Dodaj do ulubionych

Daxcosmetics- LASER efekt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 14:32
czy ktos stosował i moze wyrazic opinie?
Obserwuj wątek
    • anka874 Re: Daxcosmetics- LASER efekt 06.08.05, 15:41
      A możesz napisać w jakiej to jest formie i do czego służy,czy to jest kosmetyk
      daxcosmetics czy zabieg laserowy?
      • Gość: dana Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:09
        jest to seria kremów dla starszych pań;)
        • Gość: a Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:51
          Zapewne badziew jak wszystko tej firmy.
          • Gość: dana Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 18:08
            no odpowiedź jakiej oczekiwałam.... stosowałas?
            ech....:(
            • Gość: a Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 19:06
              Tego kremu akurat nie, ale kilka wynalazków firmy Dax wylądowałao już w moim
              koszu. Poszukaj opinii na wizażu i poproś o próbkę.
              • Gość: ja!!!! Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.lodz.msk.pl 06.08.05, 20:56
                Gość portalu: a napisał(a):

> Tego kremu akurat nie, ale kilka wynalazków firmy Dax wylądowałao już w moim
                > koszu. Poszukaj opinii na wizażu i poproś o próbkę.

Znowu jakaś pseudoekspertka. Bzdury wypisuje. Dax to świetna firma używam
                kosmetyków od wielu lat i jestem baardzo zadowolona a mam cerę wrażliwą, do
                kosza wyrzuciłam mleczko do demakijazu AA po którym oczy mi łzawiły a mleczka
                Daxa stosowałam różne i są rewelacyjne, podobnie jak żele do mycia twarzy i
                peelingi, kremów nie używam, bo mam skłonności do trądziku natomiast serie do
                cery problemowej Daxa też bardzo polecam!!!!Wystarczy porównać skład kosmetyków
                z lorealem np.- jest prawie identyczny!!!

• pomme Re: Daxcosmetics- LASER efekt 06.08.05, 21:45
                  Laser efect zafundowałam ostatnio mojej mamie ale chyba nie zdazyła jeszcze
                  przetestować. Natomiast mama ma wrazliwą cerę i wielu kosmetyków ( nawet z
                  wyższej półki) po prostu jej nie pasuje. Z daxa jest zawsze zadowolona - uzywa
                  od kilku lat. Ja również mam wiele kosmetyków tej firmy i jestem z nich bardzo
                  zadowolona. najbardziej podobał mi sie zel sorbet pod oczy i kremy z serii
                  model bioenergia. Poza tym lubie ich peelingi do twarzy. Toniki srednio mi
                  pasują. Ostatnio wyszły kosmetyki do ciała - polecam peeling malinowy super
                  • Gość: AlicjaK. Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 13:52
                    Zgadzam sie z poprzedniczkami...Mam 41 lat, cere raczej bezproblemową,mieszaną.
                    Uważam,że Dax produkuje doskonałe kosmetyki za sensowną cenę. Laser kupilam, ale
                    jeszce czeka,aż poprzednik się skończy.Napiszę o efektach za miesiąc.
                    • Gość: dana Re: Daxcosmetics- LASER efekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:54
                      zakupiłam serię;) zastosowałam, poprzedniki wylądowły w lodówce, bom
                      niecierpiwa;)zobaczymy..... chociaz nie mam problemów z cera, zmarszczek
                      brak...ale to chyba z powodu ciągłej pielegnacji;)
                      Po okresie korzystania z kremów z wyzszych półek przyszedł czas na nasze .... i
                      poszukuję czegoś z krajowych produktów.
                      A tak na marginesie nie myje twarzy woda od 15 lat.... od 3 uzywam tylko
                      oliwkowej mgiełki .... tej dla dzieci, moja buzia kocha to:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka