Gość: PSYCHOLOSHKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 01:12 Mam prosbe do tych ktorzy byli juz na spotkaniu aby napisali jak wygladaja testy z ang po w czasie rekrutacji. Czy sa trudne jakie sa mniej wiecej pytania. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mała czarna Re: Testy w Krakowie IP: 89.241.215.* 26.02.07, 05:28 nie musisz prosić.. wystarczy poszukać wałkowane po 5 milionów razy.. na pewno znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
monika267 Re: Testy w Krakowie 26.02.07, 18:40 to wszystko to jest takie proste że az śmieszne. Te testy to chyba jakas prowizorka. Użyto tam chyba z 3 czasów present simple, past simple i present continous. później opisz swoja rodzinę lub pracę i trzy takie zdania do przetłumaczenia no banał mówie ci . Nie stresuj sie wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHOLOSHKA Re: Testy w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:53 Nie badz taka zaborcza bo gdyby wszyscy pisali sensowie i wypowaiadali sie tam gdzie potrzeba to nie powtarzaly by sie w kolko te same pytania. Poza tym jesli wysilasz sie pisac AZ tyle to moglas chociaz pisac na temat MALA CZARNA a nie madrzyc sie. PS. Oprocz tego na forum spedzilam sporo czasu i dotyczacych mojego watku jak czytalam nie bylo konkretow( przynajmniej nie znalazlam wiec sie nie czepiaj bo trudno tu znalesc to co sie chce) Dzieki wszystkim za odpowiedzi, napewna sie przdadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
worm83 Re: Testy w Krakowie 26.02.07, 08:35 Gość portalu: PSYCHOLOSHKA napisał(a): > Mam prosbe do tych ktorzy byli juz na spotkaniu aby napisali jak wygladaja > testy z ang po w czasie rekrutacji. Czy sa trudne jakie sa mniej wiecej pytania > . > Dzieki sprawdz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36953&w=42600682&a=42601637 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSYCHOLOSHKA Re: Testy w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 18:55 Worm83 tak czytalam to ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie :) Odpowiedz Link Zgłoś