szprotka6 18.08.07, 12:20 Dokladnie jak w temacie+z uslug jakiego banku w Anglii jestescie zadowoleni najbardziej,lub najmniej niezadowoleni......bo tak tez bywa w ang realiach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bankier Re: Jaki bank mozecie polecic IP: *.range86-134.btcentralplus.com 18.08.07, 13:37 Bank Szukaj daje najwiecej mozliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trelemorele Re: Jaki bank mozecie polecic IP: *.range86-136.btcentralplus.com 18.08.07, 14:22 polecam moneysupermarket.com tam przegladnij sobie: www.moneysupermarket.com/currentaccounts/ ja jestem z firstdirect ponad 2 lata i jestem zadowolony bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1spag Re: Jaki bank mozecie polecic IP: *.hers.adsl.virgin.net 18.08.07, 17:54 tak naprawde to zalezy czego potrzebujesz jak tylko konta zeby wyplacac pieniadze to kazdy ma darmowe konta z darmowymi kartami debetowymi, jak potrzebujesz czegos wiecej to placisz za to, co do bankow/buildings society to moge polecic nationwide mam co prawda cash card tam ale wyplaty na calym swiecie bez prowizji i bez prowizji za przewalutowanie (choc tej ostatniej nie jestem pewien ale kurs maja wyzszy niz jakbys sprzedawal w kantorze w PL) na codzien natomiast uzywam barclaysa i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jaki bank mozecie polecic IP: *.ipt.aol.com 18.08.07, 19:14 Royal Bank of Scotland i kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
szprotka6 Re: Jaki bank mozecie polecic 18.08.07, 19:38 asd-a czy mozeswz podac zalety Royal banku-dlaczego sadzisz, ze jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś