Gość: cosmic IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.04, 15:53 Gdzie w Zielonej Górze można smacznie zjeść i ile za to zapłacimy? Którą pizzerię polecacie? Którą kawiarnię? który PUB? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rsk Re: Gastronomia w ZG IP: *.gala.net.pl / *.gala.net.pl 15.02.04, 16:04 Jeśli jesteś głodny - Faraon (Ramzes) - dużo i smacznie, głównie dania z grilla, jeśli masz ochotę na pizzę - Papa Pizza, Koloseum, jeśli kawka i lody - San Remo, Roberto piwko - Kawon, Tatoo Zastrzegam, że to moje typy a ponoć gdzie 2 Polaków tam 3 opinie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gastronomia w ZG IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.02.04, 22:54 polecem kawiarnię Espresso przy placu słowiańskim. Świetna prawdziwie włoska kawa, super jabłecznik na gorąco zlodami i bitą śmietaną. Do tego przemiła obsługa i normalne ceny Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Gastronomia w ZG 22.02.04, 23:10 o dzieki wielkie za namiar! a w ktorym miejscu dokladniej i do ktorej wieczorem czynne to espresso? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsk Re: Gastronomia w ZG IP: *.gala.net.pl 23.02.04, 00:05 ul. Jedności 4a, wejście od strony Placu Słowiańskiego tuż obok Sądu Okręgowego. Czynne jak dobrze pamiętam do 22, ale głowy nie dam ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoja Re: Gastronomia w ZG IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 00:22 no ale tam jesc nie daja!! a gdzie mozna zjesc nie tylko góry trupów -jak w faraonie czy sfinksie - ale cis wegetarianskiego np?? czy cos z kuchni miedzynarodowej? za norm pieniadze>>?? no gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Gastronomia w ZG IP: 195.116.184.* 25.02.04, 12:51 A ja tam byłem, sernik jadłem, cappuccino piłem! (prawdziwe cappuccino, żadne tam proszki z torebki). Polecam Acha, mają stronkę: www.cafeespresso.pl Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Gastronomia w ZG 25.02.04, 13:01 Gość portalu: noname napisał(a): > A ja tam byłem, sernik jadłem, cappuccino piłem! (prawdziwe cappuccino, żadne > tam proszki z torebki). Polecam > Acha, mają stronkę: www.cafeespresso.pl też yłam, jadłam i piłam i potwierdzam - pychota :o) Odpowiedz Link Zgłoś