Dodaj do ulubionych

Radio ZG radiem Ronowicz

IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 03:17
A w szczególności jej przydupas Białogłowy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Włodek Cz Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 21:02
      oooo Darek płeć zmienił! Czy to w ucieczce przed prokuratorem?
      • Gość: Autor Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:18
        Ja słyszałem od prawicowców że jest czerwone jak cholera, ... czerwoni
        twierdza dokladnie odwrotnie - cos tu nie gra - może to przyczólek Samoobrony -
        albo nawet Agenta Muldera ?
        • Gość: Bip Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 17.06.04, 11:46
          Ja myślę, że to po prostu agenta Białogłowego i tyle ! :)
          • Gość: Bip :) Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 17.06.04, 11:47
            agenda...
            • Gość: Bip Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 17.06.04, 11:47
              to agenda tego agenta ;>
        • Gość: jarek Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:17
          ...a może poprostu wszystkich taktują równo. Pamiętam , że Listowskiemu też nie
          odpuszczali. Ronowiczowej też chyba nie specjalnie się boją. Czy tojest
          dziennikarski obiektywizm? ...mam nadzieję.

A co do Białogłowego... znacie z tego radia jeszcze jakieś inne nazwiska?
    • Gość: Fan Prezydentki Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:16
      Pani Prezydent może zabierze Pani głos w tej sprawie ? Co Pani na to ? Jakie ma
      Pani udziały ?
    • Gość: Gościu Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:23
      Ciekawe przemyślenie...
    • Gość: Misia Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.04, 22:15
      Ciekawe rzeczy piszecie, ja słyszałam, że w Urzędzie zabronione jest słuchanie
      Radia ZG - ktoś może to potwierdzić ? Jakie kary obowiązują ? Czy to z tego
      powodu strącono już kogoś ?
      • Gość: Bip Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.acn.waw.pl 13.12.04, 23:47
        Widze, ze ktoś tu ma jeszcze poczucie humoru :) :) :)

ROTFL :)

Gratulejszyn... :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka