fajny_moniak 15.04.10, 18:26 Dobre tam jedzonko seruja? Prosze o opinie bo zamierzam sie wybrac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K. Re: Akropolis IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.10, 00:52 Jak dla mnie numer 1 w zielonej górze :) porcje ogromne, ciekawe i niebanalne menu do tego bardzo smaczne i cena do zniesienia :) Proponuję się nie zastanawiać tylko od razu odwiedzić to miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macio Re: Akropolis IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.04.10, 21:07 chyba akropol nie akropolis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macio Re: Akropolis IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.04.10, 20:41 Jesli chodzi o akropol to ja osobiscie lubie i polecam. Nie naleze jadnak dla ludzi ktorzy idac do knajpy oczekuja free zarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krokiet Re: Akropolis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 00:37 czy taki nastąpił progres że da sie tam zjeść? bo w poprzedniej greckiej sie nie dalo! czy to ty jestes takim bezguściem kulinarnym ze smakuje ci feta ze schabowym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabarbar Re: Akropolis IP: *.centertel.pl 17.04.10, 05:32 fast food dla bogatych grekow jedzenie jak z MC D..... ale ceny jak 4gwiazdach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdor 4 gwiazdy **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.10, 08:28 a jak ksztaltuja sie ceny w tych naszych zielonogorskich 4gwiazdach? da sie tam zjeśc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: 4 gwiazdy **** IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.04.10, 21:43 10 sekund w google: KLIKNIJ MNIE!!!!!!!! na stronie znajduje się menu + ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: 4 gwiazdy **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 14:46 kiedyś było tam dobre jedzenie ale po kilku ostatnich wizytach jednak już nie odwiedzę tej restauracji. Tłumaczyłem sobie cały czas że to wypadek przy pracy ale teraz wiem że po prostu się pogorszyło i to znacznie. Jedzenie nie jest smaczne, to co powinno być ciepłe nie zawsze takie jest, obsługa też pozostawia wiele do życzenia. Nie narzekam na ceny, lubię zjeść smacznie i nie koniecznie tanio, lubię też zostawić sowity napiwek za dobrą obsługę ale oni po prostu nie zasługują już na następne szanse. To moja prywatna ocena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: 4 gwiazdy **** IP: *.netdrive.pl 18.04.10, 16:31 Obok Akropolu na Chopina jest restauracja Zbójnicka Grota, gdzie wg mnie atmosfera i posilki sa bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwaiazdor Re: 4 gwiazdy **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.10, 18:01 a jak mają sie te wypowiedzi do dwóch "słynnych" zielonogórskich "czterogwiazdkowych" restauracji?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: 4 gwiazdy **** IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.10, 19:58 ja tam byłam ostatnio jeszcze w tamtym roku (w lokalu przy Sikorskiego) i wszystko było w miarę OK :) Nie wiem jak jest teraz, bo są już dwie restauracje, może faktycznie próbują stworzyć jakąś sieciówkę? Ktoś był na Chopina? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdor Re: 4 gwiazdy **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.10, 20:12 to byl ktos jesć juz w rubenie i w danie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobrowy Re: Akropolis IP: 212.109.148.* 19.04.10, 14:45 Byłem w zeszłą sobotę. Jedzenie ok, ale moim zdaniem to taki Sphinx z greckim jedzeniem. Dla zainteresowanych doznań kulinarnych polecam niezmiennie Winnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ops Re: Akropolis IP: 192.109.140.* 22.04.10, 15:02 Obok greckiego jedzenia to nawet nie leżało. I nie mówie wcale o jakiś wykwitnych restauracjach w Grecji, raczej o tawernach gdzie za 20€ dwie osoby mogą się najeść i napić wina. Nie wystarczy zrobić szaszłyka ( bez samku zresztą ), dodac kawałek suchej fety, żeby była to restauracja grecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja Re: Akropolis IP: *.aster.pl 22.04.10, 18:33 A wy co? Nie macie własnych kuchni? Nie umiecie gotować? Nigdy w życiu nie dam się namówic na jakiekolwiek żarcie (jedzonko)w knajpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Akropolis IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 03:10 bo jesteś biedakiem i faszerujesz się ziemniorami z pasztetem :) Odpowiedz Link Zgłoś