Dodaj do ulubionych

Komentarze dla SPRZEDAJĄCYCH

• adamantia Yo_anka 13.05.11, 15:15
      Dziękuję, dziękuję, dziękuję! Za jej sprawą z dnia na dzień stałam się posiadaczką nie jednego, ale 5 dobrych staników. Czuję się jak burżujka jakaś big_grin
      Ogólnie wszystko idealnie. Dziękuję też za wyrozumiałość dla mnie jako kupującej, która nie była zbyt zdyscyplinowana czasowo...
    • adamantia winter76 13.05.11, 15:16
      Wszystko w jak najlepszym porządku, gorąco polecam i dziękuję!
    • kotwtrampkach zuzia_8 03.11.11, 19:26
      Ja raczej nie będę więcej kupować od zuzi_8 , po naszej transakcji zostało mi mało przyjemne wrażenie, ale sam przedmiot zakupu nie jest zgodny z opisem, czego nie znoszę w internetowych zakupach.

Najpierw wymieniałyśmy maile odnośnie stanika, aż pewnego razu po tygodniu wakacji zastałam ponaglającą i dosyć emocjonalną wiadomość n/t mojej nieobecności w sieci. (czekałam parę dni na odpowiedź na mojego maila - w tym wypadku nie uznałam za stosowne informować o własnym wyjeździe, a nie przeszłyśmy jeszcze w rozmowach do konkretów..) Nie przeszkadzała ta nagana samej zuzi zniknąć/zamilknąć na podobny okres czasu bez słowa. Ale ok, to zostało wyjaśnione.

Potem wpłaciłam pieniądze i czekałam, czekałam, zapytałam o numer nadania (12 dni), bo może nie dostałam awiza z poczty - ale wtedy zuzia_8 tłumaczyła, ze wypadek, szpital,obserwacja i że zaraz wyśle. Ok, trudno mi wnikać, czy to prawda, tłumaczenie przyjęłam, przesyłka dotarła.

Stanik mam od miesiąca, ale dopiero teraz mu się przyjrzałam dokładniej, a właściwie przyglądnęłam się przebitej fiszbinie (odkąd nosze dobry rozmiar to nie jest standardowa wada staników). W ogłoszeniu "Stanik używany, w bardzo dobrym stanie" - o co więcej dopytywać.. Miał wyjmowane fiszbiny, są zaszyte przy zewnętrznych tunelikach. Możliwe że nie sa to oryginalne fiszbiny (narzekam na spłaszczające właściwości, a do sienny to mało pasuje)..
    • kotwtrampkach ciri1971 03.11.11, 19:35
      trochę spóźniona opinia, bo kupowałam na poczatku roku smile ale to bardzo pozytywna opinia - więc szkoda, gdyby jej miało nie być wink
      Kontakt mailowy super, przyjazna rozmowa i wyjaśnianie. staniki tez dokładnie jak w opisie - także zdecydowanie polecam jako sprzedającą!
    • victoria1985 kupie używane 80H moze tez być Karmnik 25.01.15, 17:53
      kontakt przez gazetowy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka