Gość: dana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:32 czy ktos stosował i moze wyrazic opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka874 Re: Daxcosmetics- LASER efekt 06.08.05, 15:41 A możesz napisać w jakiej to jest formie i do czego służy,czy to jest kosmetyk daxcosmetics czy zabieg laserowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:09 jest to seria kremów dla starszych pań;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:51 Zapewne badziew jak wszystko tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:08 no odpowiedź jakiej oczekiwałam.... stosowałas? ech....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 19:06 Tego kremu akurat nie, ale kilka wynalazków firmy Dax wylądowałao już w moim koszu. Poszukaj opinii na wizażu i poproś o próbkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja!!!! Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.lodz.msk.pl 06.08.05, 20:56 Gość portalu: a napisał(a): > Tego kremu akurat nie, ale kilka wynalazków firmy Dax wylądowałao już w moim > koszu. Poszukaj opinii na wizażu i poproś o próbkę. Znowu jakaś pseudoekspertka. Bzdury wypisuje. Dax to świetna firma używam kosmetyków od wielu lat i jestem baardzo zadowolona a mam cerę wrażliwą, do kosza wyrzuciłam mleczko do demakijazu AA po którym oczy mi łzawiły a mleczka Daxa stosowałam różne i są rewelacyjne, podobnie jak żele do mycia twarzy i peelingi, kremów nie używam, bo mam skłonności do trądziku natomiast serie do cery problemowej Daxa też bardzo polecam!!!!Wystarczy porównać skład kosmetyków z lorealem np.- jest prawie identyczny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Daxcosmetics- LASER efekt 06.08.05, 21:45 Laser efect zafundowałam ostatnio mojej mamie ale chyba nie zdazyła jeszcze przetestować. Natomiast mama ma wrazliwą cerę i wielu kosmetyków ( nawet z wyższej półki) po prostu jej nie pasuje. Z daxa jest zawsze zadowolona - uzywa od kilku lat. Ja również mam wiele kosmetyków tej firmy i jestem z nich bardzo zadowolona. najbardziej podobał mi sie zel sorbet pod oczy i kremy z serii model bioenergia. Poza tym lubie ich peelingi do twarzy. Toniki srednio mi pasują. Ostatnio wyszły kosmetyki do ciała - polecam peeling malinowy super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlicjaK. Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:52 Zgadzam sie z poprzedniczkami...Mam 41 lat, cere raczej bezproblemową,mieszaną. Uważam,że Dax produkuje doskonałe kosmetyki za sensowną cenę. Laser kupilam, ale jeszce czeka,aż poprzednik się skończy.Napiszę o efektach za miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:54 zakupiłam serię;) zastosowałam, poprzedniki wylądowły w lodówce, bom niecierpiwa;)zobaczymy..... chociaz nie mam problemów z cera, zmarszczek brak...ale to chyba z powodu ciągłej pielegnacji;) Po okresie korzystania z kremów z wyzszych półek przyszedł czas na nasze .... i poszukuję czegoś z krajowych produktów. A tak na marginesie nie myje twarzy woda od 15 lat.... od 3 uzywam tylko oliwkowej mgiełki .... tej dla dzieci, moja buzia kocha to:) Odpowiedz Link Zgłoś