Dodaj do ulubionych

Polska ma sie coraz lepiej

IP: *.range86-131.btcentralplus.com 26.07.07, 16:09
Jak w temacie drodzy panstwo!!!!!!!Wreszcie ,wreszcie,wreszcie......
Obserwuj wątek
    • dis_and_dat_kid Re: Polska ma sie coraz lepiej 26.07.07, 16:16
      jescze tylko 30, 40 lat, i bedzie ok (jesli sie tylko nie zapadnie
      demograficznie w tym czasie)
      • Gość: :-) Bezrobocie juz tylko 12,5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:23
        A w zrujnowanych,przezywajacych najwiekszy kryzys po wojnie Niemczech az 9%:-)
        • Gość: Infolinia Re: Bezrobocie juz tylko 12,5% IP: *.dsl.in-addr.zen.co.uk 26.07.07, 16:26
          Bezrobocie jest takie niskie bo z rzadowych (czyli podatnikow) pieniedzy
          finasowana jest nauka angielskiego:
          www.gupkrakow.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=519&Itemid=1
          • Gość: :-) Re: Bezrobocie juz tylko 12,5% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:29
            Od V-2004 spadlo o 7,5%,czyli o jakies 1,2 mln

www.stat.gov.pl/gus/45_677_PLK_HTML.htm
    • Gość: trelemorele Re: Polska ma sie coraz lepiej IP: 62.189.241.* 26.07.07, 16:24
      a przez to lepiej co masz na mysli? PKB Grecji czy Slowenii? Lepiej niz co,
      dokladnie? ;)
      • dis_and_dat_kid Re: Polska ma sie coraz lepiej 26.07.07, 16:29
        ej, Slowenia ma calkiem niezle PKB, i nawet Euro juz maja

Pl musi na razie przestac marzyc o sciganiu Irlandii czy nawet Niemiec, a
        najpierw zrownac sie z krajami regionu jak Slowenia czy Czechy
        • Gość: trelemorele Re: Polska ma sie coraz lepiej IP: 62.189.241.* 26.07.07, 17:37
          dlatego te kraje wymienilem... Nie mowie, ze w PL jest syf i malaria, ludzie
          jedza chwasty a do aut zaprzega sie osly, ale do hura-optymizmu to my raczej
          powodow nei mamy....
      • soup.nazi Re: Polska ma sie coraz lepiej 26.07.07, 18:25
        Gość portalu: trelemorele napisał(a):

> a przez to lepiej co masz na mysli? PKB Grecji czy Slowenii? Lepiej niz co,
        > dokladnie? ;)

To tak jak w tym starym kawale? Czym sie rozni wrobel od samego siebie? Tym, ze
        ma jedna nozke bardziej niz druga
    • Gość: bird i'th'and Re: Polska ma sie coraz lepiej IP: *.cable.ubr09.live.blueyonder.co.uk 26.07.07, 17:55
      a tos mie ubawil wacpan
      :O)
      ksiaze ozenil sie z ksiezniczka
      i wszyscy zyli dlugo i szczesliwie
    • soup.nazi Ma sie czy ma sie miec? To roznica, hehehe 26.07.07, 18:23

• robak.rawback to swietnie 26.07.07, 21:16
        a ja slyszalam ze tam wszyscy strajkuja i rzad tez jakis glupi
        • Gość: maecki Re: to swietnie IP: 89.243.92.* 26.07.07, 22:50
          robak.rawback napisała:

> a ja slyszalam ze tam wszyscy strajkuja i rzad tez jakis glupi

Haha, ja o rzadzie tez slyszalem, od Anglika.
          Stwierdzil, ze mamy "dodgy government", nie wiem na jakiej podstawie, widocznie
          ktos mu nagadal :) Alez ten "antykaczyzm" sie rozprzestrzenia, jak choroba
          jakas, jak GaduGadu u mnie w f-mie, jest prawie na kazdym komputerze, wszyscy
          mysla ze to wirus jakis.
          To skoro Anglicy w Anglii tak mowia, to cos musi byc na rzeczy ;)
    • Gość: poleglota tak jej sie polepszylo IP: 89.100.59.* 26.07.07, 22:03
      tylko zeby nogami to przodu jej nie wyniesli... ale rokowania byly dobre panie doktorze
    • Gość: tralala Re: Polska ma sie coraz lepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:33
      jest tak dobrze , że ponownie mysle żeby wyjechać za granicę, bo nie wiem czy jestem godny tego dobrobytu. Byłem dziś na wstrzasającej rozmowie o pracę, gdzie zaproponowano mi 1158 zł netto. Firma z pierwszej dziesiątki jesli idzie o uzyskiwane dochody.
      • Gość: ff Re: Polska ma sie coraz lepiej IP: *.ipt.aol.com 27.07.07, 00:33
        nie dziw sie 5% pracujacych ma zawrotna sume powyzej 3000zl brutto miesiecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka