Gość: Marta IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.07, 18:16 Mam jeszcze jedno pytanie,ile na czysto zarobie w tesco....Oczywiscie majac wlasny flat...Niekorzystajac z mieszkania od tesco.dziekuje za info i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: Zarobki,ile???? IP: *.range81-154.btcentralplus.com 29.09.07, 06:22 Tesco nie daje mieszkania, chyba ze pracujesz dla agencji ktora ma kontrakt z Tesco. ja zarabiam w tesco 11.30 ale mam kontrakt a oto nie jest łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbaarti Re: Zarobki,ile???? IP: *.cmbg.cable.ntl.com 29.09.07, 11:12 Sory Kinga ale co Ty bredzisz, dla jakiej agencji??? I pokaz mi tesco w ktorym zarabiasz 11,30 na godzine bo moje jest jednym z lepszych w kraju a do takiej kwoty brakuje mi jeszcze troche. Chyba napisalas stawke za godzine w niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czacha Re: Zarobki,ile???? IP: *.elesem.net 29.09.07, 12:09 Raczej 1130 za 4 tygodnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbaarti Re: Zarobki,ile???? IP: *.cmbg.cable.ntl.com 29.09.07, 13:35 no chyba brutto :) Zreszta pracuje w najwieszym tesco w moim shire i jakos jeszcze nie spotkalem kogos kto pracuje tutaj przez agencje, nawet na okres swiat tesco zatrudnia czasowo a jedyne osoby z agencji to ekipy zmieniajace polki raz na jakis czas, jezeli jest zmiana wystroju calego dzialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polish Re: Zarobki,ile???? IP: *.range217-42.btcentralplus.com 30.09.07, 13:38 Po raz chyba setny: poszukaj na forum bo pytanie to padało już nie raz. Jak nie chce ci się szukać tym bardziej nie będzie chciało ci się tu pracować. Odpowiedz Link Zgłoś