Dodaj do ulubionych

o2- ceny do polski

IP: *.autocom.pl 06.04.07, 17:38
Jakie sa teraz ceny polaczen w o2 na karte - do polski ?? wiem ze bylo kiedys 2p, ale chyba podrozalo. Interesuja mnie jeszcze ceny polaczen w obrebie UK i esemesy. Jesli ktos moze niech napisze, dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: o2 Re: o2- ceny do polski IP: *.lns6-c10.dsl.pol.co.uk 07.04.07, 10:02
      o2 na karte po uruchomieniu taryfy international:

5 p/min do POL
      10 p sms POL
      10 p/min UK
      10 p sms UK
      • Gość: maly Re: o2- ceny do polski IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 07.04.07, 20:21
        Mam karte o2 od prawie 2 lat i poláczenie kosztuje 7 p.I to jest rzeczywisty
        koszt po podzieleniu kosztu rozmowy przez czas.Jak dzwonisz za 5p?
      • Gość: Pawel Re: o2- ceny do polski IP: *.autocom.pl 07.04.07, 20:34
        dziekuje za odpowiedz, wlasnie tego potrzebowalem
    • Gość: endrique Re: o2- ceny do polski IP: *.hudd.cable.ntl.com 08.04.07, 22:09
      Do Polski:
      -7p na domowe
      -30p na komurki

UWAGA! O ile się nie mylę trzeba uruchomić opcję international, bo inaczej
      zabulisz 35p za pierwsze 3 minuty dziennie, potem 10p.

Do UK:
      -35p za pierwsze 3 minuty dziennie, potem 10p (Jeśli będziesz doładowywać
      konto co miesiąc za minimum 10Ł to masz 300smsów lub 100minut gratis w obrębie
      UK - usługę można aktywować przez biuro obsługi klienta -chyba 4444- albo w
      salonie)
      • Gość: 1spag Re: o2- ceny do polski IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 14.04.07, 18:38
        > UWAGA! O ile się nie mylę trzeba uruchomić opcję international, bo inaczej
        > zabulisz 35p za pierwsze 3 minuty dziennie, potem 10p.

mysle ze sie mylisz 1,49GBP/min bez internaitonal, warto poswiecic 4.99GBP na odpal uslugi
    • Gość: Bartmw Re: o2- ceny do polski IP: 195.188.41.* 21.04.07, 13:36
      Z o2 jest £$£$%$%$^%&
      Lepiej dzwonic z budki ja za 1£ gadalem 5 min na komórke.
      Sam kupilem najpierw karte O2 za 7,49£, zero kasy na koncie wiec doladowalem za
      10£, i uruchomilem usluge International (bez niej tel do PL 1,50£
      mobile/stacjonarny). Czeka sie na uruchomienie jakies 48H. Potem mozna dzwonic
      za 7p/min stacjonarny 30p/min mobile.
      • kinita A jak sprawa z opcja pay monthly? 27.04.07, 17:18
        Ma ktos telefon w O2 na abonament? Jezeli dzwonie do Polski 2-3 razy w miesiacu
        na stacjonarne, to oplaca mi sie przejsc z karty na abonament? Bo fajne
        telefony mozna wybrac, tylko nie wiem czy aktualna jest tam usluga
        international (7p za minute do polski)albo cos podobnego. konsultant w salonie
        sie nie mogl okreslic i stanelo na tym, ze jezeli dzwonie na numer dostepowy,
        to schodzi mi to z darmowych minut, a doplacam te 7p za minute, to srednio mi
        sie to oplaca. A gdzies slyszalam, ze placi sie tylko za polaczeniem z numerem
        dostepowym...I juz cala glupia jestem:)
        • Gość: xor333 Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? IP: *.range86-141.btcentralplus.com 28.04.07, 16:19
          nie, nie oplaca sie brac abonamentu. majac O2 pay as go (na karte) mozesz tez
          miec darmowe minuty kt. wykorzystasz na polaczenie z dostepowka (w obu
          przypadkach dochodzi koszt korzystania z karty international call saver, polecam
          topupcall.com - ale ja dzwonie z tego tylko na komorki do polski, chociaz sa
          duze problemy dodzwonic sie do ery, orange dziala bez problemow, na plusa
          jeszcze nie sprawdzalem). a to ze fajne telefony daja to sie nie ma czym
          podniecac. po pierwszej lub drugiej wyplacie kup sobie aparat jaki ci sie podoba
          za gotowke. jak pracujesz w tesco, to cie stac na to :) generalnie ostrzegam
          przed sprzedawcami, szczegolnie w salonach phones4you - sprzedaja oferty roznych
          firm, i potrafia wcisnac polakowi karte sim vodafone, ze niby najtansza do
          polski, albo maja duzo gorsza oferte O2 na kontrakt, niz salon O2 na tej samej
          ulicy. NIE POLECAM! za to maja dobre ceny telefonow na karte, tylko nie daj sie
          zrobic w zakup ubezpieczenia telefonu, bo to moim zdaniem mija sie z celem i
          niepotrzebnie podnosi koszt zakupu.
        • Gość: 1spag Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 28.04.07, 18:05
          no w o2 paymonthly sciaga z darmowych minut na 0844 i 0845 nic wiecej wedlug
          slow jednego singaleza on kupil sobie n95 i placi 50gbp/mc no coz fajny telefon
          tyle ze on mowil mi ze wydawal srednio ok 60gbp/mc na rozne karty etc. no do
          azji to polaczenia nie sa takei tanie , ale wracajac do tematu
          na stronach e2save.com sa oferty samej karty o2 i virgin MOBILE odpowiednio
          12/18 i 6 miesiczne kontrakty karty VM sa za "darmo" co 3 mce zwracaja abonament
          15gbp (wliczone 150minut i 150sms na mc) natomiast o2 to trzebaby przejrzec bo
          ceny i ilosc minut sie roznia ale jest do 11mcy za darmo z 12 mcznego kontraktu
          z tym ze rowniez zwracaja pieniadze co jakis czas tak ze trzeba czekac na te
          zwroty po ok 60-70gbp co 2 mce pokazane sa ile wynosi przecietny koszt
          miesieczny , w sumie ciekawe ale wiele bawienia sie i zero teelfonu jak ktos
          chcialby no ale za 30gbp moze miec ok 250minut co miesiac przez 12 miesiecy
          • kinita Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? 30.04.07, 18:40
            Mnie to bardziej chodzi o telefon, i LG Shine poki co jest poza moim zasiegiem,
            troche za drogi, mimo ze kilka wyplat z tesco juz wzielam, ale jezeli w O2
            numer dostepowy jest z abonamntu, to musze to przemyslec, ale wolalabym miec te
            informacje z pierwszej reki:) no nic, poczekam jak kumpela zaplaci pierwszy
            rachunek na abonament i zobacze jak jej sie to bedzie oplacalo.
          • nina_slay Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? 30.04.07, 21:47
            hej pozdrawiam kolege...

a wlasnie
            mamy o2 pay monthly
            i faktycznie polaczenia na numer dostepowy
            na stacjonarny z bezplatnych minut ida
            ale na komorke jest inny dostepowy i juz trzeba placic tak,
            ze w sumie bardziej sie oplaca dzwonic na kom. bez dostepowego,

a rozmawiamy do polski bardzo duzo bo
            za 35 gbp miesiecznie mamy
            600 min bezplatnych do wykorzystania wt-pt
            i 2000 od sob do pon

kontrakt oczywiscie na 18 miesiecy...

wiec w sumie oplaca sie... jesli duzo rozmawiasz :)

pozdrowienia dla teskowiczow

ps. w tesco mobile weszla nowa taryfa staff tariff
            dla opcji pay as you go
            (stala stawka na polaczenia bez wzgledu na ilosc doladowan/mc
            dla pracownika tesco oraz dla 4 innych osob z rodziny - jesli sa w uk)

a podobno niedlugo maja sie pojawic w tesco pay monthly

iza
            • kinita Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? 04.05.07, 20:39
              To fajnie, ze ktos podal informacje z pierwszej reki, a czy ten numer dostepowy
              to jest ten sam co na na karte? i czy trzeba tez wysylac smsa international?
              • Gość: 1spag Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 08.05.07, 16:11
                jak ktos chce sie bawic w zwroty za Abonament
                www.e2save.com/o2-mobile-phone/O2-/SIMONLY
                12 mcy za free co chyba 2 mce zwracaja czekim abonament ale tylko 200min wliczone

nie wiem jak z tym international :((( choc pewnie jest cos innego,
                wlasnie dostalem karty sim z Tesco Staff Tariff- wyglada ciekawie dzownienie do
                UK z PL to 40p/min w druga strone 20p chyba ze dostepowy to powinno byc 10p :-/
                no i na start 1GBP :)) i nie trzeba doladowywac regularnie
                • kinita Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? 08.05.07, 19:13
                  Wlasnie dzisiaj bylam w salonie O2 i juz mialam kupowac telefon, ktory byl w
                  promocji za Free przy wszystkich taryfach, tylko poprosilam o sprawdzenie cen
                  do Polski przez prefix i tak w ogole... No i niestety telefonu nie kupilam, bo
                  okazalo sie, ze owszem, jeszcze do 27 kwietnia oplata za polaczenie przez
                  prefix byla wliczona w darmowe minuty teraz niestety juz nie jest. Podobno w
                  starych taryfach jeszcze tak jest, ale w nowych juz nie. Wiec nie pozostaje mi
                  nic innego jak zbierac na nowy telefon:)
                  • Gość: mega Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? IP: 86.29.42.* 19.05.07, 11:47
                    i tak będzie dla Ciebie najlepiej :)7 p za minute to nie jest majątek numery
                    dostępowe się zmieniają i czasami jest przykra niespodzianka że nagle karta jest
                    pusta a się nawet słowa nie wypowiedziało :) pozdrowienia od kasik :P
                  • Gość: goscj Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? IP: *.chelm.gda.pl 19.05.07, 18:53
                    a co sie wszyscy tak przyssali do tego O2 , mozna brac karte sim na vodafone i
                    serwis do Polski z www.gadatka.com i wychodzi ok 3p-4p za mimute na stacjonarne
                    • Gość: xor333 Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? IP: *.range86-140.btcentralplus.com 19.05.07, 22:50
                      O2 TALKALOTMORE ANYTIME - 100 lub 150 minut darmowych miesiecznie (lub poza
                      szczytem wiecej), wykorzystujemy na dostepowy do topupcall.com, minuta na
                      stacjonarne w PL za 0.5p (lub komorki 6p), plus 3p od polaczenia. w vodafone
                      dobry jest CZASOWSTRZYMYWACZ, wieczory i weekendy na stacjonarne UK - godzina
                      rozmowy za 30p, czyli na dostepowy takze.

ew. taryfa orange racoon £35 - nielimitowane stacjonarne w UK (limitowane do
                      3000 minut miesiecznie :)

to najtansze opcje dzwonienia z komorki jakie znam. pzdr
                      • Gość: 1spag Re: A jak sprawa z opcja pay monthly? IP: *.hers.adsl.virgin.net 05.07.07, 17:09
                        znalazlem ostatnio opcje 3p/min do polski z PAYG t-mobile ale jeszcze nie
                        testowalem ktos probowal?
                        bo ostatnio t-mobile cos ciekawie miesza w abonamentach widzialem bilbord ze
                        rozmowy zagraniczne moga isc z limitu darmowych minut w abo, bo ulubione o2 sie
                        wycofalo z 08... w abo z limitu :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka