28.02.25, 21:10
Pewna osoba (którą znam), ma wtyki:
"Nie pytajcie bo nie mogę powiedzieć. Jedno co mogę zdradzić Bergoglio zmarł 25.02. Ogłoszą to dopiero 03.03. To będzie jego data zgonu."

--
prasówka
Obserwuj wątek
    • feelek Re: Ujawnione 28.02.25, 21:50
      To nie wszystko.
      Karol Wojtyła żyje.
      Mieszka pod Rzymem w bloku.
      Ma żonę i 4 dzieci.
      Jeździ co rano do pracy w pizzerii.
      Jego specjalność to pizza- papavera.
      • hrasier_2 Re: Ujawnione 28.02.25, 22:27
        feelek napisał:

> To nie wszystko.
        > Karol Wojtyła żyje.
        > Mieszka pod Rzymem w bloku.
        > Ma żonę i 4 dzieci.
        > Jeździ co rano do pracy w pizzerii.
        > Jego specjalność to pizza- papavera.
        Ja bym już Wojtyły nie ruszał. Zrobił swoje, przeszedł do historii i tyle.
    • antares504 Re: Ujawnione 28.02.25, 22:54
      No popatrz ~al.1, niby Franciszek zmarł 25 lutego, a wczoraj czyli 27 lutego w radiu słyszałem, że Franciszek leżąc w szpitalu pod tlenem zatwierdzi dekret o błogosławieniu Polki Kunegundy Siwiec. Jak tak ogólnie zauważyłem na wszystkich forach, że ilość "chłopskiego rozumu" w komentarzach jest zatrważająca. Zaczynam się poważnie zastanawiać czy analfabetyzm nie był dobrym rozwiązaniem bo pozwalał wyeliminować z dyskusji takie jednostki :-).
      • al.1 Re: Ujawnione 28.02.25, 23:22
        antares504 napisał:

> No popatrz ~al.1, niby Franciszek zmarł 25 lutego, a wczoraj czyli 27 lutego w
        > radiu słyszałem, że Franciszek leżąc w szpitalu pod tlenem zatwierdzi dekret o
        > błogosławieniu Polki Kunegundy Siwiec. Jak tak ogólnie zauważyłem na wszystkich
        > forach, że ilość "chłopskiego rozumu" w komentarzach jest zatrważająca. Zaczyn
        > am się poważnie zastanawiać czy analfabetyzm nie był dobrym rozwiązaniem bo poz
        > walał wyeliminować z dyskusji takie jednostki :-).

Nie znasz zdolności sztucznej inteligencji (przykładem zmieniające się wersje nagrań rzekomych rozmów z personelem samolotu i ówczesnym prezydentem, które to leciadło rzekomo rozbiło się, rzekomo 10-04-2010). Ja się powołałem na źródło. Jak będzie, wkrótce się okaże. Bum tarara

• feelek Re: Ujawnione 28.02.25, 23:24
        Antares: "... czy analfabetyzm nie był dobrym rozw..."
        ....
        f.: ale co ty?
        : historia Świata bez Trumpa?
      • privus Re: Ujawnione 01.03.25, 10:30
        Fama głosu, że na pustyni rosną miododajne grzyby :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka