al.1 28.02.25, 21:10 Pewna osoba (którą znam), ma wtyki: "Nie pytajcie bo nie mogę powiedzieć. Jedno co mogę zdradzić Bergoglio zmarł 25.02. Ogłoszą to dopiero 03.03. To będzie jego data zgonu." -- prasówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelek Re: Ujawnione 28.02.25, 21:50 To nie wszystko. Karol Wojtyła żyje. Mieszka pod Rzymem w bloku. Ma żonę i 4 dzieci. Jeździ co rano do pracy w pizzerii. Jego specjalność to pizza- papavera. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Ujawnione 28.02.25, 22:27 feelek napisał: > To nie wszystko. > Karol Wojtyła żyje. > Mieszka pod Rzymem w bloku. > Ma żonę i 4 dzieci. > Jeździ co rano do pracy w pizzerii. > Jego specjalność to pizza- papavera. Ja bym już Wojtyły nie ruszał. Zrobił swoje, przeszedł do historii i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
antares504 Re: Ujawnione 28.02.25, 22:54 No popatrz ~al.1, niby Franciszek zmarł 25 lutego, a wczoraj czyli 27 lutego w radiu słyszałem, że Franciszek leżąc w szpitalu pod tlenem zatwierdzi dekret o błogosławieniu Polki Kunegundy Siwiec. Jak tak ogólnie zauważyłem na wszystkich forach, że ilość "chłopskiego rozumu" w komentarzach jest zatrważająca. Zaczynam się poważnie zastanawiać czy analfabetyzm nie był dobrym rozwiązaniem bo pozwalał wyeliminować z dyskusji takie jednostki :-). Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Ujawnione 28.02.25, 23:22 antares504 napisał: > No popatrz ~al.1, niby Franciszek zmarł 25 lutego, a wczoraj czyli 27 lutego w > radiu słyszałem, że Franciszek leżąc w szpitalu pod tlenem zatwierdzi dekret o > błogosławieniu Polki Kunegundy Siwiec. Jak tak ogólnie zauważyłem na wszystkich > forach, że ilość "chłopskiego rozumu" w komentarzach jest zatrważająca. Zaczyn > am się poważnie zastanawiać czy analfabetyzm nie był dobrym rozwiązaniem bo poz > walał wyeliminować z dyskusji takie jednostki :-). Nie znasz zdolności sztucznej inteligencji (przykładem zmieniające się wersje nagrań rzekomych rozmów z personelem samolotu i ówczesnym prezydentem, które to leciadło rzekomo rozbiło się, rzekomo 10-04-2010). Ja się powołałem na źródło. Jak będzie, wkrótce się okaże. Bum tarara Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: Ujawnione 28.02.25, 23:24 Antares: "... czy analfabetyzm nie był dobrym rozw..." .... f.: ale co ty? : historia Świata bez Trumpa? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Ujawnione 01.03.25, 10:30 Fama głosu, że na pustyni rosną miododajne grzyby :) Odpowiedz Link Zgłoś