.10, 09:18
      Wymieniłaś cechy wymagane do ubiegania się o to stanowisko :)
      • spiderk0 Re: czy wasz manager (mgr) to tez burak?? 19.10.10, 12:09
        TESCO to nie uniwerek, kadra niższa zarządzania nie musi być bardzo inteligentna, o wychowaniu nie wspominając. Zderzenie polskiej klasy średniej z british working class musi boleć.
    • Gość: FXX Re: czy wasz manager (mgr) to tez burak?? IP: *.range86-163.btcentralplus.com 19.10.10, 20:27
      a moze przyklady jakies podaj dla rozluznienia atmosfery nienawisci ? ;-)
      • Gość: jaro Re: czy wasz manager (mgr) to tez burak?? IP: *.zone9.bethere.co.uk 20.10.10, 18:13
        od dawna u was jeżdzi się po prawej stronie i czemu to zmienili skoro wszędzie jeżdzi sie po lewej to pytanie mojej manager hehehe
    • u_nasz_w_londynie Re: czy wasz manager (mgr) to tez burak?? 22.10.10, 19:42
      Gość portalu: gościówa napisał(a):

> czasem brak mi słów jakimi miałabym okreslić tępote mojego, totalny brak wychow
      > ania, chamstwo, ignorancję i to nie tylko mojego....
      Jeszcze 250 lat temu,slowo :menager,oznaczalo wlasnie :burak.
    • teskowiczowski Nie. 26.10.10, 18:15
      Mój line manager jest OK, idzie się dogadać, uprzejmie prosi, wie że ręka rękę myje i gdy on pomoże mi, to ja jemu. Wiem, że nie wszyscy są tacy, uważam jednak że stosując umiejętnie regułę odpłacania przyssługą za przysługę i odpłacania brakiem przyługi za brak przysługi, można ich jakoś wychowywać, chyba. Mojego akurat nie trzeba było wychowywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka