Gość: ela IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 06.03.04, 03:17 A w szczególności jej przydupas Białogłowy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Włodek Cz Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 21:02 oooo Darek płeć zmienił! Czy to w ucieczce przed prokuratorem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:18 Ja słyszałem od prawicowców że jest czerwone jak cholera, ... czerwoni twierdza dokladnie odwrotnie - cos tu nie gra - może to przyczólek Samoobrony - albo nawet Agenta Muldera ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 17.06.04, 11:46 Ja myślę, że to po prostu agenta Białogłowego i tyle ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip :) Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 17.06.04, 11:47 agenda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.zacisze.zgora.pl 17.06.04, 11:47 to agenda tego agenta ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 21:17 ...a może poprostu wszystkich taktują równo. Pamiętam , że Listowskiemu też nie odpuszczali. Ronowiczowej też chyba nie specjalnie się boją. Czy tojest dziennikarski obiektywizm? ...mam nadzieję. A co do Białogłowego... znacie z tego radia jeszcze jakieś inne nazwiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Prezydentki Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 16:16 Pani Prezydent może zabierze Pani głos w tej sprawie ? Co Pani na to ? Jakie ma Pani udziały ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:23 Ciekawe przemyślenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.12.04, 22:15 Ciekawe rzeczy piszecie, ja słyszałam, że w Urzędzie zabronione jest słuchanie Radia ZG - ktoś może to potwierdzić ? Jakie kary obowiązują ? Czy to z tego powodu strącono już kogoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bip Re: Radio ZG radiem Ronowicz IP: *.acn.waw.pl 13.12.04, 23:47 Widze, ze ktoś tu ma jeszcze poczucie humoru :) :) :) ROTFL :) Gratulejszyn... :) Odpowiedz Link Zgłoś