Dodaj do ulubionych

Uśmiałem się ;)

15.10.12, 23:47
No, nie z całości... na dobrą sprawę, tylko z tego jednego, jedynego zdania... i natychmiast przypomniało mi się, co był rzekł - za co został świętym - Tomasz niejaki...
Ale, ale...:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12669325,Abp_Hoser__Zadna_instytucja_nie_zrobila_dla_promocji.html
Promocja: obejmować kobietę, to jak worek gnoju ściskać...
... macie w pamięci inne ... promocję? ;)
Obserwuj wątek
    • sammler Re: Uśmiałem się ;) 16.10.12, 08:19
      sclavus napisał:

> Promocja: obejmować kobietę, to jak worek gnoju ściskać...
      > ... macie w pamięci inne ... promocję? ;)

Proszę uprzejmie:

Zarodek płci męskiej staje się człowiekiem po 40 dniach, zarodek żeński po 80. Dziewczynki powstają z uszkodzonego nasienia lub też w następstwie wilgotnych wiatrów.

Kobieta jest istotą pośrednią, która nie została stworzona na obraz i podobieństwo Boga. To naturalny porządek rzeczy, że kobieta ma służyć mężczyźnie.

Kobiety są błędem natury... z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą ciała świadczącą o cielesnym i duchowym upośledzeniu... są rodzajem kalekiego, chybionego, nieudanego mężczyzny... Pełnym urzeczywistnieniem rodzaju ludzkiego jest mężczyzna.

U kobiety sama świadomość jej istnienia powinna wywoływać wstyd.

Więcej tutaj. Najlepsze jest jednak wytłumaczenie tych jakże wzniosłych odkryć przez pana Wojciecha Jędrzejewskiego...

S.
    • kolter-xl Re: Uśmiałem się ;) 16.10.12, 10:08
      Pan biskup osiąga szczyty hipokryzji .
      • sclavus Re: Uśmiałem się ;) 16.10.12, 11:01
        Przy czym, on doskonale wie, jak kościół, przez wieki całe promował kobietę... albo jest skończonym nieukiem... wtórnym analfabetą teologicznym :D
    • pocoo Re: Uśmiałem się ;) 16.10.12, 20:26
      sclavus napisał:

> ... przypomniało mi się, co był rzekł - za co został świętym - Tomasz
      > niejaki...

> Promocja: obejmować kobietę, to jak worek gnoju ściskać...

Jak możesz śmiać sie z genialnej myśli katolickiego świętego.Przecież katolicy się do niego modlą,katoliczki też.
      • sclavus Re: Uśmiałem się ;) 16.10.12, 21:16
        Katolicy i katoliczki... jak chcą to mogą - bezmyślnie!
        Być moż proboszcz zapomniał im powiedzieć o wszystkich zasługach, co najbardziej świętych, dla kościoła?
        A i na religii tego nie uczą, co?
        Zatem - ci katolicy i te katoliczki - jako te barany co na rzeź do rzeźni idą ochoczo - tak równie ochoczo do kościoła lezą...
        • pocoo Re: Uśmiałem się ;) 17.10.12, 11:23
          sclavus napisał:

> Zatem - ci katolicy i te katoliczki - jako te barany co na rzeź do rzeźni idą o
          > choczo - tak równie ochoczo do kościoła lezą...

...i modląc się do świętych ,o których prawie nic nie wiedzą akceptują to,że są rodzajem "kalekiego,chybionego i nieudanego mężczyzny"(jak święty autor tych wywodów).Czy taki święty zaprzecza temu,że niewiastę stworzył Bóg?
          • sclavus Re: Uśmiałem się ;) 17.10.12, 13:22
            Nooooo. traktuje ją, jako ... chybione dzieło boga... :D
            Albo lepiej: została stworzona, za podszeptem szatana... :D:D
            • pocoo Re: Uśmiałem się ;) 17.10.12, 14:27
              sclavus napisał:

> Nooooo. traktuje ją, jako ... chybione dzieło boga... :D

Jak to dobrze,że ja jestem dziełem rodziców.

> Albo lepiej: została stworzona, za podszeptem szatana... :D:D

Może Bóg z rozpędu ulepił drugiego faceta a Szatan mu podpowiedział,że ma zamiast pisiolka zrobić cipeczkę.I całe szczęście.

• sclavus Re: Uśmiałem się ;) 17.10.12, 17:36
                Ale ... jak mu to wyszło, że dodał clitoris?? :P
                Takiej małpie już nie, nie mówiąc o świniach, myszach i innych co ssą ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka